zacinam o tom uvazovat. zase tak daleko to neni. No to se uvidi i podle pocasi?KarlosCZ píše:prijed
OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
Já to denní svícení taky montnu až po "generálce" xenonů. Teď jsem zainvestoval do jiný výbavy, tak nemůžu furt valit jen do Avíka a kromě toho ještě nejsem rozhodnutej co pořídit....
Naposledy upravil(a) Topgan dne pon 16.01.2012, 18:35, celkem upraveno 1 x.
Neboj, všechno bude.KarlosCZ píše:este by nebylo od veci kdyby nekdo mistni upresnil treba cislo, nebo pismeno parkoviste at tam nekrouzime po garazich jako druzice
Ono totiž Futurum teď prochází rozšířením a přestavba se týká i parkoviště, které má teď 4 patra. První dvě jsou pořád nabušený a poslední je na střeše (nekrytý). Takže to vidím na třetí patro, který je od současného vstupu do obchoďáku dost daleko na to, aby tam někdo parkoval (a nebylo tam moc čumilů) a přitom jsme byli pod střechou... Vjezd je nejlepší ulicí Mrštíkova, potom hned do prvního patra, které se musí celé projet až na konec, kde je přistavena ta nová část a v ní je vjezd do dalších pater...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
- extremehany
- Věčnej rejpal
Zdravim vsechny Aviky,
shanel jsem po internetu info o tomto problemu a toto forum me velmi potesilo.Je mi jasny,ze ten repas chce hodne lidi a proto se ani nebudu ptat jestli je jeste moznost jak se ted domlouvate.Jen se chci zeptat jestli nekdo z tech kdo tam jede by nebyl tak ochoten a nedomluvil nejaky dalsi termin a pak to nehodil se.Myslim,ze zajemcu bude jetse dost.Mejte se a preji hezky den
shanel jsem po internetu info o tomto problemu a toto forum me velmi potesilo.Je mi jasny,ze ten repas chce hodne lidi a proto se ani nebudu ptat jestli je jeste moznost jak se ted domlouvate.Jen se chci zeptat jestli nekdo z tech kdo tam jede by nebyl tak ochoten a nedomluvil nejaky dalsi termin a pak to nehodil se.Myslim,ze zajemcu bude jetse dost.Mejte se a preji hezky den
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
Tak v poslední zprávě mi Jacek potvrdil termín i místo a vypadá to, že už nic nebrání tomu, aby to v sobotu klaplo....
1. skupina: 10:00 - cca 13:00: extremehany, die.catana, RUMCAJS, KarlosCZ, pavel.em, trca
2. skupina po 13:00: topgun, Méďa-1, petacek
Jen mě Jacek trošku rozhodil tímhle dotazem: "Jaki macie kolor przykrywek lamp szare czy czarne?"
Když se to snažím přeložit, tak je to asi něco jako: Jakou barvu mají krytky lamp (čoček?) - šedé nebo černé?
A když jsem koukal na světla, tak přes výbojku je opravdu tmavá krytka - viz. http://imageshack.us/g/46/p1010309i.jpg/ a mě teda přijde černá, tak to radši ještě zkoukněte a napište. Písnu i Jackovi, jestli myslí stopro tohle nebo ta světla taky nafoťte a pošlete na pavel.em@centrum.cz
Jinak padl zase dotaz na poškození světel a úchytů, aby to třeba někdo neměl po bouračce: "Czy swiatla maja całe mocowania uchwyty. Nie sa połamane."
1. skupina: 10:00 - cca 13:00: extremehany, die.catana, RUMCAJS, KarlosCZ, pavel.em, trca
2. skupina po 13:00: topgun, Méďa-1, petacek
Jen mě Jacek trošku rozhodil tímhle dotazem: "Jaki macie kolor przykrywek lamp szare czy czarne?"
Když se to snažím přeložit, tak je to asi něco jako: Jakou barvu mají krytky lamp (čoček?) - šedé nebo černé?
A když jsem koukal na světla, tak přes výbojku je opravdu tmavá krytka - viz. http://imageshack.us/g/46/p1010309i.jpg/ a mě teda přijde černá, tak to radši ještě zkoukněte a napište. Písnu i Jackovi, jestli myslí stopro tohle nebo ta světla taky nafoťte a pošlete na pavel.em@centrum.cz
Jinak padl zase dotaz na poškození světel a úchytů, aby to třeba někdo neměl po bouračce: "Czy swiatla maja całe mocowania uchwyty. Nie sa połamane."
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)