celica-brzdy/eletronic blow of

vše ohledně modelové řady Celica
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Laser Beam píše:
Keeek píše: Ale zase všechno asi nevíš- takhle jsem to totiž nemyslel... :shock: Spíš jako 1UZ do Skyline,S2000 do AE86,4AGE(GZE) do Mini,Hemi do 316i apod.
No tys mne asi taky nepochopil,mluvím dost jasně o dané tradici 90.let.Já v té době chtěl zkusit větší obsah a měl asi 2 bavoráky 850,na dálnici super,ale jinak těžký nemotora. :( Takže sem měl dát motor z 850 do Celici? Ta je lehčí, tak by to fungovalo ne? :wink: Mysli,my mluvíme každej o něčem jiným 8) ,no a ty píšeš,že se dnes zamněnují značky,ty se míchali nejmín 20let zpátky :)[/quote
Právě proto nechápu,cos myslel tou tradicí.90tý léta žádnou tradici nemaj(snad krom hudby).Nepozastavil bych se nad záměnou motorových jednotek u mnohem starších aut.Navíc Toyot(potažmo jap.aut)z těch 90tejch let je tu mraky a nemaj většinou valnou cenu...Značky se zaměňovaly už za Rakouska :D Tys to ale na začátku nepodal jako garážovou výměnu pohoných jednotek,ale za příklad si dal,že am.koncerny mají fabriky v Evropě a pozastavil ses dokonce nad tím,že koncernový Seat užívá taktéž koncernový motor z De.Je s podivem,že tytéž motory používá i Škodovka,kerá je hodně tradiční ne?O to tu ale nešlo.Ten chytrák,co založil tohle vlákno napsal,že je schopen zastavět do Celici V12 z Kadoura.Což je garážová výměna a nemá se ziskuchtivými pohnutkami jednotlivých koncernů co do činění.

Elektrický BOW jsem včera doporučil mý největším neoturbeným přátelům.Např.Multikára... :D
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

Já se nad ničím nepozastavil,ale dával jen příklad.Tradicí sem myslel např. spolehlivost toyoty 90let.A že je škodovka tradiční to snad ne :shock: ,ale to už sme fakt mimo vlákno :D
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

inak uz budem asi hodne OT ale aj Mustang bude novy cisto elektromotor...a od vyroby bude mat montovyny sound system ktory bude napodobnovat rev V8 podla zoslapnutia plynu-takze ta doba uz prichaadza -budu seci hucat ale to chvenie celej kasne ked na mieste zoslapnem v8 tak sa napodobnit nebude dat :-D jedine nejaku hydrauliku co rozkyve cele auto a aj ho postavi na zadne :-D ty brdo takato tema by sla na sk fore hned do prdele :-D ale dobre na odreagovanie ale aspon sa zistilo ze to naozaj existuje no .
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

miguellito píše:inak uz budem asi hodne OT ale aj Mustang bude novy cisto elektromotor...a od vyroby bude mat montovyny sound system ktory bude napodobnovat rev V8 podla zoslapnutia plynu-takze ta doba uz prichaadza -budu seci hucat ale to chvenie celej kasne ked na mieste zoslapnem v8 tak sa napodobnit nebude dat :-D jedine nejaku hydrauliku co rozkyve cele auto a aj ho postavi na zadne :-D ty brdo takato tema by sla na sk fore hned do prdele :-D ale dobre na odreagovanie ale aspon sa zistilo ze to naozaj existuje no .
mustang minulý generace(ta co nedávno zkončila) se tak dá už sehnat ;) parametry si přesně nepamatuju, ale vim že zrychlení bylo jako obvykle hodně zajímavý(asi 5s) ale maximálka stála za lejno(asi 190), když člověk trochu zahledá tak zjistí že je přehršel aut co se dá sehnat jako elektromobil, jen to neni oficiální, ale většinou to dělá nějaká jiná firma
PS: stim stavěnim na zadní bych to tak zle neviděl, elektromotory maj úplně brutální kroutáky a to od nulovejch(!) otáček ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

heh docela sem se zasmál hlavně když semsi pročetl vše.
Nemám eště řidičák a na auto aji na papíry čekám.O auta se zajimám asi poslední půlrok,mě to nějak chytlo.
O blow off ventilu jako lajk vím základní imformace
hlavně to že se nepoužívá kvůli zvuku pssst.
Jo ten zvuk je moc hezkej to jo ale k čemu ti to bude?Je to jen na turbo a to myslím že jako velkej machan motorů určitě víš.A cpat něco co někam nepatří je divný a ujetý.
Nevím proč dělat z auta něco co není co z teho budeš mít.Je to hnusnej tuzing.Je to samozřejmě k ničemu to bych radši investoval peníze do zabezpečení auta nebo do kol atd.Jo kdybys byl zazobanej jak prase tak se nedivím že nevíš co s prachama ale to bych pak nechápal proč chodit do práce a dělat tuzing.A ještě k těm motorům udělat jich tolik za den?Já bych tě taky rád viděl při práci dávám tda jen litr kdyz te budu moct sledovat.Jinak blow off je pěkná věc ale pro tebe nepotřebná a dotaz směšnej.Nemyslím to zle ale fakt mě připadá dost divný když děláš motory že víš mín jako já co o motoru ví mín jak holka co dodělala autoskolu.:D
Už se těší na celicu bude ju moc láskovat
Odpovědět

Zpět na „Celica“