Auris II
Re: Auris II
Mimo temy? Dostal si radu, ked pojdes konecne vyskusat, tak sa mozes spytat. Cize komentar bol k teme. A teraz k tomu zvysku - od 23.12. si sa zacal vypytovat na slovenskom fore a 1.1. ti uz pisali, ze mas to ist vyskusat.
Toto, co predvadzas uz viac ako 2 mesiace na oboch forach je naozaj na zasmiatie. Dokopy mas 53 prispevkov tu, 68 na slovenskom fore a podla mna tak 80 z nich by si mal daaavno vyriesene keby si to siel vyskusat. Chapem, ze mas extremnu dilemu, lebo ides investovat dost penazi (nepredpokladam, ze mas statisice eur na konte a toto by bolo tvoje vreckove) do noveho auta. Ale musis si uvedomit, ze toto uz zacina byt trapne.
Normalny clovek, ked ma zaujem, tak to pojde vyskusat. Neboj sa, nezozeru ta tam, neublizia ti tam, neokradnu ta, mozes slobodne a dobrovolne vyskusat si auto, mozno aj v inej motorizacii, aby si videl tie rozdiely. Skor mi to pripada, ako keby si na tych forach len zbytocne trolloval a v skutocnosti ani nemas zaujem o auto, len tento zaujem predstieras.
A neber tento prispevok ako buzeraciu tvojej osoby, ale skor inspiraciu na to, aby si uz konecne absolvoval skusobnu jazdu a v tom momente okamzite zmenis aj typy otazok.
Ja som od kradeze svojho auta stravil asi 4 mesiace vyberanim nie motora, ale ake konkretne auto (auris 1.6, auris hybrid, avensis 1.8/naftove verzie, prius, dokonca aj mazdu rx8 a hondu civic som pozeral) a na ake vyuzitie. A to som vedel v kazdom, do coho +- idem bez toho, aby som to musel skusat. Ale uz som si vybral a kupil asi pred mesiacom. Avsak pokial naozaj nevyskusas, 90% otazok budu absolutne zbytocne. Naozaj, jazda v tom aute ti uplne zmeni typ otazok.
Toto, co predvadzas uz viac ako 2 mesiace na oboch forach je naozaj na zasmiatie. Dokopy mas 53 prispevkov tu, 68 na slovenskom fore a podla mna tak 80 z nich by si mal daaavno vyriesene keby si to siel vyskusat. Chapem, ze mas extremnu dilemu, lebo ides investovat dost penazi (nepredpokladam, ze mas statisice eur na konte a toto by bolo tvoje vreckove) do noveho auta. Ale musis si uvedomit, ze toto uz zacina byt trapne.
Normalny clovek, ked ma zaujem, tak to pojde vyskusat. Neboj sa, nezozeru ta tam, neublizia ti tam, neokradnu ta, mozes slobodne a dobrovolne vyskusat si auto, mozno aj v inej motorizacii, aby si videl tie rozdiely. Skor mi to pripada, ako keby si na tych forach len zbytocne trolloval a v skutocnosti ani nemas zaujem o auto, len tento zaujem predstieras.
A neber tento prispevok ako buzeraciu tvojej osoby, ale skor inspiraciu na to, aby si uz konecne absolvoval skusobnu jazdu a v tom momente okamzite zmenis aj typy otazok.
Ja som od kradeze svojho auta stravil asi 4 mesiace vyberanim nie motora, ale ake konkretne auto (auris 1.6, auris hybrid, avensis 1.8/naftove verzie, prius, dokonca aj mazdu rx8 a hondu civic som pozeral) a na ake vyuzitie. A to som vedel v kazdom, do coho +- idem bez toho, aby som to musel skusat. Ale uz som si vybral a kupil asi pred mesiacom. Avsak pokial naozaj nevyskusas, 90% otazok budu absolutne zbytocne. Naozaj, jazda v tom aute ti uplne zmeni typ otazok.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Maghreb píše:Mimo temy? Dostal si radu, ked pojdes konecne vyskusat, tak sa mozes spytat. Cize komentar bol k teme. A teraz k tomu zvysku - od 23.12. si sa zacal vypytovat na slovenskom fore a 1.1. ti uz pisali, ze mas to ist vyskusat.
Ja viem, možno to už preháňam, no ako píšeš, ide nie o málú investíciu, keďže ide o nové vozidlo...a vybraté už viac menej mám, model aj motor a výbavu v ňom a keďže ostatné značky a ich modely sú cenou trocha daľej ako Toyota a presne Toyota v danej vábave má takmer všetko čo by som chcel mať...a to čo mu chýba do výbavy to už oželiem možno na úkor kvality motora a dalšieho v prospech Toyoty...a to že ho nechcem vyskúšať testovacou jazdou nie je pravda, takú blbosť by som nespravil, len mi to teraz pracovňe nevyhovuje, ale budem sa snažiť čím skôr

