Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Oni se zastavili před 8 lety, kdy se ty telefony prodávali nebo co?
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Mps: ja to prave na note 2 s drive linkem nemuzu za boha rozchodit. Proste se mi v aute nezobrazi mirrorlink. Tak jsem z toho blazen. Kazdopadne se asi vyplati koupit nejakou starou s3 za dvojku a pouzivat to treba jen na navi. Budu jeste testovat s drive linkem.
Mas otevrenej drive link, kde muzes pouzivat vsechny aplikace bez omezeni? Nebo mas ten omezenej?
Mas otevrenej drive link, kde muzes pouzivat vsechny aplikace bez omezeni? Nebo mas ten omezenej?
RAV4 HSD FWD
Použil jsem ten z Google Play.
Jinak si taky začnu trochu sondovat terén v okolí, zda němá někdo takové stroje odložené, klidně i s rozbitým displejem
a zahájím větší testování
Jinak si taky začnu trochu sondovat terén v okolí, zda němá někdo takové stroje odložené, klidně i s rozbitým displejem
RAV4 HSD AWD
Dneska jsem zkoušel na Yarise 2012 připojit Samsung S8 a nic.
Tak nevim jestli si teda musim kupovat mobil podle auta?
Nebo auto podle mobilu?
Hlavně že za ty krabice do přístrojovky naj takovou cenovku.
Ať tam teda daj jenom zesilovač a díru na telefon - za pár kaček a nic víc nepotřebuju.

Tak nevim jestli si teda musim kupovat mobil podle auta?
Nebo auto podle mobilu?
Hlavně že za ty krabice do přístrojovky naj takovou cenovku.
Ať tam teda daj jenom zesilovač a díru na telefon - za pár kaček a nic víc nepotřebuju.
Yaris 3 / 1.33 2011
msp: Ja na note v google play drive link nemam.
Plextor: S jakou aplikaci jsi to zkousel a na cem jsi ztroskotal? A k RAVce mobil pripojis? Ja jsem si rikal, jak ma Toyota levnou navi, za 17tis mi to prislo v poho. Ted uz vim, proc to je tak levny
Ty jo, dopadneme tak, ze k autu budeme pripojovat Nokii 5110 a budeme hrat na touchy hada.
Plextor: S jakou aplikaci jsi to zkousel a na cem jsi ztroskotal? A k RAVce mobil pripojis? Ja jsem si rikal, jak ma Toyota levnou navi, za 17tis mi to prislo v poho. Ted uz vim, proc to je tak levny
Ty jo, dopadneme tak, ze k autu budeme pripojovat Nokii 5110 a budeme hrat na touchy hada.
RAV4 HSD FWD
Jo k Ravce to připojim, ale já řešim jenom volání a muziku (Bluetooth) je to r.v. 2013.
Yaris je r.v. 10.2011 a tam mi to píše že nelze připojit.
Ještě to zkusim dělal jsem to na rychlo.
Yaris je r.v. 10.2011 a tam mi to píše že nelze připojit.
Ještě to zkusim dělal jsem to na rychlo.
Yaris 3 / 1.33 2011
Sice RAVku ještě nemám objednanou, ale připojím se do debaty. Mě teda 17tis. za navigaci přijde jako dost a to hlavně z principu. Veškerý HW je již v ceně auta, a těch 17tis stojí vlastně pouze SW. Až budu mít RAVku doma, tak první co objednám, bude nové rádio a to buď toto:
https://www.youtube.com/watch?v=rvKM5h41D6I
nebo toto:
https://www.youtube.com/watch?v=C7lSyhmuYUA
Každé se dá sehnat na Ebay za 7 až 9 tisíc na naše a to včetně SW navigace. Parkovací kamera je funkční, dokonce to ukazuje i změnu nastavení ventilace a tuším, že i otevření dveří. Po připojení USB kamery to umí i logovat video na SD kartu a při dokoupení GSM modulu máte i lokalizaci.
No prostě, nekup to za polovinu ceny originální navigace. Navíc Toyoťácká animace toku energie v HSD mi přijde moc komerční a málo technická. Mnohem lepší mi přijde toto:
https://play.google.com/store/apps/deta ... fo.bthsd10
A stačí k tomu pouze OBD modul za pár kaček a Androidí zařízení, t.j. např. rádia výše.
No a kdybyste přecijen někdo chtěl ten mirorlink, tak s těmito rádii to údajně není problém.
https://www.youtube.com/watch?v=rvKM5h41D6I
nebo toto:
https://www.youtube.com/watch?v=C7lSyhmuYUA
Každé se dá sehnat na Ebay za 7 až 9 tisíc na naše a to včetně SW navigace. Parkovací kamera je funkční, dokonce to ukazuje i změnu nastavení ventilace a tuším, že i otevření dveří. Po připojení USB kamery to umí i logovat video na SD kartu a při dokoupení GSM modulu máte i lokalizaci.
