To je výrobní tajemství:D, v podstatě jsem nemusel nic dělat, vešla se krásně do opěrky hlavygabko24 píše:super cesta, len trosku sa mi zda byt ta 1.6 malo, pre to auticko. inak fajn video.ako si pripevnil kameru?
Pochlubte se svojí Celicou
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
To je výrobní tajemství:D, v podstatě jsem nemusel nic dělat, vešla se krásně do opěrky hlavy
No jo, 1,6 je možná trochu slabší, ale mě de hlavně o ten motor. A 2litra bych si asi nemohl dovolit:)
Jo taky mě to s tou kamerou napadlo, ale nechtělo se mi vrtat konzoly do střechy. Ta sedačka je dobrý nápad.
Cesta pěkná, na můj vkus trochu krátká a myslím si že ten vracák tam být nemusel. Celdě sluší spíš táhlé dlouhé zatáčky bez vracáků.Ale pěkně ji vytáčíš, jen aby ti taky vydržela stařenka, vím o čem mluvím. 
Jo taky mě to s tou kamerou napadlo, ale nechtělo se mi vrtat konzoly do střechy. Ta sedačka je dobrý nápad.
Koube
Jakou konzoli do střechy?Koube píše:To je výrobní tajemství:D, v podstatě jsem nemusel nic dělat, vešla se krásně do opěrky hlavyNo jo, 1,6 je možná trochu slabší, ale mě de hlavně o ten motor. A 2litra bych si asi nemohl dovolit:)
Jo taky mě to s tou kamerou napadlo, ale nechtělo se mi vrtat konzoly do střechy. Ta sedačka je dobrý nápad.Cesta pěkná, na můj vkus trochu krátká a myslím si že ten vracák tam být nemusel. Celdě sluší spíš táhlé dlouhé zatáčky bez vracáků.Ale pěkně ji vytáčíš, jen aby ti taky vydržela stařenka, vím o čem mluvím.
To je fakt, na těch zimních pneu to moc nedrží, a testoval jsem kameru, (né auto), tudíž žádný limitKotass píše:Video hezký, krásný zatáčky i krajina, jenom tohle počasí a nízký teploty nejsou uplně ideální na kravení kvůli přilnavosti pneu (i když kamoš motorkář už o víkendu taky vyrazil dráždit osud).
A jelikož nepískají pneu takže ještě nebyla na limitu ..
http://img141.imageshack.us/my.php?imag ... 286zv4.jpg
zkousim sem dostat foto
edit by Pavo.B. - musis kliknout na ten obrazek - zkopirovat jeho adresu a pred tu adresu musis macknout nahore Img a za obrazkem znova
[img]adresa%20obrazku[/img]
mas moc velky rozliseni tak to sem nedam schvalne
zkousim sem dostat foto
edit by Pavo.B. - musis kliknout na ten obrazek - zkopirovat jeho adresu a pred tu adresu musis macknout nahore Img a za obrazkem znova
[img]adresa%20obrazku[/img]
mas moc velky rozliseni tak to sem nedam schvalne
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
http://img504.imageshack.us/my.php?imag ... 287fd8.jpg
neni to 1oo procent,ale aspon nejak muzu predstavit carcoolku
neni to 1oo procent,ale aspon nejak muzu predstavit carcoolku
ex 1,6 sti 1992
Copak tam mas za bile svetylka?
Je to dva dny co sem tam dal puvodni zlute zarovky, jelikoz sem tam mel bile ledky a jedna mi prestala po case svitit.. mno a kdyz mne vzdy policajti zastavili, tak sem se s nima musel hadat, ze jsou bile a ne modre.. tak sem jim vzdy rekl, ze jim to rozeberu a oni ze ne, ale at tam dam zluty...
koupil si je nekde na netu? link?
Je to dva dny co sem tam dal puvodni zlute zarovky, jelikoz sem tam mel bile ledky a jedna mi prestala po case svitit.. mno a kdyz mne vzdy policajti zastavili, tak sem se s nima musel hadat, ze jsou bile a ne modre.. tak sem jim vzdy rekl, ze jim to rozeberu a oni ze ne, ale at tam dam zluty...
koupil si je nekde na netu? link?