No nekecej žes tam taky byla ?!?!Lucinka píše:A kdopak byl včera v Infernu v Chrudimi tmavě modrou 6g RZ 3B9....? Nebyli to náhodou ti Vyškováci, co se chlubili, že přijeli nejvíc zdaleka?
micron píše:pavoB> na konci tunelu bejvá prej světlože bych tam byl já?
to je pocta, nepamatuju si, že bych byl v tunelu "na konci"
tos mi toho rekl - na konci tunelu ( Strahovskyho ) nebylo svetlo - uz byla tma , maval jsem na celdu ktera me predjela a byla napadne podobna te tvoji ale jelikoz jsem jel "v kolone" tak jsem cumel radeji pred sebemicron píše:pavoB> na konci tunelu bejvá prej světlože bych tam byl já?
to je pocta, nepamatuju si, že bych byl v tunelu "na konci"
ja si opravdu myslel zes to byl ty , drobnosti mi nehrali - byla stejne modra - mela zadni pofaceliftovy svetla a SPZ mela jen jedno pismenko jine nez ty - aspon jak si pamatujumicron píše:pavob> no, tys toho taky moc nenapsalStrahov/ nene, tam sem opravdu nebyl.
Jo ten co slavil, že má 3,7 mm potomka?Kotass píše:No nekecej žes tam taky byla ?!?!Lucinka píše:A kdopak byl včera v Infernu v Chrudimi tmavě modrou 6g RZ 3B9....? Nebyli to náhodou ti Vyškováci, co se chlubili, že přijeli nejvíc zdaleka?
![]()
![]()
![]()
Jo trošku jsme se jeli vypít .. Dj Boris co hrál je kamarád tak jsme ho jeli pozdravit .. a není tmavě modrá alébrž ouplně černá.
To je zkrátka neuvěřitelný, že jednou za uherskej rok vyrazíme Cecilkou přes půl republiky za kulturou a potkám tam někoho z fóra ..Lucinka píše: Jo ten co slavil, že má 3,7 mm potomka?Vidíš, vidíš, kdybys byl na nějakém srazu, tak bys mě třeba i poznal
![]()
Promiň, já n ní pořádně neviděla, stála ve tmě, tak jsem si myslela že buď bude tmavě modrá nebo černá. Jsem se zrovna netrefila... Jinak já tam Mimi neměla, protože se mi tam pro ní zdá nebezpečno. Ty ožralý děti dokážou nadělat paseku... Doufám, že byl tedy výlet bez újmy na tvé krasavici. No a těch pár nervových buněk... To přece k životu patří
Já jsem byla v Infernu po čtvrt roce, takže to byla fakt náhodaKotass píše:To je zkrátka neuvěřitelný, že jednou za uherskej rok vyrazíme Cecilkou přes půl republiky za kulturou a potkám tam někoho z fóra ..Lucinka píše: Jo ten co slavil, že má 3,7 mm potomka?Vidíš, vidíš, kdybys byl na nějakém srazu, tak bys mě třeba i poznal
![]()
Promiň, já n ní pořádně neviděla, stála ve tmě, tak jsem si myslela že buď bude tmavě modrá nebo černá. Jsem se zrovna netrefila... Jinak já tam Mimi neměla, protože se mi tam pro ní zdá nebezpečno. Ty ožralý děti dokážou nadělat paseku... Doufám, že byl tedy výlet bez újmy na tvé krasavici. No a těch pár nervových buněk... To přece k životu patří.. a ještě o tom ani nevím.
Mám krapet obavu, že bych Tě stejně nepoznal neb a) jsem byl docela brzo společensky unaven b) stejně nemám na obličeje paměť, bohužel.
Zpátky domů jsme dojeli kolem osmé ranní, cestu si nepamatuju protože jsem spal jak mimčo ..
K žádné újmě naštěstí nedošlo, spíš jsem měl obavu z toho sněhu neboť mám letní obutí ..
Pokud ještě někdy do Inferna zavítáme, nechám vyhlásit aby se všichni majitelé a majitelky Celik hlásili na bááru ..![]()