Je elektronická, ale při přejímce vozu jsem dostal výpis a při každém servisu dostaneš výpis, kde bude napsáno, co vše bylo provedeno na voze.LN píše:A Ty mas servisni knizku? Me prodejce rekl ze servisni knizky jsou elektronicke. Tudiz jsem zadnou nedostal.
Auris model 2011
aj ja mam auto od piatku (ine ako auris) a tiez som nedostal serv. knizku (je elektronicka). co sa tyka diery-opytal by som sa u svojho predajcu a prip. porovnal s nejakym vystavovanym modelom. a pokial ti blbne rychl.paka uz od zaciatku-treba reklamovat. neskor ti to moze robit nejake problemy. to musi fachat jak "rit na serbel"
Kód: Vybrat vše
Pák mám ještě pocit, že mi "chybí" krytka u vyústění průchudu na ofuk čelního skla - na straně řidiče je "dira" na straně spolujezdce je krytka ve tvaru "čepičky" může někdo potvrdit???
TOYOTA AURIS 1,6 Valvematic 6MM Luna, VSC+TRC, čierna 11/2010
Krytku potvrdzujem, tiež som si to všimol až na daky treti dendusan49 píše:Tá krytka chýba aj mne a to mám model 2010.Kód: Vybrat vše
Pák mám ještě pocit, že mi "chybí" krytka u vyústění průchudu na ofuk čelního skla - na straně řidiče je "dira" na straně spolujezdce je krytka ve tvaru "čepičky" může někdo potvrdit???

Krytka zda se chybi u kazdeho aurise. Ja nejsem vyjimka. Vcera jsem si vsiml ze se mi nejak rozvrzalo sedadlo ridice. Jakmile se trochu pohnu, ozve se neprijemny vrzavy zvuk. Jde to asi od uchyceni sedadel na podlaze (vepredu na strane u dveri). Nesetkal se s tim nekdo? Co s tim? Do servisu se mi s takovou prkotinou nechce. Dost me to ale stve.
Nemile zjisteni, ale zase tak moc bych se tim netrapil. Ze zacatku jsem si myslel, ze omezovac muze byt docela pekna vychytavka, ale za ten pulrok co auto mam jsme ho pouzil myslim snad jenom jednou, kdyz jsem ho na zacatku zkousel. Je docela neprijemne, kdyz potrebujes resit nejakou krizovou situaci, slapnes na plyn a ono nic. Tim se samozrejme nesnazim omluvit fakt ze ho tam nemas a pravdepodobne jsi mel mit.
Mna na to nastastie predajca upozornil. Proste Toyota sa rozhodla prekopat výbavy a takto to to dopadlo. Optitrony sú uz iba vo výbave terra aby bol aj tento stupeň výbavy niečím výnimočnýCzertik píše:Hmm... takze dalsi nemile zjisteni, na ktere jsem prisel az pri procitani prirucky... mam tempomat, ale chybi mu omezovac... ani mi prodejce nic nerekl
Jen si tak rikam, na co muzu prijit priste... ze motor nema 4valce, ale jen 3???!!!
a co tedy mam čekat ve vybavě LUNA že ještě bude chybět????seul69 píše:Mna na to nastastie predajca upozornil. Proste Toyota sa rozhodla prekopat výbavy a takto to to dopadlo. Optitrony sú uz iba vo výbave terra aby bol aj tento stupeň výbavy niečím výnimočnýCzertik píše:Hmm... takze dalsi nemile zjisteni, na ktere jsem prisel az pri procitani prirucky... mam tempomat, ale chybi mu omezovac... ani mi prodejce nic nerekl
Jen si tak rikam, na co muzu prijit priste... ze motor nema 4valce, ale jen 3???!!!
Zatím Optitrony a omezovač tempomatu, ještě něco???
Tohle mě přestává bavit, poprvé v životě se rozhodnu koupit nové auto a Toyota začne vymýšlet tohle!!!
To uz je nastastie vsetkodavcomp píše:a co tedy mam čekat ve vybavě LUNA že ještě bude chybět????seul69 píše:Mna na to nastastie predajca upozornil. Proste Toyota sa rozhodla prekopat výbavy a takto to to dopadlo. Optitrony sú uz iba vo výbave terra aby bol aj tento stupeň výbavy niečím výnimočnýCzertik píše:Hmm... takze dalsi nemile zjisteni, na ktere jsem prisel az pri procitani prirucky... mam tempomat, ale chybi mu omezovac... ani mi prodejce nic nerekl
Zatím Optitrony a omezovač tempomatu, ještě něco???
Tohle mě přestává bavit, poprvé v životě se rozhodnu koupit nové auto a Toyota začne vymýšlet tohle!!!

Ale je to fakt sila
Tak najeto prvních 500 km - z auta jsem naprosto nadšená, tiché, pohodlné, přesné řazení, spotřeba průměr 6,8 l. Zatím je Aurísek ještě lenošný do kopečka, ale to se poddá
Postřehy - nic nevrže, sedadlo řidiče netlačí, rozměrově je na mě akorát...
Mám zmatek ve stěračích, byla jsem zvyklá jinak. Nemám grif na 6 zatím.
Trochu mi vadí odlesk stříbrného středového můstku na čelním skle.
Auto má šíleně zas..ný zadek - zástěrky asi budou potřeba. Koberečky taky- kupujete origo Toyota anebo kde ?
Pěkný víkend všem Bára

Postřehy - nic nevrže, sedadlo řidiče netlačí, rozměrově je na mě akorát...
Mám zmatek ve stěračích, byla jsem zvyklá jinak. Nemám grif na 6 zatím.
Trochu mi vadí odlesk stříbrného středového můstku na čelním skle.
Auto má šíleně zas..ný zadek - zástěrky asi budou potřeba. Koberečky taky- kupujete origo Toyota anebo kde ?
Pěkný víkend všem Bára