Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
To je divny, nemusi se neco nastavit v telefonu? Kdyz pripojim samsung, tak se me pta (ted nevim tu hlasku), kdyz dam povolit, tak nabiji, mdyz zakazaz, tak nenabiji. Po hokeji skocim mrknout do auta, co mi mobil pise
RAV4 HSD FWD
Hoj, v klidu, začnu pátrat po netu, nedává mi smysl ta aplikace LG, protože mobil výslovně hlásí, že ji může spustit pouze na telefonech LG. A hlavně, jsem ten svůj telefon ještě neměl takto k žádnému zařízení připojen, tedy nemám zkušenosti
RAV4 HSD AWD
Kazdopadne musis rozchodit pripojeni k autu. Kdyz kliknes s pripojenym telefonem na media, mas aktivni tlacitko usb?
Edit: k xperii jsem nasel tohle, tak to zkus
Zajistěte, aby Vaše zařízení byl připojeno k počítači prostřednictvím kabelu USB.
Ze své obrazovky Plocha táhněte stavový řádek dolů.
Vyhledejte položku Nabíjení zařízení prostřednictvím USB, ťukněte na ni a pak vyberte tlačítko Přenos souborů (MTP).
Zajistěte, aby Vaše zařízení byl připojeno k počítači prostřednictvím kabelu USB.
Vyhledejte položku Nabíjení zařízení prostřednictvím USB, ťukněte na ni a pak vyberte tlačítko Přenos souborů (MTP).
RAV4 HSD FWD
kadel píše:Uz jsem to tu psal nekolikrat, ravka v hybridu 2wd stoji stejne, co 4wd v benzinu, to jsou zakladni vybavy. V ostatnich vybavach je hybrid levnejsi o 30tis myslim. A kdyz srovnam obe verze ve 4wd, tak krome nejvyssi a nejnizsi vybavy je rozdil jen 40tis Kc. Takze kdyz se clovek neboji hybridu, tak podle me neni o cem...
msp: zkus jiny kabel, nabijet ti to musi. Taky mi jeden nefunguje.
To není argument, záleží co člověk chce nebo potřebuje. Mezi předokolkou a 4x4 je sakra rozdíl, než předohrab v hybridu u takový káry, tak to radši benzín ve 4x4. Můj názor a požadavek
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Rafkar: jasny, s tim s tebou souhlasim, proto jsem psal, ze hybrid 4x4 je drazsi jen o 40tis, coz mi neprijde tolik za to, ze mas lepsi dynamiku, o neco mensi spotrebu a mam pocit, ze hybrid ma i nejakou vybavu vic, ale to nechci kecat
Edit: tak s tou vybavou kecam, hybrid ma lepsi jen v activu
Edit: tak s tou vybavou kecam, hybrid ma lepsi jen v activu
RAV4 HSD FWD
Jakou máš výbavu, případně verzi SW v Toyota Touch2?kadel píše:Kazdopadne musis rozchodit pripojeni k autu. Kdyz kliknes s pripojenym telefonem na media, mas aktivni tlacitko usb?
RAV4 HSD AWD
Uz ti chodi to nabijeni? Ja mam verzi 0101B0 a vybavu Trend.
Hele, krome toho,ze jsem si totalne zasral telefon aplikacema jsem jeste prisel na jednu aplikaci. Glympse for auto, s tou mi to taky chodi, ale jak rikam, porad to pada. Takze se mapa musi pripravit nejdriv v telefonu
Hele, krome toho,ze jsem si totalne zasral telefon aplikacema jsem jeste prisel na jednu aplikaci. Glympse for auto, s tou mi to taky chodi, ale jak rikam, porad to pada. Takze se mapa musi pripravit nejdriv v telefonu
RAV4 HSD FWD
Včera Praha Pardubice po dálnici průměrná rychlost 99 spotřeba 7,5 níž to asi nepůjde ;(
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Ahoj, toto jsem našel na netu: https://www.poradte.cz/auto-moto/16950- ... nguje.html
RAV4 HSD AWD
Ja bych mel mit na na S6 taky mirrolink 1.1. Funguje to teda uplne na hovno, ale funguje.
kdyz se pohybuju v ramci aplikace, tak je to ok. Ale jak chci spustit jinou aplikaci nebo opustit tu puvodni, tak spadne a zase musim spustit v aute aplikaci mirrorlink.
