SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: SUBARU <XV> YOSHIMURA syst3M 4x4

Příspěvek od micron »

Uždáávno sem potřeboval pauzu... relax... tak opěk Kronplatz... tentokrát ale bez subaru... jeli jsme jen s mistubishi pajerem... trochu mi XV chybělo, ale někdy indy :-) reklamu subaru mělo, mam vestu subaru a dalo se jezdit na prkně v mikině a ve vestě subaru + brejle yamaha... takže jo ten jedinej magor co tam jezdil bez helmy a s brejlema yamaha vestě subaru po čeným "hrnku" geniální sjezdovka... tak to byl micron :-) Ne ten už to tam zná... a ví že nejlíp si zajezdí člověk když jsou všichni na obědě... nikde nikdo... od 12- 13:30 jsou sjezdovky volný a pak ve 14:30 si dát romantiku na panoramě... když už tam nikdo neni :-) do 15:30 pivko omeletku, bombardino a kurva relax... fascinující je ale jak jsou všichni naprogramovaný tak, že relax bude mezi 12 a 13:30 to je taaak komický :-) fronty na pivo, na jídlo a pak na lanovku---- magoři :-) nebo řekněme takový sociální fóooopa
až zábavný... tlačej se na jídlo, bojujou o místo na sezení a uvolněj sjezdovky... a pak se tlačej znova ale to já relaxuju :-) je to srandovní...
2 dny sem si řikal jestli pak tam bude nebude to xv.... co tam bejvávalo zdálo se že je pryč... ale jooo pak se objevilo... takže vše při starým :-)

Obrázek
že ty škodky subaru XV obtěžujou? a to doost... :biggrin:

cesta zpátky nuda... kontroly migrantů nás pěkně zdržely... fuckin merkel... píča jedna... brenner je bloklej kvůli tý píče merkel.... fuck jediný zajímavý auto bylo porche macan... táta a nikdo nevěřil tomu že se jmenuje macan... řikám my tomu řikáme dacan... a nebo když nemáš macan v kalhotech máš macan na kolech :-) ba ne je to krásný auto..... chybí tomu jen manuál 6, kdyby tam byl jako možnost, nooo asi by mě macan / dacan dostal... :-) ale s automatem nasraaat. nezájem....
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dneska mam celkem fest radost ze života, možná sem někomu zachránil totiž život. Si takhle sedíme s bráchou a jeho svlečnou v hospodě na barrandově a už se blíží konec 24h jsme poslední, a najednou ssebou číšník/barman ssebou sekne na zem v křečích-nohy, ruce, bublá mu z pusy... nekomunikuje... leží na zemi a ani se nehne v křeči... křičí šéfová že neví co má dělat a ať voláme záchranku... brácha a jeho holka běželi k němu a já volal... noooo nejdřív sem omylem volal hasiče... pak teda 112... v těch numerech je bordel... ale to je fuck... pak sem se dovolal... a přišel sem k tomu joudovi řikal sem si v duchu, ne ten tu nechcípne... zkusim mu dát energii, dobít ho... šáhnul sem mu na hlavu, a jak sem se ho dotknul tak se vzbudil.... mam na to 3 svědky :-) před tim než sem se ho dotknul byl de fakto mrtvej, nehejbal se a nekomunikoval... jak sem na něj šáhnul na jeho hlavu... jednou rukou a druhou ho začal hladit po hlavě.... probral se :-) :biggrin: byl pomatenej fest pomatenej... ale začal dejchat a začal mu fungovat organismus... mozek, ruce atd... kurva bylo to fakt hustý :-) pak komunikoval, ale měl zpocenej celej obličej, nos... záchranka se jen zeptala jestli se nepodělal nebo nepočůral... prej ne... :-) ale fakt mě fascinovalo to, že sem si řek že ho nabiju... a stalo se tak... prostě se probral, nikdo by mi to nevěřil nemít 3 svědky. Tohodle jelimana co nespal hooodně dlouho a málem chcípnul díky tomu že skončil v 1 práci a tady makal jen 2 dny... bez relaxu... by bylo škoda.... kurva škoda, mooooc hodnej človíček.
No jako kdyby tam umřel??? To by bylo psycho :-) vyšetřování... nene toho by byla škoda :biggrin:
No dá se říct že ta situace vypadala jako ve vinuteovi... jak ho postřelili :-) micron tak podepřel hlavu ale přežil vinetů barman :-) :biggrin: nooo ale jinak hustý :-)
otázka je co by se stalo kdybych na něj nešáhnul a lidi s nim jen cloumali... byl by na živu? kdybych tam nebyl... kdyby jsme tam nebyli?
stačilo odejít dřív o 10 minut a šéfová by tam byla sama... ps ta byla tak v šoku že nebyla schopná zavolat sama záchranku...

Hustý bylo že s nim cloumali a snažili se s nim komunikovat a on nic... mrtvej... psycho... pak sem si tam kleknul a stačil dotyk... a probral se ten jeliman :-) jako když člověk propojí baterky v autě z vybitýho k nabitýmu.... okamžitej efekt... vtipně dneska sem si řikal že bych někam zašel, že sem vyrelaxovanej a nabitej na 100%. Tak sem rád že ta energie byla využitá.... :biggrin: fest efektivně, nejefektivnějc jak vůbec energie využitá bejt může...
Fakt sem si přál aby se pohnul a začal komunikovat... a stalo se tak je to naprosto úžasný :-) i když sem tomu trochu nevěřil... ale spíš víc věřil a doufal že jo... víc jo než ne... Fuck prostě musí.... :bigups: zgebnout v práci z práce... to je blbost... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Karma je svině... no zase ale nechat zemřít harryho pottera barmana? Energii sem mu teda předal, ale zase sem ztratil svojí... 2 dny sem se pak z toho dostával jak mi chyběla... člověk prostě mrtvolu jen tak nevidí... a už vůbec že jí oživí :-) psycho, fest. Micron Dr. Zombie. re-covery. :-) No fakt sem byl zničenej z toho oživování 48 hodin... a za to sem si vysloužil karmu.

Nějaký vyjebaný hovado mi propíchalo 3 gumy na Subaru, asi fakt psychopat.... nikomu nepřekáželo, nic nezničilo... ale prostě psychopat je někde poblíž a rozhod se že za to že neblokuju místo na parking jiným tak mě potrestá :-) takovej fízláček důchodce asi... normálně propíchal 3 gumy asi jehlou nebo něčim takovým jen tak... ani dopis nenechal, nebo mobil nebo kontakt, že bysme si to vysvětlili ručně :-) prostě totální sráč a ubožák. Dement... já se vlastně nemůžu hnout z toho trávníčku... protože ten vyjebanej kokot mi propíchal gumy... ne nestačilo mu je vypustit... vyjebanos :-)
No asi jsou takový nemocný jedinci... některý maj úchylku v škrábání aut a některý jsou ujetý na gumy :-)
Mrdat na to... už sem si našel jiný zajímavý parking místo... snad to tomu magorovi nebude vadit... jinak si budu muset pořídit tohle: což mě celkem pobavilo :-)
https://www.youtube.com/watch?v=cFoh1pKpL7k
To by s magorem pěkně vyjebalo :-) :-)
je to dooost hustý, to tě jako "teroristu" nezastavěj ani police pásy prostě nic... je to hustý hustej slizáček :-)
Geniální vynález... slizáček... jak psychopata zabavit :-) :biggrin: :biggrin: James Bond TM

To si nechám do zásoby... zatim se to pokusí někdo zručnější zkusit po staru
https://www.youtube.com/watch?v=6T-rmhXUR8o
Neni to tak elegantní jako slizáček... ale funkční to je... je to ale makačka... No sem zvědavej na tu komedii...
https://www.youtube.com/watch?v=M5_nK8V-nU0
tenhle je taky dobrej :-)

