Nic osobního,jen jsem fanda starlet :)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Proč ne pro Zdendu Srstku? =) Ten je přes psy...Kubišovka má kočky, ne? =)Julinka píše:Navíc opíjení zvířat hraničí s týráním, ale to je už téma pro Martu Kubišovou.
A co myslíš Ty Artie, o čem to vlastně je?
A promiň, ale to vysvětlování jak to chodí u ožralého páníčka a věrného čoklíka - u nás - němělo s ničím takovým absolutně ani maličko společného =) ale to asi ani nikdo nečekal... =)) na to to bylo až moc šilený =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Pokusy o opíjení ochočeného domácího zvířectva jsou staré téměř jako popíjení alkoholu samo, přesněji objevily se v době, kdy užívání alkoholu přestalo být omezeno výhradně pro náboženské účely.
Tak todle je kámen úrazu.Církev tím pádem regulovala úmrtí lidí na selhání jater. Hehe
Jinak ten chrt je fakt šílený,mno a psi...co chlastaj...by se měli léčit bych byl zvědavý,zda by pro ně otevřeli nejakou protialkoholickou léčebnu.
Hm s tím že malé množství neuškodí ..he jsem si taky říkal a vida co z toho je ..pes má ale miniaturní játra,takže na něho (podle mě) má alkohol drtivější dopad než na človeka,tže když mu dáš štamprli,tak by se to mělo přepočítávat k velikosti jeho jater. Bereme štamrli cca 0,02cl pro člověka nic moc,ale pro psa je to(podle mě) horší.Počítám tak 4x,takže mu dáš jednu a pro psa je to 4..he a pak že to je vpohodě LOL
Tak todle je kámen úrazu.Církev tím pádem regulovala úmrtí lidí na selhání jater. Hehe
Jinak ten chrt je fakt šílený,mno a psi...co chlastaj...by se měli léčit bych byl zvědavý,zda by pro ně otevřeli nejakou protialkoholickou léčebnu.
Hm s tím že malé množství neuškodí ..he jsem si taky říkal a vida co z toho je ..pes má ale miniaturní játra,takže na něho (podle mě) má alkohol drtivější dopad než na človeka,tže když mu dáš štamprli,tak by se to mělo přepočítávat k velikosti jeho jater. Bereme štamrli cca 0,02cl pro člověka nic moc,ale pro psa je to(podle mě) horší.Počítám tak 4x,takže mu dáš jednu a pro psa je to 4..he a pak že to je vpohodě LOL
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
pls pls JouiCZ uděláš pro mne něco? Dopiš si do toho podpisu "m" viz.> Bouračku jsem prodal, teď prodávám volant MOMO a vlastním Starleta 98RV 16V 55KW děkuju =) dycky koukám na ten Tvůj podpis, jestli užs to tam nedal, tak abych už měla klid =D (jesi by to bylo možno =)) ) jestli ne, chápu
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
díky ja nevim, co bych dělala s volantem =) leda že bych si kroutila při předjíždění jak v tom videu =DJouiCZ píše:haha,ani jsme si toho nevšiml.Zřejmě jsem to smazla nedopatřením jak jsem to upravoval. Hm a myslel že chceš volant a ty že tam mám chybu
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
jesi seš podělanej navigátor, taxi nech vyměnit plínku a co se týče tý změny, tak ta nastane až poté, co dostaneš řidičák a naklepeš dost příspěvků =)JouiCZ píše:Ty mě snad čteš myšlenky
Jak se mění to podělané NAVIG8TOR,chci tam mít řidič
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
věc se má tak, buď jsi komunikativní a rád si povídáš s prima lidma, takže si tu s nima datlíš (páč tu většina je prima), nebo nejsi a nedatlíš... btw jaxi můžeš povšimnout, já jsem navigátorka, o řidiči či ničem jiném tam není ani zmínka =PJulinka píše:2JouiCZ: a kdybys nevěděl jak na to klepání příspěvků, nech si poradit od odborníků, že Artie?
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
áha takže čím více datlím,tak tím jsem výše...podle nadatlených přízpěvků se mění moje"hodnost"...aha..jsem myslel že si to tam může dát kdo chce jak chce..třeba někteří tam maj úplné věci co mě do hlavy nejdou
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW