Novy clen-T23 celica

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

jojo, to si pamatuju, takhle jsem u bývalého auta jednou vochcal na STK.. poprvé buzeroval a vyhodil mne kvůli xenonum, a podruhé když jsem jel na repete tak i stažená přední okýnka, venku bylo asi -5 a tvrdil jsem mu že mi je teplo :D
....YarisMan....
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

me rikal znamy, ze jel ve facku, policejni kontrola tak stahl rychle oknyka, dosel k nemu policajt a jestli by ty okna mohl dat nahoru a uz to bylo :lol:
Toyota Celica ST202, SS, LSD
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

no co, mám zrovna poruchu elektriky a jedu do servisu. To jednou na mne zkoušel a poslal jsem je doháje. Nemá právo mne nutit vytavovat je když nechci :o)..... začal být agresivní a začal se nadechovat, vzal jsem foták,vyfotil jeho ksicht a jmenovku. On na to,coto dělám... a já jen odpověděl, jen pro jistotu,že se mi nelíbí jeho přístup a zneužívání pravomoce na nevinném občanu a že pro bezdůvodné zastavení a zdržování zvažuji stížnost............. no a hned se poroučel.
Ne že bych to dělal denně, to ne ale prostě začal být arogantní. a asi jsem měl i štěstí že se zalekl :)
....YarisMan....
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Já mám vzadu nějaký do stříbrna,bo bronzova fólie,dovnitř nejni zkoro vidět,dle úhlu teda a v noci o nich ani nevím,asi nějaký dobrý.Sem auto koupil a všiml sem si toho po tejdnu :D zevnitř ani prd.Tak tekon řeším dopředu,prý se nechá domluvit s firmou,že daj jako tmavší a do papíru můžou napsat že je to ta jak má být.Nevím no.Jako kolik aut jezdí a maj to celý černý,se mi nezdá,že by všichni měli známý na STK.A já chci jenom jako líznout,ale těch 75% je asi fakt neviditelných :)
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

jo domluvit se da s firmou ze ti daji atest a pritom tam budes mit 50% to se da. Pokud ale narazis na nejakeho policajta hnidopicha, muze se stat ze vytahne budto takovou specalni kartu a nebo svetlo a tim si zmeri propustnost svetla, tudiz i kdyz budes mit atest asi ti to bude prd platne. Ale to se mi jeste jeste nestalo...... :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

Presne tak,v VTP muzes klidne mit i ze auto ma vodotrysk,ale kdyz narazis na nejakeho vola,kteremu navic vecer jeho stara nedala tak dolaze ti zavarit a bohuzel i zneprijemnit....
Co naplat ze to mas ve VTP,ze jses po STK. Proto se vyplati mit vepredu svetlejsi,protoze kdyz mas na aute 50 folie a vepredu mas jiny stitek-75%co je povolene tak by musel byt slepej aby nepoznal,ze ty folie jsou naproato stejne.... Je lepsi videt ten rozdil v odstinu.
Nevim jak u Vas v jonych krajech,ale tady Ve Varech jsem byl i svedkem a vim z doslechu ze jdou doat prave po tmavych foliich. Stani policie ani tak ne,jako civilni,co vyuzivaji 2 neoznacene stafe Octavie RS a meri vas za jizdy-neco jako mai dalnicni passaty,takze ani antiradar nepomuze. Prilepi se na vas, drzi se 10km jako kliste,jsou agresivni a nuti vas zrychlovat a az mate dost prestupku tak vas zastavi. Tomuto pocinu neprichazim v pochopeni!!!!!!! Co to je za logiku???

