Nové,čtyřkola,stejná cenová hladina?micron píše:
ps: Libore co bys mi doporučil za auto? Aby bylo podle tvých představ...věříš vůbec nějaký automobilce... ?
Měl jsi ho v hledáčku. Suzuki vitara. Koncepčně zastaralé,avšak velmi spolehlivé motory.
Pokud ojeté tak jednoznačně lexus 350h a pokud bych chtěl auto nadosmrti tak LC100. Hybridy obecně díky dvojímu pohonnému ústrojí udělají větší nájezdy a navíc jejich motory pracují v atkinsonově cyklu.
Naprosto správně.micron píše:Libor12 obtěžuje FB20 a nikdy ten motor neservisoval----- tak to je...
Toho ze sebe některými příspěvky zhusta děláš sám. Nemám potřebu z někoho dělat blbce.micron píše:ale tak když někdo udělá blbce ze mě...
Velmi správně,nechci nikoho vidět.micron píše:nikdo k Liborovi odsud nepojede...
Kdepak. Nechci osobně vidět ani FA ani FB. Na práci jsou jiní. Pokud někde tam vzadu vyhrabeš vzpomínku,říkal jsem ti,respektive psal,že mimo jiné dělám autodiagnostiku,autoelektroniku,podílím se na vývoji programovatelných ecu. Do činnosti autodiagnostika patří shromaždování dat o poruchách,jejich příčin a symptomů. Na základě sběru dat od servisů se připravují opravné listy,postupy měření a řešení oprav. Důvod je prostý,automobilky musí používat totožný diagnostický protokol a registr závad DTC. Nemusím vůbec nikam chodit ani ke mně jezdit,existuje centrální databáze kam se všechno ukládá a na několik kliknutí vím,kolik závad měla určitá značka.micron píše:proč by k tobě jezdily FB20 to mi vysvětli... z lásky?