Ježek2: Kdoví, jestli to zrcátko koupíš, tak uvidíš

Já mám kamerku se 170° a stejně na jedný straně trošičku chybí aby viděla z rohu do rohu. Ale může to být taky tím že máme docela dost šikmý čelní sklo.
Přesně, v noci sice moc nejezdím, ale kdyžuž je tma v podvečer, tak jedu docela sváteční tempo, jelikož jsem už dvakrát zabrzdil před srnou jen se jí dotknout rukou před autem

a když mě někdo dojede, tak nechávám předjet, když zezadu svítí auto, tak ty oči to dění před autem moc neberou.... No a jelikož kamerku mám pár měsíců, tak jsem zvědavej co předvede v noci. Jelikož mobil který jsem používal dřív jako onboard, tak v lese natáčel jen tmu a šla vidět silnice jen pár metrů před autem.
Ale zase jsem zjistil, že v noci se jede parádně když se těsně před jízdou člověk vyspí a vzbudí se už potmě. Pak mi příde že vidím o hodně líp.
Jojo četl jsem, že baterky se dají měnit postupně. Ale ikdyby odešly všechny, tak oproti tomu nafťáku to není žádná investice
PALO-Prius: no já včera na testovačce když auto bylo sundaný z rampy, tak pedál ruční brzdy byl nahoře, tak jsem jí v domění že je aktivovaná, zašlápl dolů a rozjíždím se a ono to stálo, jen se to zhouplo jak to brzdilo

trošku trapas