No prostě, nekup to za polovinu ceny originální navigace. Navíc Toyoťácká animace toku energie v HSD mi přijde moc komerční a málo technická. Mnohem lepší mi přijde toto:
https://play.google.com/store/apps/deta ... fo.bthsd10
A stačí k tomu pouze OBD modul za pár kaček a Androidí zařízení, t.j. např. rádia výše.
No a kdybyste přecijen někdo chtěl ten mirorlink, tak s těmito rádii to údajně není problém.
Ahoj nemáš pravdu software to není je tam.cely.modul proto těch 17000. Jinak OEM autorádio jsem měl taky jen u hybrida nebude fungovat tok energii jinak by to.melo být ok a pravda je tam tv, video, vše co si jen přeješ a navíc jedou některá na androidech nebo win takže dobry
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Já zase jako zastánce originálních infotainmentu musím říci, že toyota má velmi neflexibilni radia, ale vydrží. Narozdíl od těch čínských vseumelu, která jsou do dvou let kaput... Očekávat funkci 10 let snad ani nejde... Takze sice za polovic ale 5x....
Back in Czech.
Alesho: takze jdes do ravky? Ale jo, je to pekny, ten prvni se mi teda nelibi, nemam rad v aute tablety, co vycnivaji mimo palubku, jak se posledni dobou zacinaji delat a uz zacala i Toyota u CHR, ale ten druhej je pekne zakomponovanej, ten bych i bral, ale 7 litru je dost, abych s cinanem pak resil reklamaci, na tohle nemam koule. A krome lepsi navi bych to ani stejne nevyuzil. Bude na tom chodit ptaci pohled?
RAV4 HSD FWD
Mě se celkem líbí toto https://car-solutions.com/en/navigation ... ouch-2.php, tedy až na cenu 
RAV4 HSD AWD
Chlapi, v poslednej dobe sa mi stávalo, že sa mi na prvej corolle sám od seba reštartoval Toyota touch či nereagoval, dokonca mi raz zostal visieť obraz z cúvacej kamery aj pri jazde dopredu - až do vypnutia a opätovného zapnutia zapaľovania. Šiel som s tým do servisu, kde mi preinštalovali soft a je už nejaký mesiac a pol či dva všetko v pohode. A to je originál od toyoty. Ja by som to s nejakým krámom od druhovýrobcu z veľkej Číny radšej neriskoval. Jedna vec je autorádio, ktoré nemá s ovládaním auta ako takého nič spoločné - len si prehráva hudbu či filmy, poprípade sa z neho dá vytrieskať navi. Ale ak je cez neho nejaký setup správania vozidla (a to v TT je - stupeň nastavenia reakcie svetelného senzora a tak podobne), to zaváňa v prípade nejakej poruchy počas jazdy prúserom s tým, že ho tak skoro nevyriešite (reklamácia do Číny?). Čo ak zostane auto nepojazdné?
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Tož vitaj šohajíci,
také sa koncem příštího měsíca dočkám a usednu do mojí RAV 4 hybrid AWD Active Trend. Uvažovál sem též o příplatku za navigaci, ale říkám si, když ju mám v mobilu (Sygic) tak za 17 tis. Kč si radši kúpím tažné. Nevíte, ale náhodu jestli to nějak nekomunikuje s Applem? Asi bych chtěl moc, aby sa mě navigace a další aplikace zobrazovali na obrazovce.
Tož nech Vám to jezdí kluci.
Zdenda
také sa koncem příštího měsíca dočkám a usednu do mojí RAV 4 hybrid AWD Active Trend. Uvažovál sem též o příplatku za navigaci, ale říkám si, když ju mám v mobilu (Sygic) tak za 17 tis. Kč si radši kúpím tažné. Nevíte, ale náhodu jestli to nějak nekomunikuje s Applem? Asi bych chtěl moc, aby sa mě navigace a další aplikace zobrazovali na obrazovce.
Tož nech Vám to jezdí kluci.
Zdenda
Kocur: No vidis, to jsem si ani neuvedomil. Je tam nastavovani svetelnyho senzoru, citlivost senzoru na parkovani a myslim i neco s klimou.
Jack: nekde jsem snad videl taky video, ze to komunikuje s applem.
Jack: nekde jsem snad videl taky video, ze to komunikuje s applem.
RAV4 HSD FWD
chtel bych jen podotknout muj postreh..chapu,ze kazdej chce usetrit kazdou korunu,ale kdyz si koupim auto ktere stoji bezmala mega,tak bych do nej nikdy nedaval nejaky jebky z Ciny a riskoval ,ze odkourim nejakou ridici jednotku nebo nejak jinak neco podelal...nevim jak je to se zarukou ale myslim ze i tady by byl problem...nevim,ale podel meho je to setreni na nepravem miste