Kubrti_Facelift_AT200

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Kubrt píše:Puncochu uy ma nastudovanou a skoro nachzstanou, spis bude evidentne problem z ceho udelat to kopyto. Tak penu kaslem teda. Co dal? Neco tam napapaplat musim. Odmitam to delat ze dreva :D
Tak zavrhovat ji nemusíš, pokud to bude malá věc jako na budíky tak proč ne,...pokud jsi trochu zručný tak nebude problem si najít co Ti bude vyhovovat,.. :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ak to ches take jednoduche tak hod na palubku igelit a ocakaj penou aby si mal odformovany povrch palubky, na to namontuj instalaterske trubky a obtiahni pancuhou, laminuj a brus. ubrusis sa k smrti ale co uz bude to asi najviac easy metoda :)
Obrázek
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

stenky píše:ak to ches take jednoduche tak hod na palubku igelit a ocakaj penou aby si mal odformovany povrch palubky, na to namontuj instalaterske trubky a obtiahni pancuhou, laminuj a brus. ubrusis sa k smrti ale co uz bude to asi najviac easy metoda :)
:thumbsup:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Mno neco jsem procetl, nasel zajimavy napady a tak, takze brnkacka. Udelam to asi podle toho prvniho odkazu, zda se mi to jako nejlepsi. Potahnout kozenkou. NO hnus, ale zkusenost to bude paradni. Jendou a dost, zadna seriovka :D Jen doufam, ze me to nezacne moc bavit :D

http://www.sr20forum.com/technical-info ... e-pod.html

http://www.fordpowerms.com/index.php?topic=127.0

http://www.tercelreference.com/project_ ... _pods.html
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

odporucam pravu kozu, nez kozenku!.... Kozou potiahnut je este jednoduchsie, nez to 1000x brusit a lakovat na nejaku farbu.. tam zbadas kazdu malicku chybu...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Po delsim case jsem se ktomu zase dostal a kaplicky se budou od zitrka vyrabet a meli by vypadat takto. Vychazo to na pocet budiku presne 6 kousku co mam a potrebuju. Chtel jsem puvodne upravit stredovej panel, ale nakonec protoze za nej potrebuju neco narvat musim udelat kaplicky.
Chtel bych je potahnout do jemne kuze ale kdyz to nepujde pujdou do nejakyho laku ale tak at to neni kriklavy.BUdiky jsou cerny tak to bude trochu decentnejsi nez na te fotce.

Obrázek
Obrázek

Protoze se mi nedarilo sehnat pojezd sedacky ridice tak jsem se nakonec nasral sebral odvahu a s tim ze to bud znicim a nebo proste dokazu a nejak upravim a vymyslim jsem to dokazal. Sedacka ridice je komplet a nachystana na montaz. Zatim je venku, jeste se tam pohybuju ...

Obrázek

ze Stenkym jsme nakousli provedeni ulozeni radici paky, respektive toho strojku a vymezeni vule u prevodovky. Mel jsem puvodne u prevodovky nylon a ted jsem to predelal vse do hliniku. Na prvni osahani je to pevny a prijemny, chce to trochu projed a myslim, ze si kazdej rychle zvykne. Ty rychlosti tam jdou uplne jinak. Protoze jsme to krome mojeho auta davali jeste na jedno mel jsem moznost to vyzkouset za jizdy. Prekvapilo me ze vybrace spis zmizely uplne nez ze by se nejaky objevily. Ukaze cas kam to ted strili.

Ty v rade jsou k prevodovce a zbytek na ulozeni radicky .. Tady je davka pro tri auta.

Obrázek

Tohle sem menil u radicky.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A hotovo ...

Obrázek

A pro info fotka co jsem menil u prevodovky ... Ty krouzky v tech tahlech, pekne se to tim spresni.

Tady uz mnou pouzitej nylon, original vypada uplne jinak, je to gumovej krouzek a uprostred ma asi mosaznej krozek a vtom to pruzi a ten vnitrek se vybeha a pak to blbe radi.

