ne,ze bych na to nejka spechal,ale uz bych radsi svitil
OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
Takže dělá i halogeny? Já ted na Ebayi pořídil Philips DiamondVision, ale taky žádná sláva. Předtím NightBreaker, či jiné a nic moc. Takže pokud udělá i Halogen, tak si stoupnu do fronty.Roman Jašek píše:hudyss, můžeš se přidat. Jinak to visí na Jackovi, psal jsem mu SZ a zatím neodpověděl. Každopádně to vypadá na začátek března. Teď v tý zimě, nevím nevím, jak by to měnil v těch garážích...
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Když tak mu napiš SZ (xenon wroclaw), nejsem si jistej...hudyss píše:Takže dělá i halogeny? Já ted na Ebayi pořídil Philips DiamondVision, ale taky žádná sláva. Předtím NightBreaker, či jiné a nic moc. Takže pokud udělá i Halogen, tak si stoupnu do fronty.Roman Jašek píše:hudyss, můžeš se přidat. Jinak to visí na Jackovi, psal jsem mu SZ a zatím neodpověděl. Každopádně to vypadá na začátek března. Teď v tý zimě, nevím nevím, jak by to měnil v těch garážích...
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
mne v Banovciach hovorili ze halogeny maju iny tvar paraboly ako xenony, ale jacek mi pisal ze to je mozne.Roman Jašek píše:Když tak mu napiš SZ (xenon wroclaw), nejsem si jistej...hudyss píše:Takže dělá i halogeny? Já ted na Ebayi pořídil Philips DiamondVision, ale taky žádná sláva. Předtím NightBreaker, či jiné a nic moc. Takže pokud udělá i Halogen, tak si stoupnu do fronty.Roman Jašek píše:hudyss, můžeš se přidat. Jinak to visí na Jackovi, psal jsem mu SZ a zatím neodpověděl. Každopádně to vypadá na začátek března. Teď v tý zimě, nevím nevím, jak by to měnil v těch garážích...
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal