Projekt: Celica GT4 z mrtvých vstání

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

ja bral k eahle kovanym ojnicim a cp kovanym pistum ACL race ne prot ze jsou dobre ale protoze je to v podstate to nejlepci co muzes s vemu motoru doprat... vzhledem k rozdilu za prumer a spicku u salu bych nejake smecka s mototechny nikdy nekoupil... jsou proste overen znacky jako clevite a acl a myslim ze s originalem clovek taky chybu neudela protoze to pravdepodobne bude nejaky podobny overeny vyrobce...
Carlos Sainz limited 2468/5000
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

U toyoty dostaneš acl duraglide 780 za cenu o jaké se ti ani nesnilo! :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Libore ja vim ja vim ja se byl ptat v toyote v ol a malem jsem tomu klukovy za prepazkou jednu slehl jak mi rekl ty ceny :D slo mi u tu kvalitu myslim ze acl duraglide je good... to jen potvrzuje moji domnenku ze pouziti originlanich dilu je sice drahe ale co se kvlaity tyce neudela clovek chybu...
Carlos Sainz limited 2468/5000
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

třebas origo fiat ložiska klikové hřídele jsou kvalitnější nežli acl duraglide......
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

scruupp píše:nevím jak je to s kvalitou, ale ACL RACE serie tak ojniční šály 1650,- s DPH a hlavní šály 2600,- s DPH v Szakal Metal. Mám na ně dobré reference, ale nikdy jsem je nemontoval
Ano,pokud budeš dělat výbrus kliky,nebo už byla broušena na jednotný rozměr.Já měl tři druhy velikostí jak na ojnicích,tak na uložení a to Ti jinde,než v Toy asi nedaj :D
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

tak je ten tlustoprd těžkej již konečně ven z auta... byl to v jednom člověku a jednom maluchu celkem porod ale je venku B-)

Obrázek

více na stránkách
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

peknej vozik , takovej potrebuju :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Pavo.B. píše:peknej vozik , takovej potrebuju :D
na šrotišti jsem viděl kolečka z nemocniční postele tak jsem je za 50kč zakoupil všechny 4 :D protože nové stojí někde 400kč u nás a pak trocha "jacků" a co2 a byl na světě :D
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

no prave ty kolecka jsou drahy ( musi taky neco uvezt ) :? zbytek uz bych taky spichnul , zajdu do nemocnice se sroubovakem ( nebo nekde slohnu paletak 8)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Pavo.B. píše:no prave ty kolecka jsou drahy ( musi taky neco uvezt ) :? zbytek uz bych taky spichnul , zajdu do nemocnice se sroubovakem ( nebo nekde slohnu paletak 8)
no ony uvezou dost jen ta postel samotná má metrák, a jsou na ložiskách a ten otočný kloub taky a všechny mají brzdu jak proti otočení tak proti popojetí, je to luxus ale stejně to chce určitou kvalitu povrchu což štěrk s blátem není :? ale po betonu to je paráda :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Pár postelí v kompletní výbavě kolečka +matrace + ložní prádlo+pacient dodám.Zn.:nevracet !!!!!!!!!!!!!!!

P.S.Matessi choď jen klasickou cestou GO nic nevymýšlej.
Nějaké ty auta doma jsou.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Doky píše:Pár postelí v kompletní výbavě kolečka +matrace + ložní prádlo+pacient dodám.Zn.:nevracet !!!!!!!!!!!!!!!

P.S.Matessi choď jen klasickou cestou GO nic nevymýšlej.
to je moc o pěnězích, já když bych nešel do té přestavby n/a na T tak bych udělal atmo gt4 prostě bych měl rychlou čtyžkolku jen.. ale na 99% to dopadne ta přestavba, myslím že můj účel to splní a když ne tak si nabiuju hubu no :(
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

zaprve gratuluju, zadruhe pisty atmo a turbo stejne nejsou, turbo jsou rovne, atmo maji deflektor a to dost vysoky, tudiz tim hodne zvysis komprese, coz zpusobi ze to pojede hur, dej tam original turbacke

myslim ze radit ti sloz to jen a uzivej si toho v serii je zbytecne, ale pokud se o auto budes starat a nebudes to jen honit, ikdyz nekteri si mysli ze na to to prece je, tak uvidis, ze to muze jet fakt krasne, ja jsem se svym spokojena, chce to peci, jako kazde jine auto a ono se pak odvdeci :wink:

preju at jde skladani od ruky a nakonec vse funguje jak ma :D
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Leňulka píše:zaprve gratuluju, zadruhe pisty atmo a turbo stejne nejsou, turbo jsou rovne, atmo maji deflektor a to dost vysoky, tudiz tim hodne zvysis komprese, coz zpusobi ze to pojede hur, dej tam original turbacke

myslim ze radit ti sloz to jen a uzivej si toho v serii je zbytecne, ale pokud se o auto budes starat a nebudes to jen honit, ikdyz nekteri si mysli ze na to to prece je, tak uvidis, ze to muze jet fakt krasne, ja jsem se svym spokojena, chce to peci, jako kazde jine auto a ono se pak odvdeci :wink:

preju at jde skladani od ruky a nakonec vse funguje jak ma :D
děkuji parádička, ale o tom že písty jsou stejné to sem buď někde blbě napsal nebo si blbě četla, jsou jen ze stejného materiálu, a že mají veliký deflektor orpoti turbu to vím otom jsme měli dlouhosáhlou debatu s liborem, a ten také naopak tvrdí že to vůbec na škodu nebude že ta vyšší komprese tomu dá dobrý výkon při stavu kdy nebude zabírat turbo, takže to asi nebude tak děsivé, nevím můj plán je složit to takhle s těmi písty z n/a a uvidím co to udělá, a ano leni budu nechávat serii, já chci aby mi hplka jezdila a dalo se i zablbnout, ale výkon zatím zvedat nechci to určitě ne
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

kdyz nebude zabirat, ale kdyz bude zabirat tak uz ten vysoky kompresni pomer bude vadit, myslim ze to bude cukat, alespon to se nam ted deje u atmo celdy kterou jsme oturbily, ma krasny tah ale jakmile se dostane tlak na 0,4 tak to cukne, uberes plynu a zase to jede dal, ale turbo muze mit jine mapy, tak to delat nemusi, zkusime vymenit pisty za rovne a snizit tim kompresy, pak uvidime, melo by to pomoct, u te turbiny fakt nevim
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Odpovědět

Zpět na „Celica“