Obrázek

Obrázek

Poridil jsem novou baterku na sezonu ...

Obrázek

Dneska jsem mel chvilku tak jsem vybalil nitrokit a trochu si snim hral a chystal si ho na montaz a hlavne hledal nejvhodnejsi mista. K celymu kitu na fotce chybi budik a otvirac lahve.

Obrázek

Obrázek

Mam na aute jeste dost prace, ale vesmes je to udrzba a blbosti. Dodelat podviceni kousek a tak. Nic velkyho. :D Teda az na to, ze jsem vcera obkreslil a obslehnul chlazeni s Panamery a budu delat upgrade chlazeni. A rozhodl jsem se vyrobit si vyztuhu za predni sedacky. Zatim jen nakresy, ale musim najit cas a pak to pofrci ...

martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

máš prosímtě přesný rozměry toho nylonu??? pošli mi je kdyžtak do sz, já právě to taky musím pořešit a podložky to jsou 10tky ? asi jo že?? ja už to dlouho nekuchal totok 8)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Podlozky nevim jaky jsou maji vnitrni prumer 0,8 cm priblizne.

radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

já to mám zadaný na vytočení. A vnitřní průměr jsem naměřil 8,1mm, ale už nevím jestli to bylo i na tom druhým stejný. Mohl bych zaběhnout ke strycoj do dílny a mrknout na nákres. Ale nejlepší bys měl rozdělat si to a oměřit - práce ani ne na pul hodky...
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

[quote="radys03"]já to mám zadaný na vytočení. A vnitřní průměr jsem naměřil 8,1mm, ale už nevím jestli to bylo i na tom druhým stejný. Mohl bych zaběhnout ke strycoj do dílny a mrknout na nákres. Ale nejlepší bys měl rozdělat si to a oměřit - práce ani ne na pul hodky... A těžko říct jestli to je na rolle stejný
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
kriz23
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Briliant

Příspěvek od kriz23 »

Nádhera Kubrt mám podobnou celicu jako ty ale po faceliftu černou 6g 1.8 rv98 musím říct že jsem se do toho článku začetl jak do nějaké detektivky :-)
Příští týden udělám na autě asi taky pár věcí když už jsi mě tak navnadil.
IS200 Lex
Kenne
Manager Týmu

Příspěvek od Kenne »

ja jsem tedkom o vikendu delal tuhle vlozku na 7gen, na lanovodu, kterym se radi dopredu/dozadu, opticky je to ta mensi koncovka a rozmery byly takovehle, dovolil jsem si pouzit kubrti fotku :)

Obrázek
Celica ZZT230, 2000, black
zejdy
Manager Týmu

Příspěvek od zejdy »

Kenne píše:ja jsem tedkom o vikendu delal tuhle vlozku na 7gen, na lanovodu, kterym se radi dopredu/dozadu, opticky je to ta mensi koncovka a rozmery byly takovehle, dovolil jsem si pouzit kubrti fotku :)

Obrázek
Prosím Tě, jaký je důvod tohle dělat?
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

zejdy píše: Prosím Tě, jaký je důvod tohle dělat?
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=17648

Kenne
Manager Týmu

Příspěvek od Kenne »

Kubrt píše:
zejdy píše: Prosím Tě, jaký je důvod tohle dělat?
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=17648
mno viz odkaz od kubrta, jak je v tom vlakne posledni obrazek a ta potvora vlevo, tak jsem z te mosazi mel taky oval a jeste ta guma mela nakou vuli, guma + ten oval bylo dohromady asi 3mm vule a to jeste nepocitam klasickou vuli u pripevneni radicky, takze kdyz jsem chtel radit cokoliv tahlem (dopredu/dozadu -> pohled v kabine), tak to bylo stizene, tedkom si chrochtam, tak proto :)
Celica ZZT230, 2000, black
Odpovědět

Zpět na „Celica“