Toyota auris par dotazu do zacatku
Doporucoval bych vam se povozit v nejake mazde, aby jste si vazili odhlucneni Aurise
. Ja osobne si nemam na co stezovat a nevsiml jsem si ani nejak mene odhlucneneho podvozku. Ktera auta nizsi stredni jsou odhlucnena lepe? Co jsem cetl v diskuzich, tak treba FF II na tom v zakladu neni dobre. Napada me jedine O II a nebo Golf.

Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
re
Peca: a preco by som mal sam seba klamat.
Jazdil som dlhsiu dobu na Skode Felicia, Fabia, Nissan Almera, Nissan Primera, Opel Astra, W-Golf ale az na Aurise som pocul od podvozku pri kasovitom shenu a pri vecsom mnozstve kamienkov takyto hluk. Tak co si budem zakryvat oci. Mne to nevadi a netrapi ma to ale nebudem tvrdit nieco ine ked je to fakt.
Jazdil som dlhsiu dobu na Skode Felicia, Fabia, Nissan Almera, Nissan Primera, Opel Astra, W-Golf ale az na Aurise som pocul od podvozku pri kasovitom shenu a pri vecsom mnozstve kamienkov takyto hluk. Tak co si budem zakryvat oci. Mne to nevadi a netrapi ma to ale nebudem tvrdit nieco ine ked je to fakt.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
Zdarec,
tak v patek si du pro karu, hned prvni vylet bude 80km na vysocinu. Jedu s plnym autem. Nejake napady jak auto spravne zajet? Je to moje prvni auto, wim ze ve 29 letech je to ostuda
, a zadny sem nezajizdel. Prodejce mi tvrdil ze je treba to od zacatku tocit. Dokonce pres 4 tisice az do omezovace to se mi vubec nelibi!
Tatikovi ve fordu rekli ze je treba prvnich 500km to netocit vubec aby si to sedlo.
Poradte plis diky
tak v patek si du pro karu, hned prvni vylet bude 80km na vysocinu. Jedu s plnym autem. Nejake napady jak auto spravne zajet? Je to moje prvni auto, wim ze ve 29 letech je to ostuda

Tatikovi ve fordu rekli ze je treba prvnich 500km to netocit vubec aby si to sedlo.
Poradte plis diky
Skoda 125L rv. 1989
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
Docela me rozesmalo, ze ostuda mit nove auto az ve 29 letech
. To mam kolem sebe same ostudy. Ja se asi zmuzu na nove az tak na stari
. Jinak preju hodne stastnych km. S tim zajizdenim to rika kazdy jinak, ale radeji bych to taky prvnich 1000km netocil dlouhodobe pres 5tis.

Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Prvnich 100km tocit max do 3/4 maxima, tedy do nejakych 4800ot, menit jizdni rezim dalnice, mesto, okreska. Ale nebat se na to slapat, tzn sem tam nejaky dynamictejsi rozjezd. Nedrzet to porad ve stejnych otackach.
Rika se, ze kdyz to blbe zajedes, bude to line potom.
Rika se, ze kdyz to blbe zajedes, bude to line potom.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

No co sem mel starenku taxem najel 100 tisic a ke 4 tisicum sem se priblizil akorat na dalnici. Coz tady nehrozi pokud je rychlost kolem 130km/h na sestku 3500. Su vesmes klidny ridic, jediny co me dotakze vytocit je oktavka ftedejicku z kery padaj brykety to pak predjizdim kdo se s tim ma cuchat 

Skoda 125L rv. 1989
tak mam za sebou prvnich 85km
pocity famozni. Predani kary zazitek akorat mi bylo sdeleno ze prvnich 500km nedocit vic jak 4500 pak ze je to jedno a je to primo nutne to tocit pres 5 tisic. Je pravda ze pri plnym obsazeni vcetne kufru je ta dynamika opravdu slabsi, nicmene da to velky premahani ten motor opravdu nevytocit
prijde me ze ten motor si maximalne chrochta kolem 3 tisic. Docela sem jel dynamicky a vysledna spotreba 7,6 coz povazuju za opravdu paradu 
Zatim vesmes maximalni spokojenost, jen doufam ze se to rozjede aspon jako ta predvadecka (mela 3500 ) pac muj tonda je opravdu nake zdechle
Jo a sedacky, po presednuti z Oktavky I ve kery sem odridil 300km bylo tech mych 85 jako z jineho sveta

Zatim vesmes maximalni spokojenost, jen doufam ze se to rozjede aspon jako ta predvadecka (mela 3500 ) pac muj tonda je opravdu nake zdechle

Jo a sedacky, po presednuti z Oktavky I ve kery sem odridil 300km bylo tech mych 85 jako z jineho sveta

Skoda 125L rv. 1989