Send by Samsung Galaxy
....YarisMan....
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

YarisMan píše:Presne tak,v VTP muzes klidne mit i ze auto ma vodotrysk,ale kdyz narazis na nejakeho vola,kteremu navic vecer jeho stara nedala tak dolaze ti zavarit a bohuzel i zneprijemnit....
Co naplat ze to mas ve VTP,ze jses po STK. Proto se vyplati mit vepredu svetlejsi,protoze kdyz mas na aute 50 folie a vepredu mas jiny stitek-75%co je povolene tak by musel byt slepej aby nepoznal,ze ty folie jsou naproato stejne.... Je lepsi videt ten rozdil v odstinu.
Nevim jak u Vas v jonych krajech,ale tady Ve Varech jsem byl i svedkem a vim z doslechu ze jdou doat prave po tmavych foliich. Stani policie ani tak ne,jako civilni,co vyuzivaji 2 neoznacene stafe Octavie RS a meri vas za jizdy-neco jako mai dalnicni passaty,takze ani antiradar nepomuze. Prilepi se na vas, drzi se 10km jako kliste,jsou agresivni a nuti vas zrychlovat a az mate dost prestupku tak vas zastavi. Tomuto pocinu neprichazim v pochopeni!!!!!!! Co to je za logiku???

Send by Samsung Galaxy
Už sem taky slyšel,že ve Varech se něco takovýho děje,ale tak mě to moc nehrozí,jezdím v pohodě :D Jenom tendle tejden sem jel asi 3x kolem Toyoty a tvoje Celda nikde :? A zjisti mi hele kolik máš propustnost na tom předku,se mi líbí asi takhle no,akorát jinej odstín plánuju kvůli zadku,kuju
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

nikde nestála, protože jsem měl tenhle týden dovolenou tak ji přece nenechám stát bez dozoru :o). A jinak ted je to před prodejnou rekonstrukce tak ji asi stejnak budu mít schovanou na zadním parkovišti...
když se budeš chtít tak se stav a můžeš se podívat. Co se týká folii tak nejsem si jist, folie už byly na autě a jsou světlejší než zadek. netuším jestli 50% nebo 25% ??? fakt nevím
....YarisMan....
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

YarisMan píše:nikde nestála, protože jsem měl tenhle týden dovolenou tak ji přece nenechám stát bez dozoru :o). A jinak ted je to před prodejnou rekonstrukce tak ji asi stejnak budu mít schovanou na zadním parkovišti...
když se budeš chtít tak se stav a můžeš se podívat. Co se týká folii tak nejsem si jist, folie už byly na autě a jsou světlejší než zadek. netuším jestli 50% nebo 25% ??? fakt nevím
Propustnost je napsaná v certifikaci od folií.Snad ti ji v bazaru dali.Taková černá kartička od suntec.
Obrázek
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Aháá,tak to je jasné,koukal jsem,že se tam něco opravuje :) jedu k firmě co taky dělá suntec,prej sou kvalitní ty folie.Amadeus taky náhodou neví kolik tam nechával dělat? :D Je to tak akorát jak bych si představoval.Ani v noci nemůže moc vadit.
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

jojo, tu kartičku mi dali..je to OK!
co se týče těch folii, my taky tonujeme a na výběr máme 3 druhy - kame jim:
světlá - do které je vidět a neprovokuje a asi ji mám na předku
střední - která docela zatmavuje ,tu mám asi zbytek auta
tmava - uplná tma a asi si ji dá jen idiot :D

jinak zkus tento odkaz
http://www.tintek.cz/vzornik

:P
....YarisMan....
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

jj přesně tak.tuto firmu vřele doporučuji.Působí po celé čr.Jinak pokus máš možnost jít k autu tak vdycky je na skle atest a na něm napsáno číslo zatmavení,tak jak je ve vzorníku co jsi dal odkaz.
Obrázek
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

mohu jen souhlasit a potvrdit... folie je precizně nalepená ( až k okraji ), sedí dobře a není vúbec poškrábaná od stahování... tuším, folie jsi dával 2008.....
....YarisMan....
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

no ja folie na celice mam... ty nejtmavsi.. s policii jsem zatim problemy nemel (vetsinou stahuju okno kdyz je pobliz me), ale jednu nevyhodu maj... a to je couvani v noci... ani do zrcatek pres ne absolutne nevidim :( na druhou sranu je fajn, ze v lete odrazeji slunecni paprsky.. v aute je dusno skoro stejny, ale plastovy a tmavy casti palubky uz nepalej jak plotynka :)
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Tak když se podíváte na ten vzorník uveden výše,tak čelda od yarismana má v předu 35 a vzadu 05 průsvit. 8)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“