Mps: co to nabijeni, uz ti chodi?
RAV4 HSD FWD
Ahoj, nabíjení po připojení telefonu datovým kabelem nefunguje. Pokud použiji čistě kabel z nabíječky, tak funguje. U datového kabelu začne nabíjení fungovat ve chvíli, kdy spustím Mirrorlink (ač se mi na obrazovce nic neobjeví). Mám stejnou verzi SW jako ty. Odkaz jsem tam dal proto, protože dole píší, že Toyota blokuje veškeré telefony Sony úmyslně, protože na nich svého času šlo přes Mirrorlink spustit cokoliv asi i video a to se nesmí...
RAV4 HSD AWD
Nemáš náhodou manuál od toho našeho multimediálního systému Toyota Touch nebo Touch 2 (ani nevím co tam máme, prase aby se v tom vyznalo), mám za to, že se ke mně nějak nedostalkadel píše:Ja bych mel mit na na S6 taky mirrolink 1.1. Funguje to teda uplne na hovno, ale funguje.kdyz se pohybuju v ramci aplikace, tak je to ok. Ale jak chci spustit jinou aplikaci nebo opustit tu puvodni, tak spadne a zase musim spustit v aute aplikaci mirrorlink.
RAV4 HSD AWD
Melo by to byt tady, jsem ale prihlasenej, tak snad ti to pujde stahnout. https://myportalcontent.toyota-europe.c ... Z_view.pdf
Ja jsem taky nedostal k tomu manual a k autu byl manual ke spalovakum a ne k hybridu, ten jsem si taky musel stahnout
Ja jsem taky nedostal k tomu manual a k autu byl manual ke spalovakum a ne k hybridu, ten jsem si taky musel stahnout
RAV4 HSD FWD
Díky, zaregistroval jsem se a dostal se k tomu samému, nenapadlo mne, že je to vše pomotané dohromady, tedy s Navigací i bez stejný manuál 
RAV4 HSD AWD
Ahoj, dám Ti sem komunikaci s Toyota:kadel píše:Ja bych mel mit na na S6 taky mirrolink 1.1. Funguje to teda uplne na hovno, ale funguje.kdyz se pohybuju v ramci aplikace, tak je to ok. Ale jak chci spustit jinou aplikaci nebo opustit tu puvodni, tak spadne a zase musim spustit v aute aplikaci mirrorlink.
"Děkujeme, že jste kontaktoval Toyotu Central Europe – Czech.
Multimediální systém Toyota Touch 2 je vybaven softwarovou verzí Mirror Link 1.0. V současné době můžeme potvrdit ověřenou kompatibilitu funkce Mirror Link 1.0 pouze s následujícími telefony:
- Samsung Galaxy SIII a Galaxy Note II
- Nokia 700, 701, 603, 808 a dále N8, E7, C7, X7, C6-01 které musí mít operační systém Nokia Belle.
Bohužel s žádným jiným aktuálně prodávaným typem telefonu na trhu není Toyota Touch 2 přes spojení funkcí Mirror Link kompatibilní.
S přáním hezkého dne"
Náhodou mám v rodině jeden telefon Samsung S3, tedy, u tohoto telefonu potřebuješ jedinou aplikaci: Drive Link a podle mne je vyřešeno(vyzkoušeno na první dobrou), nemusíš tam cpát všechny ty aplikace, co jsi zkoušel nebo dal na rady ve videu. Rychlost práce je dána pouze rychlostí telefonu...
RAV4 HSD AWD