Bude to boj mezi asistenční službou UAMK a mým servisem "pod mostem" Ukraine... kdo pak zacelí kola ps jako bonus na trávě ne na pevným povrchu a bez sundání... aby auto dojelo do servisu..."pod most" první na řadě je UAMK. pak kdyby to nevyšlo přivezu si známýho ukrajince kterej fest umí. :wink: fakt umí, celej muj život se staral o gumy Celicy... jeee dost dobrej.... TEST asistenční služby UAMK začíná v 9:00 "nejde u něj neexistuje"... prostě vždycky to jde ale musí se to fest umět... a to je kumšt :biggrin:

Ale smutnej sem... takovýho magora si subaru nezasloužilo---- o to bude drsnější :alian: už nebude jako show když se jede na barrandov, ale bude shadow.... ale bude vidět... bude. nenápadnějc ale stejně FUCK OFF jinak by to nebylo subaru XV kdyby neprudilo... decentně :-) byla by jen nuda nuda a škoda a nuda a škoda a nuda... atd... Fuck OFF vyližte mi prdel--- <*>
jediná možnost bude stoupnout si až za mě... až za mě... ne přede mě.... za mě.... a kopírovat mě. srágorky
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak UAMK přijel, nafouk 1 gumu a rovnou řikal že by to mohlo explodovat... kdyby to lepil... a že takovej risk si nedá... ok... chápu taky sem viděl video kde to blbečkovi co chtěl propíchnout gumu bouchlo, odhodilo ho to asi 5 metrů a zlomilo mu to ruku tak drsně že začal krvácet... otevřená zlomenina :-) to bych přál tomu pičusovi co to udělal... aby vykrvácel, chcípnul ještě bych si o něj típnul doutníček na ulici... ne že bych ho zachraňoval... :twisted: Ok takže lepení fakt nemá smysl... tim pádem odpadává i ukrajinec... a přijel vůz s plošinou... subaru se dobelhalo 4x4 k ní s 1 kolem ok a 3 v piči... a pak výjezd nahoru... celkem mě pobavilo vzhledem k tomu jak to bylo strmý tak sem neviděl... a jak hustě funguje ten hill assist... to je hustá věc... člověk nemusel šlapat nabrzdu a jen popojížděl na plošinu... až sem nechápal jak to fachá geniálně :-) i s vyfuklýma gumama... a jeli jsme ke Freyovi... tam se Yoshimura složila, zabral sem 2 místa na parking... no když se na Yoshimuru člověk podivá tak to i pochopí... :-) 1450,- za odtah a ve čtvrtek mi přiveze borec až ze Znojma (Znojmo vidim dvojmo :-) ty samý gumy Yokohama Geolandar G95 který měl na subaru XV a najel na nich cca 15000 takže jako nový... a za za 2000,- všechny 4 :-) kaufík to je kámo.... měl inzerát na bazosi... no a já vzhledem k tomu že psychopat se může objevit znovu, tak nebudu platit za nový gumy cca 14.000 že... to by bylo blbý :-) jako investice.... za 2jku to je fest cajk, doprava až do práce v Praze... strašně milej člověk, má taky XV 2.O benzín s automatkou ale chtěl lepší gumy... mně ale vyhovovaly... a to tak že naprosto sníh mokro sucho prostě cajk... jooo jsou i mnohem lepší gumy ale už bych neměl pud sebezáchovy :-) Yokohama Geolandar G95 jsou přesně akorát... aby si člověk dával "tak trochu, ale jen trochu pozor" lehká nejistota je adrenalin...je to tak.

some shots of pissed off... Yoshimura and one "blue magic" XV ... zajímavá barva... elegantní... zvláštní měňavka... z černý do tmavě modrý, ale hoooodně perleti hooodně možná až moc.
Ale je to zajímavá barva...klidná, pěkná, možná až moc lesklá... alejo je neobvyklá v tom jak se na světle mění. OK je fest pěkný...
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Ne ten Sankyonk je tam fakt náhodou... přísahám že sem si toho nevšim... :xmas: :banana: Tak toto je novej Sankyong XV :biggrin: barevně laděj :-)
Obrázek
Let it shine.... twice RGB ///RED.GREEN///effect and? BLUE XV color spectum analised... at 100% completed... all systems works .... END.
2 options you HATE it, or you LOVE IT! That´s Subaru XV.... But Subaru XV doesnot care what do You think... _You are only stupid humanoid... not electronic intelligence That´s all folks... Think MORE.
Obrázek
Obrázek
Ne ta hláška Think MORE... se mi líbí... ne že jí uvidim někde v reklamě... to je moje hláška :-) :biggrin: :twisted: "Th!NK M0R3" mysli víc... jednoduchý a jasný, skoro jako simply celever :-)

