Biscuit> Já sem rád za 2x atmo 2.0 v celice i 2.0 Boxera. Je to podobně příjemný, od 4200 rpm obě auta teprve začnou mít "Zvuk" jak 3SGE tak FB20 a chytnou 2. nádech... v kombinaci se skvělýma manuálama prostě supr. U toyoty je manuál chvalitebnej, někdy se mi ovšem stane když nejsem ve svý kůži, že "škrtne" ale to je moje vina... to se pak omlouvám a stydim se

Ale manuál u subaru je výbornej, tam se mi nikdy nestalo že bych "škrtnul" je vynikající. Ta přesnost-dráhy, zapadnutí rychlosti nemá chybu. Z 6 na 4 cvak cvak... z 5 na 3 cvak, špičková převodovka.
Škoda že nový subaru XV už nebude s manuálem u 2.0 atmo... Na druhou stranu sem ale rád že sem v roce 2014 volil správnou přímo delikátní kombinaci.
PS: Podobný na mitsubishi eclipse a mazdách je ta červená metla... že je stejná?

Je hezká, ale je až moc vidět. "prudivka"
Mazdy mě nikdy nějak neoslovily... design a interier... motory maj dobrý... ale exteriery a interiery mi nějak nehrajou do noty. CX5 měla hroznej interier oproti XV, a nudnej zadek. Navíc serpentiny by nedávala tak ladně jako Subaru... je o dost vyšší- nestabilní... bál bych se že bych jí převrátil přes střechu. Se subaru se dá ject v zatáčkách tak, že pískaj všechny gumy, ale auto drží jak přibitý. Teď sem pískal jak na cestě na šumavu tak zpátky

člověk by se měl bát... "že se něco děje" ale nic se neděje... jen pískaj gumy, nic víc

limit je někde dál... ani asistenti nezasáhli...
se Subaru se dá prostě jezdit "jako prase"

akčnějc... já sedět na místě spolujezdce, asi bych taky nadával

Tohle je lepší si vychutnat sám

CX3 je moc malinký... ne mazdy mě neoslovujou, až na motory. A to samý oslovilo i Toyotu, když spolupracujou... co jinýho než motory by tak Toyotu mohlo na Mazdě zajímat
Gramo> CHRka mi tu jezděj po barrandově dost, se rozmnožily--- je jich víc než subaru XV... ale jsou to "ploužáčci". Bál bych se v tom předjíždět někde kamion atp... i když adrenalin to bejt může

Takovej adrenalin to je ale i na mě až moc

proti tobě letí auto... svítí a ty nemůžeš ne nemůžeš se zařadit... to je moooc psycho. Občas tohle vidim v reálu... a je to teda drsná gamesa... na centimetry...
Tohle by Eclipsovi nemělo dělat žádnej problém... sice si těžko podřadíš... ale rozhodně by neměl Eclipse brzdit dopravu nebo způsobit "nevýkonem" čelní srážku.
CHR by mělo mít asistenta na "nepředjíždění"... to zatim ale nikdo nevymyslel.

to by musel bejt složitej algoritmus... na displayi moment propočítávám... moment... už to budeeee

Tak ne. to nevyjde... pravděpodobnost přežití je 40,02354% přesně

Že já si ten nápad patentuju...

Ne je mi jasný že na tomhle už se dávno ne jen v japan asi pracuje... máte to gratis
http://radionintendo.radio.net
celkem hustá muzika... zajímavýýýý vážná i veselá... ale hlavně kvalitka...
Mě tak napadlo jestli jako Tesla má takovej system? Že se samo auto rozhodne jestli kamion předjede v protisměru nebo ne a pojede uctivě za nim... ??? Tam by výkon byl, ale zase jako ta drzost se pustit do protisměru a tam na obzoru auto... nevíš jak jede rychle... noooo to by mě celkem zajímalo... co udělá autopilot? Bude se snažit kamion předject? Nebo se bude držet v uctivý vzdálenosti a plížit se...???