Takže hurá na nákup ekologických dřevěných kol.

EKO a BIO jsou dvě moderní značky pro nepřiměřeně drahé produkty (pokud to EKO znamená Ekologické nikoliv EKOnomické, což bývá často jen krycí název pro šmejd). :-/
Jedno to není,já tankuji kde zrovna jsem a klasiku 95, ale s naftou si musíš dávat pozor na pančování,kvalitu apod,navíc jak jsem vyčet na zdejším foru tak spousta tankuje tu lepší naftu aby se vyhnul problémům. Mě se jednou povedlo omylem vzít 91-čku a chvíli jsem trnul co to udělá - nic ani spotřeba nevzrostla. A ta biosračka v naftě,kromě toho že to zku..í zemědělskou výrobu,asi nebude to pravé ořechovéjkk píše: Myslím, že zda benzín nebo nafta je v dnešní době naprosto jedno. Je to jen o chuti majitele. Jedno není lepší než druhé - teda u Toyoty.
Tak nějak, stále děkuji tomu nahoře že mě osvítil a nenechal ve štychu při výběru motoru. Na druhou stranu jsem ošizen o zdejší vášnivé diskuse kolem dehťákůToyDrive píše:Spotreba a kroutak dieslu super, D-4D i kultivovany chod, ale ty nervy me za to nestoji.
ked pp ukazuje nulu tak je v nadrzi este asi 4-5 litrov, zistis podla toho, ze viac ako cca 54-55 tam nenarves, dalsi liter je este v privodnych trubkach k pumpe.hudyss píše:Tedy nikdy nevyjizdim dojezd na 0, ale pak vzdy natankuji jenom asi kolem 50l , takze tam neco je! No mel bych strach jezdit na nulu. Vsak je to videt v mem podpisu.