No sem zvědavej co na tuhle barvu řekne brácha... je zvláštní je moc perleťová zbytečně moc--- ale oproti nudným nebo ošklivým pastelovým psycho barvám je sexy... aleee každý smítko je na ní vidět každej mikroskopickej škrábaneček, neco pavučinka je vidět... nooo nevim proč to tak přepískli s tou perletí...

každopádně ale je poslední příležitost mít 6MT Benzín Boxer s poctivou 50/50 4x4 permanent a ruční brzdou. Takže prostě je poslední příležitost mít podobnej system jako WRX STi... ale člověk tak nezahučí u benzinky :-) nebo nebude mít potřebu jezdit jak lenochod... že :biggrin: prostě se jen baví.... a to vždycky.. takže tick tack... tak tak škoda... ale...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

TH!NK M0R3...SUBARU... confidence in motion??? is what? is nothing... so only reason is to TH!nk MORE... SUBARU. copy lexus is not so good business... and copy volvo 2. Who you are? SUBARU---- who you are???? Find yourself---- and think MORE!
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Nejdřív sem tomu nevěřil, ale je to tak :-) po vzoru mitsubishi kdysi maj teď zájemci o manuál.... i když ten v pajeru je noooo proti manuálu v subaru jaksi děsivej... tak je to stejně... poslední možnost jak mít 2.0 benzín s manuálem 6MT je jen s "fest osekanou" verzí "non comfort" ??? What a fuck??? :-) bez koženýho volantu a řadičky? bez el. sklopných zrcátek? bez dual klimy? atd... no prostě social verze... za stejnou cenu jako byla verze comfort kdysi se všim. Prostě už nejde o to že pár lidí chce něco jinýho... a mělo tu možnost výběru.. tu už nemá :-( -- ale přinutěj tě konzumovat jen to co zbude. Tj. prostě automatky. Takže central diff + viskozní spojka finito... ekonomicky se to subaru nevyplatí... a asi to i stojí víc, i když system nemá chybu a byl poctivej 50/50 4x4 a navíc s nejnižší hmotností vozu.
Manuály se rozprodaj jen s dieselem kterých je potřeba se zbavit... a pak se zrušej a zůstanou jen u WRX sti.

To mě trochu teda nasralo, ale zase zároveň poveselilo, takže já mam vlastně ne jen yoshimuru ale ještě k tomu unikátní... omezenou serii defakto... stejně to pochopil asi i tenhle jeliman... inzerát zní dost drsně :-) o ceně se nebude prostě dohadovat. Ta jen stoupá... je celkem hustej :-) asi poslední XV v kombinaci výbavy comfort 6MT 2.0 benzínek na prodej. Celkem by mě zajímalo kolik za to auto někdo dá... milovník 6MT... a vůně benzínu.
https://auto.bazos.cz/inzerat/73425591/ ... vy-vuz.php
ježděno na benzín s aditivy.... no trochu magor to bude :-) trochu víc... nanomagor :biggrin: ale nekecá... zajímavej inzerát :-)

Jinak jediná závada po cca 13.000km je že mi hůř stírá stěrač u spolujezdce... nechává stopy, musí se vyměnit :-) :biggrin: gumy problem :-) :biggrin: a nebooo dotáhnout šroub co drží stírátko... opačnej problem mam na celice, tam mi vrže stěrač u řidiče, jako by byl moc utaženej.... :biggrin: nebo že by gumička... stírá až moc drsně...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

