Já měl orig svod - kat - koncový tlumič remus. Ve spotřebě po předělání na původní stav jsem velký rozdíl nezaznamenal. cca o 0,3l/100km šla spotřeba dolů. Ale to ticho nádhera
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
já si nemůžu pomoct ale ted jezdím pořádd se spotřebou kolem 8 litrů. Už mě to sere a to na to nešlapu. Nevím čím ještě by to mohlo být. (ten zvuk mě nesere. u 130km/h neni lyset vubec nic) nevim jak to ale vyfuk proste je pak tichy. Spotreba me ale sere.
Muže Tě srat akorat to,že jsi jim skočil na tu jejich spotrebu 6 atd. ja jezedim odjakživa za 8.Oni nas jen šroubujou.Snad by jsi jim to neveřil. Bacha na predsedu děla s tebe vola"
opravdu? To jsi asi prvni co to priznava. Takže výfuk na to tedy nemá žádný vliv? Ale když se nad tím zamyslím tak stejně mám pocit, že dřív to žralo méně.
S TS 1.8 volne mesto a kratky v lete 9,5 1,3 G6 za 8 porad 1.4vvti od 7,5-9,5 tu ma dcera asi 3 mesice a rozhone nic resit nebudu jen bych vyhazoval prachy .hondu civic 1.4 jsem mel 8roku taky za 8 porad ne vic ne min.Vzdy me zarazi inzeraty kdyz prodavaji a pisou za 6litru .A ikdyby tak myslim tak akorad v lete slusne ale hone slusne a dalku jinak to neni jizda,ale utrpeni. [/i]
No a teď aby se v tom člověk vyznal. Někdo jezdí za 6,5 l a přes 7 se nedostane. Někdo za 8 jako já, a řeším to, že to je tedy hodně, když většina jezdí do 7L. Tak teď babo raď co je normální. Nejmíň jsem se při ekorally dostal na 6,8 a to by mě i důchodce ujel. Tak já nevím kde je pravda/chyba
Já měl před zimou spotřebu kolem 7l.
Teď v zimě při krátkých cestách (do 5km) v mrazu mám kolem 10l.
Rozhodl jsem se, že spotřebu budu řešit, až když na jaře neklesne.
Flexa píše:Já měl před zimou spotřebu kolem 7l.
Teď v zimě při krátkých cestách (do 5km) v mrazu mám kolem 10l.
Rozhodl jsem se, že spotřebu budu řešit, až když na jaře neklesne.
Nedá mi to, abych se nepřidal. Teď v těch mrazech, většinu cest po městě, spotřeba vyskočila na 10 l. Jinak běžně v průběhu roku kolem 8 a pod 7 jsem to ještě nikdy nedostal. Ale neřeším to...
E11 4A-FE kombi
Jimmi píše:To já mám v návodu napsáno (cituji velmi volně): Za nízkých teplot motor nastartovat a nechat nějakou dobu ohřát na volnoběh.
Poznámka:
Pro automobily prodávané v SRN ihned po nastartování vyjet.
Takže spor je snad jasný, ne.....?
Koneckonců, v těchle nízkých teplotách je to i nutnost, protože po dvěstě metrech jízdy se mi kompletně zamlží sklo a můžu jet leda podle přístrojů.....
S tím zahřátím po startu na volnoběh na místě mám taky takový špek.V uživatelské příručce ke Corolle je psáno že po startu nemáme nechávat motor na volnoběh běžet déle než 10minut. Netuším proč ale můj čas na zahřátí je tak 5minut (1xcigareta)