Iridium – NGK x Denso
Opet... Zase chyba cteni.. Muj prizpevek mel jen jediny a zcela jasny vyznam, bohuzel po tvem precteni a reakci je opet evidentni, ze nepadnul na rodnou pudu.
A zcela mimo toto tema: zadna vec, kterou vytvoril ci vyrobil clovek neni a nikdy nebude inteligentni. Maximalne dosahne stavu, kdy vetsina populace nepochopi jak funguje.
A zcela mimo toto tema: zadna vec, kterou vytvoril ci vyrobil clovek neni a nikdy nebude inteligentni. Maximalne dosahne stavu, kdy vetsina populace nepochopi jak funguje.
Back in Czech.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ono když se tu na fóru budeš pohybovat trochu déle,tak zjistís že spoustu otázek už tu padlo a neustále se opakuji. Pak stačí nešťastně položený dotaz a flame je na světě. Svým mazlíkum dopřávame jen to nejlepší a investujeme do nich desítky mnohdy stovky tisíc. Někdo tohle nepochopí a my se mu to ani nesnažíme vysvětlovat. Proč taky. Oba pánové tu si vyzkoušeli třeba pulstary a vědí že fungují i to zde napsali a není to jen výměna nové za staré. Rozhodně to ale nedělal ani jeden z nich proto aby ušetřil benzín. ten ušetří správně nahustěne pneumatiky,čistý vzduchový filtr,přebytečné věci ven z auta,zahrádka,jízda s lehkou nohou,plynula jízda atd.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- rekviem
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Však já taky nechci šetřit benzín výměnou svíček. Ano ptal jsem se jak je to se spotřebou, což možná byla VELIKÁ CHYBA. Ale je to jeden z faktorů, který mě napadnul při zadávání otázky a navíc jak si sám uvedl, dnes se jezdí na chudou směs, aby byla co nejmenší atd.
Tak proč teda astrofyzik Kubrt a aczasa vůbec ty Pulstary do těch svých aut cpali? Aby to líp jelo, aby si přidali 2 koně nebo teda proč ? Já spíš pročítám forum Yaris a sem jsem zabrousil jen proto, že se mi zde vygooglil odkaz na denso vs ngk a opravdu jsem ani jednoho pána z těch dvou ortodoxních komunistů nepřemlouval či neoslovoval, aby mi nějak radili.
Já od nových svíček jen chci, aby auto prostě jelo a vybírám v nepřeberném kruhu možností. Když existuje něco lepšího než doporučuje výrobce za podobnou cenu, tak proč to tam nedát ? ? ?
Jen proto, že se mi tu někdo posmívá, že jsem napsal nějaký nesmysl?
Jsem jen člověk a lidi prostě chby dělají, vyjímkou jsou asi jen oba pánové (kteří ani neumí psát s diakritikou) ? ? ?
Tak proč teda astrofyzik Kubrt a aczasa vůbec ty Pulstary do těch svých aut cpali? Aby to líp jelo, aby si přidali 2 koně nebo teda proč ? Já spíš pročítám forum Yaris a sem jsem zabrousil jen proto, že se mi zde vygooglil odkaz na denso vs ngk a opravdu jsem ani jednoho pána z těch dvou ortodoxních komunistů nepřemlouval či neoslovoval, aby mi nějak radili.
Já od nových svíček jen chci, aby auto prostě jelo a vybírám v nepřeberném kruhu možností. Když existuje něco lepšího než doporučuje výrobce za podobnou cenu, tak proč to tam nedát ? ? ?
Jen proto, že se mi tu někdo posmívá, že jsem napsal nějaký nesmysl?
Jsem jen člověk a lidi prostě chby dělají, vyjímkou jsou asi jen oba pánové (kteří ani neumí psát s diakritikou) ? ? ?
Yaris Verso 1.5 VVTi 2004 webasto, alu Advan Racing II 195/55 R15, fólie Sdi-Global, Pioneer DEH-2320UB, zes. Magnat Traxx 300 + sub Magnat Killer Bull 300X + Tweetery Mac Audio - Super Audio 2.16
MMNT.... co to povidas, nejak se mi zda.. asi tim, ze jsem to cetl... ze ses mi trochu vzpricil kdyz jsem udelal na tvou reakci o spotrebe benzinu a vymene svicek nejapnou poznamku... TVL ty fakt hulis a zapominas co bylo pred strankou a pul...
Takze posledni rada pro tebe.. . Dej tam to uplne nejlevnejsi co si myslis, ze je spravne... Treba za chvili zjistis, ze to byla dobra volba a je vyhrano.. A nebo ne a muzes postupne vyzkouset vsechno...
Takze posledni rada pro tebe.. . Dej tam to uplne nejlevnejsi co si myslis, ze je spravne... Treba za chvili zjistis, ze to byla dobra volba a je vyhrano.. A nebo ne a muzes postupne vyzkouset vsechno...
Back in Czech.
- rekviem
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hele víš co se mi na tobě strašně líbí, že ze sebe děláš frajera , protože to už máš zřejmě vyzkoušený a prostě narozdíl od Libora ani jeden z Vás prostě nenapíše svůj konkrétní názor a budete ze sebe dělat mazáky a mistry světa a chodit kolem horké kaše a raději plácat nesmysly než něco opravdu k věci.