No a tohle téma asi brzo odemře... prostě kurva zgebne.... co s tim srát na to? asi jo :biggrin: kurva vyjebejte si...
vyjebanos? naturlich? vyjebat more :) naturlich ale neměl sem z toho ani halíř... takže si vyjebejte... a ano nepotřebuju aby se mnou někdo vyjebával... tak asi tak :-) FUCK OFF

Ne je to nějakej jouda z Uranova... já jim řikám všem Urani / ne Burani... od tý doby co jsme jeli do itálie a brácha chodí, resp mu ovládla byt jedna svlečna z děčína... a já se v autě ptal kde bydlí a nějak sem zaslech Uranov... řikám máti Uranov... a ona cooo... všichni to slyšeli jen ona ne... a tak vznik Uranov... Neni to Buranov -ale Uranov... a těží se tam Uran :-) :biggrin: Takže odteď nejsou burani urani a opačně... :biggrin: Buran to může člověka urazit... ale Uran... no tak to nepochopí :-) a taky se neurazí u macka--- nooo jo :-) Zkurvený pražáci :-) a Urani
Naposledy upravil(a) micron dne sob 08.04.2017, 12:00, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak Yoshimura má konečně ty gumy ze Znojma, tlapky stejný jako bejvaly... nepoznal bych rozdíl... aby jo moje Yokohamy měly 12500 tyhle 15000 pěkně sem je prohnal, a cajk :-) lihovar na mokru jen to zasvištělo :-) vynikající gumy, a sem rád že maj tak špatnou pověst- to se vyplatí :-) já už sem je za ty 3 roky pochopil, spíš i za 2 roky... to sem jim moc nevěřil ale člověk je prostě musí pochopit... nafouknout přesně akorát... míň něž by měly bejt... takovej trick aby to drželo přilepený... cajk.
Možná ještě pořídim další sadu... prostě je mam rád :-) Nechápu v čem maj lidi s nima problém :-) nejsou rozhodně letní spíš zimní... no prostě akorát :-) a je jich dost za pár kaček.

Po spokojený jízdě po noční šichtě si tak jdu koupit pár granátů a co nevidim... tohle je hustý Volvo.... Nechce někdo Volvo S80 zdarma? Co sem se ptal dělníků tak prej překáží... tak trochu :-)
Městská policie tam byla a prej že je to asi kradený... ale nemůže s tim nic dělat a ani ho odtáhnout!!!! :-) Tomu se řiká komedie!!! :-) Volvo pobavilo
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Ne fakt nevim proč by Subaru XV 2g mělo vypadat jako volvo... :biggrin:
Technická prošlá 2 roky a nende to odtáhnout... kde to jsme???? Kocourkov... Barrandov, za chvíli se Volvo propadne až do pekla... :biggrin: Tohle sem ještě neviděl... :biggrin:
Uvězněný volvo nad kráterem... který nikdo nechce... nikdo neví čí je... nikoho nezajímá, WTF :biggrin:
ps: prej se tu bude těžit ten Uran... :biggrin: aka Buran...

Nebo... přijede ten pamrd co ho ukrad, divný je že nikomu nechybí... a ten by čuměl... nooo tak asi ho tam necháme navždy :-) To se nepovedlo... :biggrin:
Naposledy upravil(a) micron dne sob 08.04.2017, 10:44, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
Corolla2014
Věčnej rejpal

Příspěvek od Corolla2014 »

cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 22:43, celkem upraveno 1 x.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ne neni foceno před 20 minutama... co sem si šel pro staropramen teroristický piva granáty... moc mi chutnaj :-) nevěřil sem tomu... stál sem tam po cestě do alberta jak zkoprnělej... a pak sem se tam stavil a nafotil to... a pokecal s šéfem výkopu kde se bude těžit ten Uran- buran :-) ne nevim co tam kopaj ale je to jáma jako hovado :-)
S tim volvem se nedá hnout... Městská policie řekla že je to asi kradený, má to propadlou technickou 2 roky a prostě nemá pravomoc s tim hnout... no tak se přizpůsobili... má svoje místo volvo :-) Prej ale kdyby bylo teda o metr v levo, tak si pozvou cikány a posunou ho... OOOOO cooožeeee :biggrin: :biggrin:
Naposledy upravil(a) micron dne sob 08.04.2017, 10:50, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
Corolla2014
Věčnej rejpal

cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 22:40, celkem upraveno 1 x.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dělej si s tim co chceš... Autorský práva to je taky komedie... ale tak je tam muj foťák Sony TX30 to jsou jeho práva :-) Neřeš :biggrin: Spíš sem si řikal že se ten šéfík nepozastavil nad tim že fotim foťákem a ne mobilem... to bude asi profík micron :-) :biggrin:
Naposledy upravil(a) micron dne sob 08.04.2017, 11:01, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
Corolla2014
Věčnej rejpal

cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 06:46, celkem upraveno 1 x.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Děsný je to že já měl propíchaný 3 gumy a to volvo má jen myslim 1 nebo 2... to je k nasrání :biggrin: ale jinak stojí vzorně na parkingu... kdo moh tušit že se tu začne těžit...že zlatá žíla :-) :biggrin:

Ne kdyby to nebyla drsná realita Prahy 5 2017 tak bych si myslel že jsou to obrázky z ruska, nějakýho prdelisburgu... nebo ze sýrie :-) :bomb:
Ještě paradoxnější je to, že tahle oblast je jaksi lehce v uvozovkách movitější nebo že je tu vyšší standard, než kousek kde sem bydlel spousty let, ale tam by tohle možný nebylo... prostě nebylo... nejen že tu je nějakej psychopat co asi pak vypráví v hospodě že vopíchal 3 japonky... tedy že propíchal 3 japonský gumy :-) ale i tohle je tu možný vidět... volvo v hajzlu. :biggrin:

Ne musim se smát... je to moooc :biggrin: :biggrin: :biggrin:

No výhody to tu má pro mě... mam konečně vanu kde si můžu polenošit s muzikou, sexy koupelnu a teď se bude dělat sexy hajzl... :-) celica spinká v krytý garáži... balkon kde můžu relaxovat bez výhledu na odporný paneláky od 11:00 do 19:00 pěkně na slunci vychytanej byt a svuj audio koutek... ale magoři tu jsou... otázka je kdo je větší než já, nebo si na to hraje... :biggrin: to se teprve uvidí... ale sázim na sebe :-) :biggrin:

Ale to co je na fotkách je ostuda... ostuda Barrandova.... ostuda městský policie... ostuda MČ P5 FUJ! Je to ostuda celýho systemu... kterej je fatálně vadnej.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Momentka z parkovišťátka u nás... si tak poslouchám muziku a řikám si co to je... co to přijelo, nevim ale je to hezký z boku... co by to mohlo bejt, a pěkná barva... jojo Lancer... tak sem udělal pár momentek, tak nějak bych si parking před barákem představoval :-) ne ty vraky a fobie... tohle vypadá dobře esteticky :biggrin: ps: řídila to svlečna... co má vkus... neobvyklý pěkný auto a pěkná barva. koukám klokočka... taky jsme tam prodávali mitsubishi space wagon, to by mě zajímalo jestli ještě jezdí... byla to dobrá mašinka 4x4 a design měl space wagon kurva dobrej.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
decentní spoiler na kufr by mu bodnul... to tam chybí, ale pěknej lancer

Nooo je to až skoro taková japonská romantika :biggrin: :wub:
Navíc obě auta jsou vzácným případem designu kterej nikde výrobce neokopíroval... a až pozdějc se začal kopírovat lancer číňanama... Subaru XV ale ne... zákaz kopírování :-) tytyty :mrgreen:
i když trochu už jdou i po Subaru... viz tyhle kopie noname elektronů... no bál bych se je i zkusit... original je Japan. Tohle vypadá že se rozpadne dřív nebo pozdějc... ale kopíruje se vesele jen design, ne kvalita.
https://www.sbazar.cz/vommcb/detail/192 ... subaru-r17
je to vlatně jako BBS a levný křehký napodobeniny BBS... jen show na chvíli :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“