Po delsim case jsem se ktomu zase dostal a kaplicky se budou od zitrka vyrabet a meli by vypadat takto. Vychazo to na pocet budiku presne 6 kousku co mam a potrebuju. Chtel jsem puvodne upravit stredovej panel, ale nakonec protoze za nej potrebuju neco narvat musim udelat kaplicky.
Chtel bych je potahnout do jemne kuze ale kdyz to nepujde pujdou do nejakyho laku ale tak at to neni kriklavy.BUdiky jsou cerny tak to bude trochu decentnejsi nez na te fotce.
Protoze se mi nedarilo sehnat pojezd sedacky ridice tak jsem se nakonec nasral sebral odvahu a s tim ze to bud znicim a nebo proste dokazu a nejak upravim a vymyslim jsem to dokazal. Sedacka ridice je komplet a nachystana na montaz. Zatim je venku, jeste se tam pohybuju ...
ze Stenkym jsme nakousli provedeni ulozeni radici paky, respektive toho strojku a vymezeni vule u prevodovky. Mel jsem puvodne u prevodovky nylon a ted jsem to predelal vse do hliniku. Na prvni osahani je to pevny a prijemny, chce to trochu projed a myslim, ze si kazdej rychle zvykne. Ty rychlosti tam jdou uplne jinak. Protoze jsme to krome mojeho auta davali jeste na jedno mel jsem moznost to vyzkouset za jizdy. Prekvapilo me ze vybrace spis zmizely uplne nez ze by se nejaky objevily. Ukaze cas kam to ted strili.
Ty v rade jsou k prevodovce a zbytek na ulozeni radicky .. Tady je davka pro tri auta.
Tohle sem menil u radicky.
A hotovo ...
A pro info fotka co jsem menil u prevodovky ... Ty krouzky v tech tahlech, pekne se to tim spresni.
Tady uz mnou pouzitej nylon, original vypada uplne jinak, je to gumovej krouzek a uprostred ma asi mosaznej krozek a vtom to pruzi a ten vnitrek se vybeha a pak to blbe radi.
Poridil jsem novou baterku na sezonu ...
Dneska jsem mel chvilku tak jsem vybalil nitrokit a trochu si snim hral a chystal si ho na montaz a hlavne hledal nejvhodnejsi mista. K celymu kitu na fotce chybi budik a otvirac lahve.
Mam na aute jeste dost prace, ale vesmes je to udrzba a blbosti. Dodelat podviceni kousek a tak. Nic velkyho.

Teda az na to, ze jsem vcera obkreslil a obslehnul chlazeni s Panamery a budu delat upgrade chlazeni. A rozhodl jsem se vyrobit si vyztuhu za predni sedacky. Zatim jen nakresy, ale musim najit cas a pak to pofrci ...