Rozhodnutie padlo na benzínový atmosferický motor VALVEMATIC...pomerom kvalita/cena
Preto som ti napisal, bez najprv vyskusat a v momente ako vyskusas, zmenis typ otazok na naozaj tie dolezite.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Ano, v tomto máš ozaj pravdu, veľa vecí sa mi vybavý jazdou a obhliadkou auta a možno nebude dôvod na iné otázky ohladom vecí, alebo len minimum k niečomu konkrétnemu...to je pravda, beriem na vedomieMaghreb píše:Preto som ti napisal, bez najprv vyskusat a v momente ako vyskusas, zmenis typ otazok na naozaj tie dolezite.

Rozhodnutie padlo na benzínový atmosferický motor VALVEMATIC...pomerom kvalita/cena
Ale tak sa tomu hovoríaczasa píše:A auto nejsou investice. Vždy jen vyhozene peníze....

Dobre tak nie, dohodnutéaczasa píše:Nie

Potom aj oblečenie, mobil, obuv či televízor sú vyhodené peniaze...aczasa píše:A auto nejsou investice. Vždy jen vyhozene peníze....

Dohodnutéaczasa píše:;-D těžko ti něco vysvětlit, viď?))

OK., naspäť k téme, teda už bez otázok, keďže podla niektorých to nemá zmysel
buďe to ťažké, ale čo už
srandujem samozrejme
tí čo chcú niečo nech napíšu niečo
vždy to len a len pomôže tomu druhému ktorý píše do tej ktorej témy za účelom niečoho zisťiť, poradiť, pomôcť
o tom to je a dúfam že som správne napísal, lebo myslel som to správne, verťe mi
Rád si to potom prečítam a niekedy neskôr už dúfam aj pomôžem druhým tu pri rozhodovaní sa

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ciderman - kolik ti je roku 20-25? 
BTW do Levic jezdime do Alcanu(Constelium) resit nejake veci, znas to tam?

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Viem kde to je, ale nebol som tamLuke_Luke píše:Ciderman - kolik ti je roku 20-25?

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Chlapi jakou mate zkusenost s tim automatickym parking asistentem...fungoval mi jen tehdy, kdyz jsem mel auto i zepredu i zezadu...kdyz bylo auto jen vzadu, tak se to nechtelo aktivovat 
Jinak uz rozumim Vasim narkum na dlouhe prevody...1,6 97kw 6kvalt v Aurisu II ma mnohem delsi kvalty nez 1,6 91kw 5kvalt a to tak, ze 5tka v Aurisu II je delsi nez 5tka v Aurisu I, prestoze tam uz zadna dalsi rychlost neni a u noveho je jeste delsi 6tka...vyhled zadnim okynkem nic moc teda...a prekvapilo mne, ze palubak ma tak malo funkci...bar graf na okamzitou spotrebu je uplne k nicemu...
Podvozkove ok, ale ty kvalty zabijeji tu dynamiku a nez se to roztoci napriklad na 3ku z nejakych 50-60kmh tak to je vecnost.

Jinak uz rozumim Vasim narkum na dlouhe prevody...1,6 97kw 6kvalt v Aurisu II ma mnohem delsi kvalty nez 1,6 91kw 5kvalt a to tak, ze 5tka v Aurisu II je delsi nez 5tka v Aurisu I, prestoze tam uz zadna dalsi rychlost neni a u noveho je jeste delsi 6tka...vyhled zadnim okynkem nic moc teda...a prekvapilo mne, ze palubak ma tak malo funkci...bar graf na okamzitou spotrebu je uplne k nicemu...
Podvozkove ok, ale ty kvalty zabijeji tu dynamiku a nez se to roztoci napriklad na 3ku z nejakych 50-60kmh tak to je vecnost.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS