Měl jsem možnost si to řídit.....Dodnes jsem z toho hotový.zvady2 píše:Já ho chci...chi LS600 a chci a chci ...sakra to je kára a i tento modelový rok sa mi veľmi páči.radohanno píše:Cenově to vyjde stejně. Ovšem MB-S500 je profláknuté . Lexus toho umí víc a má možná lepší výbavu.
Ovšem nikdo ho nechce.Takže alternativa k MB je spíše BMW a AUDI.
Jenže?? Jaký bude servis??? Přední náprava v sakrech a nehraje rádio. Odhaduju 100000kž za servis. Jak se ví, mám LS430 a je to relativně jednoduché auto jak na servis tak i na díly
. Tohle je podobné BMW 750 .VW Phaeton a MB-S classe. Takže jen počítačů je tam jak na ISS. Složitost pohonu . Nevím který servis by to uměl opravit ,když to neumí ani značkový. Pokud by se podařilo koupit opravdu LS600h ve špičkovém stavu možná by to 2 roky fungovalo. Pak ti provětrá šrajtofli.
Takže záporů je mnoho. Ovšem klady jsou jasné.
Startování je něco co mě vyrazilo dech. Zmáčkneš knoflík a je to. Neděje se naprosto nic. šlápneš na plyn a jedeš. stále se neděje nic. Ticho jak v kostele. displeje blikají a pokud jsi neprošel 500 set stránkový návod nemáš šanci . Tak lehce lechtáš plyn a stále ticho. To už štve. Vedle šajtry je knoflík a tam se kromě ECO píše i Sport plus. Jakmile ho zapneš nastartuje se motor. Je tam asi i nějaký umělý zvuk ,protože motor jinak nezní tak brutálně. Oranžová zelená 5-4-3-2-1- 100km/hod. Žaludek hledáš v kufru a nechápeš jak to??? 2,3 tuny délka přes 5 metrů a kilometr kůže. Je to masakr. Takře ano chci ho a moc. Jen systém nedovolí na něj mít. Jooo můj šéf-majitel firmy. Tomu na něj vydělám. Jenže on je trouba a koupí si Audi A8 protože to je přece koncern ne???