Tak UAMK přijel, nafouk 1 gumu a rovnou řikal že by to mohlo explodovat... kdyby to lepil... a že takovej risk si nedá... ok... chápu taky sem viděl video kde to blbečkovi co chtěl propíchnout gumu bouchlo, odhodilo ho to asi 5 metrů a zlomilo mu to ruku tak drsně že začal krvácet... otevřená zlomenina

to bych přál tomu pičusovi co to udělal... aby vykrvácel, chcípnul ještě bych si o něj típnul doutníček na ulici... ne že bych ho zachraňoval...

Ok takže lepení fakt nemá smysl... tim pádem odpadává i ukrajinec... a přijel vůz s plošinou... subaru se dobelhalo 4x4 k ní s 1 kolem ok a 3 v piči... a pak výjezd nahoru... celkem mě pobavilo vzhledem k tomu jak to bylo strmý tak sem neviděl... a jak hustě funguje ten hill assist... to je hustá věc... člověk nemusel šlapat nabrzdu a jen popojížděl na plošinu... až sem nechápal jak to fachá geniálně

i s vyfuklýma gumama... a jeli jsme ke Freyovi... tam se Yoshimura složila, zabral sem 2 místa na parking... no když se na Yoshimuru člověk podivá tak to i pochopí...

1450,- za odtah a ve čtvrtek mi přiveze borec až ze Znojma (Znojmo vidim dvojmo

ty samý gumy Yokohama Geolandar G95 který měl na subaru XV a najel na nich cca 15000 takže jako nový... a za za 2000,- všechny 4

kaufík to je kámo.... měl inzerát na bazosi... no a já vzhledem k tomu že psychopat se může objevit znovu, tak nebudu platit za nový gumy cca 14.000 že... to by bylo blbý

jako investice.... za 2jku to je fest cajk, doprava až do práce v Praze... strašně milej člověk, má taky XV 2.O benzín s automatkou ale chtěl lepší gumy... mně ale vyhovovaly... a to tak že naprosto sníh mokro sucho prostě cajk... jooo jsou i mnohem lepší gumy ale už bych neměl pud sebezáchovy

Yokohama Geolandar G95 jsou přesně akorát... aby si člověk dával "tak trochu, ale jen trochu pozor" lehká nejistota je adrenalin...je to tak.
some shots of pissed off... Yoshimura and one "blue magic" XV ... zajímavá barva... elegantní... zvláštní měňavka... z černý do tmavě modrý, ale hoooodně perleti hooodně možná až moc.
Ale je to zajímavá barva...klidná, pěkná, možná až moc lesklá... alejo je neobvyklá v tom jak se na světle mění. OK je fest pěkný...

Ne ten Sankyonk je tam fakt náhodou... přísahám že sem si toho nevšim...

Tak toto je novej Sankyong XV

barevně laděj

Let it shine.... twice RGB ///RED.GREEN///effect and? BLUE XV color spectum analised... at 100% completed... all systems works .... END.
2 options you HATE it, or you LOVE IT! That´s Subaru XV.... But Subaru XV doesnot care what do You think... _You are only stupid humanoid... not electronic intelligence That´s all folks... Think MORE.

Ne ta hláška Think MORE... se mi líbí... ne že jí uvidim někde v reklamě... to je moje hláška

"Th!NK M0R3" mysli víc... jednoduchý a jasný, skoro jako simply celever
No sem zvědavej co na tuhle barvu řekne brácha... je zvláštní je moc perleťová zbytečně moc--- ale oproti nudným nebo ošklivým pastelovým psycho barvám je sexy... aleee každý smítko je na ní vidět každej mikroskopickej škrábaneček, neco pavučinka je vidět... nooo nevim proč to tak přepískli s tou perletí...
každopádně ale je poslední příležitost mít 6MT Benzín Boxer s poctivou 50/50 4x4 permanent a ruční brzdou. Takže prostě je poslední příležitost mít podobnej system jako WRX STi... ale člověk tak nezahučí u benzinky

nebo nebude mít potřebu jezdit jak lenochod... že

prostě se jen baví.... a to vždycky.. takže tick tack... tak tak škoda... ale...