Yaris Verso 1.5 VVTi 2004 webasto, alu Advan Racing II 195/55 R15, fólie Sdi-Global, Pioneer DEH-2320UB, zes. Magnat Traxx 300 + sub Magnat Killer Bull 300X + Tweetery Mac Audio - Super Audio 2.16
MMNT... opet spatne.. .Velmi jsem ocenil a pochvalil tve "temerrozhodnuti", ze pujdes, vezmes to, co je v manualu pro auto a das to tam. Takze opet trochu vedle..
A navic, kdybys opravdu cetl, tak ti bylo jiz nad slunce jasne, ze tve neustale koumani dopredu a dozadu nad tolikrat popsanou veci je prinejmensim zarazejici....
Podivej Filipe, vem to realne a s nadhledem. Kdybys uz vedel o svickach neco vic, nez ze slouzi k zapaleni smesi paliva, tak bys mel i jasnou predstavu co a jak tam dat. Vzhledem k tomu, ze uplne jasno nemas, opravdu prosim zustan u doporucenych, seriovych svicek, protoze nespachas zadnou z chyb, ktere se pri vyberu nevhodne svicky mohou stat.
A navic, kdybys opravdu cetl, tak ti bylo jiz nad slunce jasne, ze tve neustale koumani dopredu a dozadu nad tolikrat popsanou veci je prinejmensim zarazejici....
Podivej Filipe, vem to realne a s nadhledem. Kdybys uz vedel o svickach neco vic, nez ze slouzi k zapaleni smesi paliva, tak bys mel i jasnou predstavu co a jak tam dat. Vzhledem k tomu, ze uplne jasno nemas, opravdu prosim zustan u doporucenych, seriovych svicek, protoze nespachas zadnou z chyb, ktere se pri vyberu nevhodne svicky mohou stat.
Naposledy upravil(a) aczasa dne stř 01.05.2013, 14:12, celkem upraveno 1 x.
Back in Czech.
- rekviem
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak dop*d*le proč to teda nenapíšeš jasně a srozumitelně, že podle tebe, to co tady píše Libor je absolutně zcestný a k ničemu a že jsou to teda jen jeho výjevy bůjné fantazie a to video je vpodstatě fake ? ? ?
To mi připomělu scénu z Pelíšek, jak Donutil říká Kodetovi a Polívkovi, že kdyby dal na stůl vedle sebe naprosto stejný krabičky od zápalek a o jedne řekl, že je americká a druhá ruská a zeptá se jich která z nich je lepší ?
A kodek odpoví: "Samozřejmě ta americká"
To mi připomělu scénu z Pelíšek, jak Donutil říká Kodetovi a Polívkovi, že kdyby dal na stůl vedle sebe naprosto stejný krabičky od zápalek a o jedne řekl, že je americká a druhá ruská a zeptá se jich která z nich je lepší ?
A kodek odpoví: "Samozřejmě ta americká"
- rekviem
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ano zajisté, z hlediska globálního aspektu specificky vzato to rentabilně zcela považuji za samozřejmou věc a tímto je celá tato diskuze a celé toto téma naprosto zavádějicí a nesmyslné a proto by bylo dobré ho zcela vymazat. Takže manuál. To jsem se mohl podívat rovnou a nepsát tady skoro den zavádějící otázky a vy ještě víc zavádějící odpovědi. Asi se budu muset obrátit na výrobce iridiových svíček, proč je vůbec vyrábějí a taky napsat developerům do brisku, že kluci "aczasa" a "Kubrt" říkali, že je to co vyrobili naprostá blbost a zhovadilost a ať ukončí všichni těchto prémiových svíček výrobu.
Naposledy upravil(a) rekviem dne stř 01.05.2013, 14:26, celkem upraveno 1 x.
- rekviem
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No dobrá konečně si se rozhoupal. Mě si ale napadl, že neumím číst, ale teď to samé můžu napsat ja o tobě. Libor napsal, že to co se tu v ČR distribujuje pod značkou Denso Iridium power není vůbec ten japonský originál, ale jedná se o nějaký fake vyrobený když dobře ve Francii a když hůř tak v turecku a že japonský originál by byl za trojnásobek udávané ceny zde v ČR. Tak čemu teď věřit či koupit, když mi každý z vás radí úplně něco jiného a rozdílného ? ? ?
Tak cist neumis.. to jsi jiz dokazal. Navic Libor se pohybuje ve stratosfere a temer se dotyka nebesky dokonale svickove... Takze obcas neco rekne zcela spravne, ale bez dodatku B. A opet.. Proc ti teda nestaci rada, vem to nejlevnejsi a zkus to?
Co s tim autem chces delat? Potrebujes s nim zavodit? Potrebujes opravdovy special se super premiovou svickou?
Pokud mas alespon jednu odpoved ne, tak sahni po nejlevnejsi Denso Iridium Power a hura na silnici.
Co s tim autem chces delat? Potrebujes s nim zavodit? Potrebujes opravdovy special se super premiovou svickou?
