Auto ked som kupoval, tak este nemalo ani 3 roky (z programu jazdenych vozidiel Toyota). Ale v case nakupu (April) siel z klimy priam arkticky vzduch. Da sa povedat, ze to klaklo snad z dna na den. Este v Oktobri to chladilo normalne, v Decembri (pri prvej povinnej prehliadke) uz bola klima KO (len som to nevedel, lebo som ju nepustal). Kontrola klimy sa plati samostatne, co ma ani nenapadlo dat spravit, lebo som ani netusil, ze to treba kontrolovat kazde 2 roky a navyse, pravdepodobne to mal spravit predajca pred predajom?
V kazdom pripade, mohli ma na to v servise upozornit, urcite by som to nechal skontrolovat ... a prislo by sa aj na zavadu este v zaruke. Vseobecne moc klimu nepustam, lebo z nej rychlo ochoriem, takze bezi len ventilator ... teraz ako za starych cias na Fiate aj okna dole
Nevyhadam asi nic, ked som sa pytal prijimacieho technika, ze ako moze prasknut toto na prakticky novom aute, tak len pomykal plecami ... ale obom nam bolo jasne, ze vadny kus ... len vdaka mojej neznalosti sa na to prislo az teraz, no a budem si to musiet cele zacvakat. Na druhu stranu boli ferovi, ked trebalo dohrat AA, tak som tam bol 3x a nepytali ani cent.
Na Corollu som este nezanevrel, vlastne som s nou maximalne spokojny, ale toto riesit nechce nikto pri aute ktore nema este ani 4 roky. Hadam teda neobjavia na STK nejaku dalsiu blbost, to by ma uz dozrali ... aj ked od technikov na STK viem, ze to nie je az tak rarita neprejst s novym autom.
Ale vlastne, s nejakou zavadou som pocital, len skor nieco co sa tyka najazdu (brzdy, vyfuk), klima ma prekvapila. Aj s touto opravou to bola stale vyhodna kupa, do ceny noveho mam na desiatky stovak daleko