Ale aby nedošlo k roztržce, tak radši opakuj: měl jsem 5.g i 6.g a pak jsem to takhle pokazil
CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010
oliku kolega vendys se přeřekl. Chtěl říct že by jsi měl opakovat: měl jsem předtím Celicu 6.g.
Ale aby nedošlo k roztržce, tak radši opakuj: měl jsem 5.g i 6.g a pak jsem to takhle pokazil
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
dacan> já sem si byl okamžitě jistej, že si věděl, že je to pro tebe...
taková inspirace pro vašeho kocoura
to sem našel někde na nějakým blogu nějaký milovnice koček... samý takový šílený srdíčkový lovin čičiny a pak tahle hustá
fakt pobaví každýho 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Jo a co jsem vybral, v ty cenovy relaci bylo dostupny jen GT v dobrym stavu, ovsem ne v dokonalym, nebo WRX okolo roku 2000 o par desitek tisic draz, ale GT vazi o metrak min pri stejnym vykonu a bugeye z roku 2000 je podle me nejhnusnejsi Impreza.
Ovsem ted slintam po japonskym STi Spec RA, 280 koni pri 1180 kg, LSD vpredu i vzadu, kovany vnitrnosti motoru, turbina od Mitsubishi TD 05, ostrik mezichladice vodou, kratka prevodovka a ceny okolo 50-80 000. Jen ten volant...
Ovsem ted slintam po japonskym STi Spec RA, 280 koni pri 1180 kg, LSD vpredu i vzadu, kovany vnitrnosti motoru, turbina od Mitsubishi TD 05, ostrik mezichladice vodou, kratka prevodovka a ceny okolo 50-80 000. Jen ten volant...
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ta WRX je asi o 20 koni silnějši, ne? a važi vic protože je to novějši model jestli spravně tomu rozumim...Myslim že je to vlastně logicke pokračovani pro ti co hledaji nahradu za 23... Přece ma to pravě ti vlastnosti, ktere posledni geněrace celicy chyběly...plnej nahon a turbo,...a to všechno za lidovějši penize...
Jenom davejte bacha, hodně lidi se na tom vysekalo, když mysleli že všechno maji pod kontrolu, to auto zabilo vic lidi než všichni celicy, supry a leviny dohromady a to neni metafora...
V Rusku havarijni pojištěni na WRX je dva krat dražši něž na ktery koliv jiny srovnatelny chačback ,jestli Vam Ho vubec pojisti... a to asi o něčem svědči...
Jenom davejte bacha, hodně lidi se na tom vysekalo, když mysleli že všechno maji pod kontrolu, to auto zabilo vic lidi než všichni celicy, supry a leviny dohromady a to neni metafora...
V Rusku havarijni pojištěni na WRX je dva krat dražši něž na ktery koliv jiny srovnatelny chačback ,jestli Vam Ho vubec pojisti... a to asi o něčem svědči...
7g, ZZ231
černa
černa
- Vladas
- Navigátor
Náhodou já když jedu se subaru a někoho potkam tak taky zdravim a většinou odpovídajíolik píše:Jo a co jsem vybral, v ty cenovy relaci bylo dostupny jen GT v dobrym stavu, ovsem ne v dokonalym, nebo WRX okolo roku 2000 o par desitek tisic draz, ale GT vazi o metrak min pri stejnym vykonu a bugeye z roku 2000 je podle me nejhnusnejsi Impreza.
-
Dalkod
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
vladas: ty nas takhle odstrčíš?to sem si o tobě nemyslel
muj názor je ...jednou CELICA, navždy CELICA ... a je jedno jaká.A jestli ti chybí výkon,tak si kup turbokit.Kvalitní a se všim všudy tě bude stát to samý co STI....Ale jen muj nároz...jestli emigruješ k Subaru..tak zdary....
)))joke....subaru je subaru a čelda je srdce
olik: jestli chceš aby tě všichni zdravili,kup si T23...tady v plzni nás neni moc a myslim že nemluvim jen za sebe,ale kolikrát mě pozdraví i YARIS
)
olik: jestli chceš aby tě všichni zdravili,kup si T23...tady v plzni nás neni moc a myslim že nemluvim jen za sebe,ale kolikrát mě pozdraví i YARIS
- Vladas
- Navigátor
Neboj, nikoho neodstrkujuDalkod píše:vladas: ty nas takhle odstrčíš?to sem si o tobě nemyslelmuj názor je ...jednou CELICA, navždy CELICA ... a je jedno jaká.A jestli ti chybí výkon,tak si kup turbokit.Kvalitní a se všim všudy tě bude stát to samý co STI....Ale jen muj nároz...jestli emigruješ k Subaru..tak zdary....
)))joke....subaru je subaru a čelda je srdce
olik: jestli chceš aby tě všichni zdravili,kup si T23...tady v plzni nás neni moc a myslim že nemluvim jen za sebe,ale kolikrát mě pozdraví i YARIS)
-
Dalkod
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
vladas: dneska sem zjistil co je to posouvat sny a hned jeden mam...kámoš z anglie přijel s Acurou NSX-T a ta kára je fakt mazec:-)....a dost mi láká....jediná nevýhoda že se dá těžko sehnat,asi něco jako když sem před 3 lety kupoval T23...teď jich tu je taky už dost....jinak mě čelda zůstane min do příštího jara...takže min 2 srazy ještě budou:-)...pokecáme
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Chlapy, nechcete pokecat o svich perverznich snech o subarech a hondach nekde jinde...
napřiklad u psychiatra...
Vtip...tohle časem byl muj sen, pak na nějakou dobu zmizel a ted se objevil zase v prodeji...
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -8/8244005
napřiklad u psychiatra...
Vtip...tohle časem byl muj sen, pak na nějakou dobu zmizel a ted se objevil zase v prodeji...
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -8/8244005
7g, ZZ231
černa
černa
- Vladas
- Navigátor
jj, tušim že na přimdě to má nějakej týpek. Párkrát jsem to viděl ve stříbře a je to opravdu mazec, za takovým autem se musí otočit snad úplně každej. Nízký, červený, nádherný, takový Japonský FERRARI:-)Dalkod píše:vladas: dneska sem zjistil co je to posouvat sny a hned jeden mam...kámoš z anglie přijel s Acurou NSX-T a ta kára je fakt mazec:-)....a dost mi láká....jediná nevýhoda že se dá těžko sehnat,asi něco jako když sem před 3 lety kupoval T23...teď jich tu je taky už dost....jinak mě čelda zůstane min do příštího jara...takže min 2 srazy ještě budou:-)...pokecáme
- lake-bodom
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Je sraz otevřen i pro jiné Toyoty, než Cellici
. Rádi bychom přijeli s manželkou, máme to pár km
.
Corolla Verso I, 1.8, 8,2l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km