Taky obouvám 175, protože jiném nemám zapsané v TP

nepomlouvej tady omegu - jezdím oběma - co pozoruju, tak i když omega je (1998) o 6 let starší než muj yaris tak jejich stav se kupodivu zřetelně srovnává - omega akorát rezne, ale svezení stále parádní a výbava fungující a komfortní.Mates. píše:Stejně jsem v zimě tancoval...u toho zadohrabu to ani jinak nešlo..
Na čistém, opravdu čistém ledě, jsem měl tu "čest" za posledních několik zim jet vícekrát. Bez hrotů a na mnoho let starých Dunlopkách. Proto ale zimní pneu mají ty lamely, aby se právě na ledu neutrhly. Pravda, nebylo to žádné závodění, ale kopec jsem vždy sjel i vyjel bezpečně. Nejhorší to bylo loni na Silvestra v krkonoších v jednom zapadlém méně známém údolíčku, kam za celou zimu nezasvítí sluníčko a jiná cesta odtamtud nevede. Podařilo se.bigjoe píše: ...na čistom lade (jimmi) ti nepomôžu žiadne zimné pneu...
Ja ne-e !! Mne to je ouplne jedno,či maju pneu šírku 20cm,alebo 200cm...Proste mi to je jedno,pretože tam mám to,čo mám písané v TP Teda čo boli obuté pri kúpe,tie isté rozmery som kupil aj zimné a mám pokoj...aczasa píše:A opět není! .-) Ale teď už asi fakt ...
Já třeba mám na Borůvce (A.Verso) 4 (slovy čtyři) různé rozměry pneu a z toho tři různé šíře 225, 215, 205. Takže výběr slušný![]()
Na Jardovi jsou dva různé 165 a 185 na různých discích.T volba je... Jinak tohle je dokladem "zakořeněného" názoru na použití užších pneu v zimě...
Ja vím díkaczasa píše:Muco Muco.... vždyť to děláš naprosto správně a báječně.
Henry33 píše:kua chlapi tie SAVA su nezohnatelne gumyiba jedine v 88 T a to je mne uplne zbytocne pre mna by to malo len negativny dopad na komfort
![]()