Ani neviem na co skor reagovat

to ked sa tu tyzden neobjavim to tu bude reakcii
Ak sa pojde 150 po rozbitej ceste kvalita podvozku,tuhost,to ako bude auto reagovat,drzat smer,stabilitu,tak musi byt tuhe a presne..lepsie zvlada zmenu smeru,prilnavost a vsetko je uplne inde ako na makkych autach..takze si to treba skusit v extremoch.ono to ani nieje mozne pri tej zadnej naprave a rozmeroch aby plavalo menej..Podobny problem mal v minulosti civic..otcov renault megane..najnovsie generacie maju tieto novsie zadky..a je to o hodne lepsie..ovela lepsie to drzi tak ako bolopisane vyssie.to ze corolla je tichsia na jamach ti uverim..ist 75-95 mat pocit ze stojim (pokial nejdem vo favorite) a nic nepocujem,je pocitova zalezitost ktora s tym co auto zvladne v extremoch moc spolocne nema,kombi bude na tom logicky horsie,ak ide o hatchbacky,v tej dobe a to som poskusal vselico..kralovala medzi prednokolkami podla mna giulietta.Tu si myslim ze auris nieje najlepsi v hatchbacku,ale urcite nepatri ani k tomu najhorsiemu..na moje velke prekvapenie lebo toyotu som povazoval za podpriemer v tomto,v ziadnej zakrute to auto nepiska,ako civic..neodskakuje atd...na druhej strane len dorovnava to,co giulietta vedela lepsie uz hadam v roku 2010 ci kedy prisla..o kvalite auta servisu a pod.netreba debatovat,toyota je uplne inde..a ked nadavate na hlucnost..ta alfa si zapyta s nejakym motorm aj vybavou o dost viac..od podvozku o nic tichsia nieje.
k tej CVT,za 1 ja znacku auta neriesim takze ja nepotrebujem silou mocou prihravat ani na 1stranu,,zaujimaju ma ine veci..a za 2 nechcem to tu zvrtnut na nezmyselnu debatu o CVT kde sa budu porovnavat blbosti co porovnat ani nejdu,ak je to s tou usa pravda,tak je to uveritelne a mas pravdu..miesto hladania linku,radsej jazdi staraj sa a davaj tomu co treba co verim ze robis..a ak prekonas 200-250 000KM a nebudes platit nezmyselne sumy ako som v minulosti platil ja..nemusis hladat ziadne linky..do tej doby je to debata o nicom..lebo tak ako som nehladal linky,tak som ani v toyote nevidel zastup ludi cakajucich na CVT..a okrem hybridnych taxikov z vonku ani ziadne strasidelne KM nevidel..a ak je medzi tymi prevodovkami rozdiel..tak asi nejde rovno povedat ze ak to vydrzalo v hybride musi automaticky aj tu..
k tym VW asi mas pravdu,dost vela ludi na to nadavalo u seatov..Ja som sa dopocul aj to,ze ford dava nejake plasty niekde do podvozku miesto serioznych materialov..takze ak nove seaty jazdia horsie ako tie stare.To co pises to len potvrdzuje.Na druhej strane..taky novy crafter ten najnovsi..ponahana vela osobakov aj v zakrutach.jazdi tak dobre..a urobili v dodavke taky skok..aky neviem ci aj mercedes prekona..o politike servisu,ich zlodejinach,prehliadkach a pod..to je jeden horor..
tak niekedy nabuduce