tak problém by nastal lebo vinník by na zaplatenie často nemal a všetko by to padlo na poškodeného. Preto vymysleli poistenie.
Vinníci bývajú potrestaný - zdvihnú im PZP a možno odmietnu HP je tu ale jedno ALE - vrámci konkurečného "boja" u nás aj vodičovi s nejakým záznamom konkurenčná poisťovňa dala poistku bez malusu takže potrestaný v podstate nebol. Či tento paradox stále trvá neviem. Stačilo by keby sa toto dodržiavalo a ubudlo by aspoň zbytočných drobných nehôd z dôvodu hlúpeho správania sa na ceste - lepenie sa na nárazník.... všeobecne to čo vidíme na cestách je len dôkaz primitivizmu národa - ja veľa von necestujem ale stačí mi Maďarsko, Chorvátsko kde sa jazdí o triedu slušnejšie, hlavne v mestách sa nesprávajú ako blázni.
To ako vám debili vedia poškodiť auto na parkovisku už ani nepíšem. Potom sa ani nedivím výsledku volieb. S idiotmi na palube nikam nedoplávate.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
CarPlay je někde jinde a hlavně funguje se současnými telefony.. bohužel se kvůli tomu ale musí vybrat cely stávající displej a narvat tam úplně nový HW s Androidem. Kamarádi tohle běžné podstupují třeba u starších VW, ale s Toyotou jsem zkušenosti nikde nenasel - především kvůli plastovemu rámečku kolem displeje
Ano, tohle je přesně to řešení, které jsem myslel. Jen se bojim, ze koupím zalagovany androidi system. Potreboval bych prave tu zkušenost s konkrétním HW.
Mne vlasy dupkom stoja keď počúvam historky o kixoch originálnych infotainmentov v nových autách. Mám taký tušák, že nejaké čínske náhrady na tom sú so spoľahlivosťou ešte horšie i keď možno vedia ponúknuť viac funkcií či konektivity. Je pravda ale že vychádzam len z osobných skúseností s tzv. čínskymi smartfonmi v porovnaní so značkovými fonmi, čo nemusí byť celkom relevantné. Ja kvalite tých čínskych materiálov vo výrobkoch predávaných cez aliexpres a podobne nedôverujem, nemôžem si pomôcť.