Pokud mas alespon jednu odpoved ne, tak sahni po nejlevnejsi Denso Iridium Power a hura na silnici.
Back in Czech.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš Štěpáne,a to pulstar uváděl v popisu 80kkm jako maximální možnou výměnu. Nepíšu b záměrně,ale proto že na něj zapomenu. To že denso přesunulo výrobu do Francie a ngk do Turecka je fakt,který je napsaný i na každé krabičce. bohužel jejich kvalita se rapidně snížila. Nicméně ne natolik aby nešly použít k výměně. Jak bylo napsáno uvádí je i manuál. Premiove svíčky jsou určeny pro náročné uživatele jež se prostě nespokojí s průměrem a neřeší ani spotřebu ani cenu. Vědí proč je tam dávají. Ví co se v motoru děje a jak fungují. Taky v bance požaduji nadstandartní služby,i když existují i obyčejné. A tak je to se vším.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- rekviem
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ne nepotřebuji s autem závodit ani nic jiného. Můj manuál bohužel Iridium power neuvádí. Proto se tě zeptám: proč ty tam máš pulstary za xxxx Kč? a proč bych je tam nemohl mít já? nebo proč bych tam sakra neměl vrazit ty brisky premium?? říkáš vem nejlevnější svíčku, to ale rozhodně iridium power není. brisk premium DR15ZC je o 100,- levnější na kusu. Nakonec stejně udělám to co uznám za vhodný, ale měl jsem Forda Fiestu Futuru MK 3,5 motor EFi 1.6 16V v británii označovanou jako Si a tam jsem si kdysi ty Iridia power pořídil. Tuším, že tenkrát stály všechny 4 ks do 2000,- . Že by to bylo nějak poznat, no nebylo. Jen možná šlo o vyhozený prachy, protože to auto to zřejmě nedokázalo využít a jediný co bylo plusovým bodem byl výrobcem (Denso) udávaný interval výměny v km, což jsem tím autem do prodeje ani nenajel. Nerad bych udělal nějakou podobnou chybu znovu, protože nemám peněz na vyhazování a už vůbec ne na nějaké experimenty či pokusy, proto se tady tak nějak snažím z vás vyrazit či vymámit to čemuž se říká obecně poměr "výkon/cena" a zda to opravdu funguje či jsou to jen marketingové tahy výrobců či distributorů. O nic jinýho nejde.
Kvuli te tvoji predposledni vete ti pisem to co ti pisem celou dobu.
Zdar borci potrebuju svicky do Yarise. Podminky, mam malo penez z chci se vyhnout experimentum ...
Ahoj borce, vse potrebne najdes v manualu k tvemu vozu a pak na zbozi.cz kde zvol nejlevnejsiho prodejce.
-------------------------------------
Zdar borci potrebuju nejaky paradni svicky co drzi silnou jiskru ve vysokych otackach a jen tak se nezeserou.
Ahoj borce zkus ty novy od Brisku nebo pulstary jsou na ne v rejsu dobry ohlasy. Sam je mam a v otackach mezi 4-7 jsou super ... drzi a maji jiskru.
Mno cemu porad nerozumis. v podstate jsi si to shrnul v tom poslednim prizpevku. Sam ani nevis co chces, potebujes svicky a nevis kudy kam. Sledujes tu absurditu? potrebujes svicky do dayly yarise, resis penize a spotrebu , jses zmatenej v tom jestli nahodou lepsi svicky nezerou benzin.
je moc slozite pochopit ze treba drazsi svicky ani nevyuzijes? Ze do toho tvojeho auta staci ty co tam maji byt, ze jednduse nic lepsiho neni ani potreba. atd ...
Dat tam muzes cokoli ale z toho co jsi ted napsal je jasne ze nejlepsi volba je pro tebe manualova svicka.
Zdar borci potrebuju svicky do Yarise. Podminky, mam malo penez z chci se vyhnout experimentum ...
Ahoj borce, vse potrebne najdes v manualu k tvemu vozu a pak na zbozi.cz kde zvol nejlevnejsiho prodejce.
Zdar borci potrebuju nejaky paradni svicky co drzi silnou jiskru ve vysokych otackach a jen tak se nezeserou.
Ahoj borce zkus ty novy od Brisku nebo pulstary jsou na ne v rejsu dobry ohlasy. Sam je mam a v otackach mezi 4-7 jsou super ... drzi a maji jiskru.
Mno cemu porad nerozumis. v podstate jsi si to shrnul v tom poslednim prizpevku. Sam ani nevis co chces, potebujes svicky a nevis kudy kam. Sledujes tu absurditu? potrebujes svicky do dayly yarise, resis penize a spotrebu , jses zmatenej v tom jestli nahodou lepsi svicky nezerou benzin.
je moc slozite pochopit ze treba drazsi svicky ani nevyuzijes? Ze do toho tvojeho auta staci ty co tam maji byt, ze jednduse nic lepsiho neni ani potreba. atd ...
Dat tam muzes cokoli ale z toho co jsi ted napsal je jasne ze nejlepsi volba je pro tebe manualova svicka.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80