No tys mne asi taky nepochopil,mluvím dost jasně o dané tradici 90.let.Já v té době chtěl zkusit větší obsah a měl asi 2 bavoráky 850,na dálnici super,ale jinak těžký nemotora. Takže sem měl dát motor z 850 do Celici? Ta je lehčí, tak by to fungovalo ne? Mysli,my mluvíme každej o něčem jiným ,no a ty píšeš,že se dnes zamněnují značky,ty se míchali nejmín 20let zpátky [/quoteLaser Beam píše:Keeek píše: Ale zase všechno asi nevíš- takhle jsem to totiž nemyslel... Spíš jako 1UZ do Skyline,S2000 do AE86,4AGE(GZE) do Mini,Hemi do 316i apod.
Právě proto nechápu,cos myslel tou tradicí.90tý léta žádnou tradici nemaj(snad krom hudby).Nepozastavil bych se nad záměnou motorových jednotek u mnohem starších aut.Navíc Toyot(potažmo jap.aut)z těch 90tejch let je tu mraky a nemaj většinou valnou cenu...Značky se zaměňovaly už za Rakouska Tys to ale na začátku nepodal jako garážovou výměnu pohoných jednotek,ale za příklad si dal,že am.koncerny mají fabriky v Evropě a pozastavil ses dokonce nad tím,že koncernový Seat užívá taktéž koncernový motor z De.Je s podivem,že tytéž motory používá i Škodovka,kerá je hodně tradiční ne?O to tu ale nešlo.Ten chytrák,co založil tohle vlákno napsal,že je schopen zastavět do Celici V12 z Kadoura.Což je garážová výměna a nemá se ziskuchtivými pohnutkami jednotlivých koncernů co do činění.
Elektrický BOW jsem včera doporučil mý největším neoturbeným přátelům.Např.Multikára...