Jo kdyby pet let... me je menili jeste v zaruce...extremehany píše:foták beru, at se zamyslí, vždyt to není normální aby pět let stary auto nesvítilo...
OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
- extremehany
- Věčnej rejpal
- RUMCAJS
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Poslední zpráva, kterou potvrzoval Jacek bylo pro extremehany, RUMCAJS, KarlosCZ, pavel.em, trca, die.catana. Nechci se ostatních dotknout, ale jestli tohle Jacek odsouhlasil jako poslední slovo a přijedu tam a bude tam dalších 50 aut a někdo se vychcaně bude snažit dostat před nás a nějak nás vyšoupnou. Je mi to moc líto, ale ať má minimálně 1. dan v karate a hodně zubů...občas jsem cholerik. A jak už jsem psal dříve, když je Jacek ochoten se sebrat a jet udělat 6 aut, asi bych ho moc nesral a nezkoušel jeho trpělivost. Neb se může stát, že se na nás akorát tak vysere a budeme poslušně a opět vděčně jezdit do Polska. Nechápu, proč se vehementně potřebujete svézt se stádem všichni najednou. Vždyť jde určitě dojednat i další termín pro další pár aut ne? Nebo jenom mě příjde, že se to tady začíná zvrhávat?
..tak trochu přemýšlejme ano? (pro tupé: aspoň to zkuste)
Toyota Avensis 2.2 D-CAT, 130 kW
Klídek, dobře rceš že poslední slovo bude mít Jacek - na něm to všechno stojí, padá a leží, a já si klidně počkám - třeba s odstřelovačkou u vjezdu
ale vážně - taky mu může kdokoli navrhnout jinej plac a čas a rozeslat to těm pár vyvolenejm mejlem nebo SS, jak už jsem dávno navrhoval.Je už nejvyšší čas přestat si tady léčit mindráky, od toho to tu přece není.....
- extremehany
- Věčnej rejpal
Já bych navrhoval nic teď neřešit, dokud Jacek sám nenapíše, že má zájem o další auta. Přihlašování dalších aut, je podle mě vzhledem k tomu, kolik dalších čekajících je, docela zbytečné a akorát se tu hromadí další přespěvky, které bude muset Jacek číst, což ho bude zdržovat. Předpokládám, že když už byl pro tuto první grupu ochoten přijet do čech, tak pro další to zajisté také nebude problém.
My už jsme na čase a datu domluveni, pouze by bylo dobré, aby pak Jacek určil kolik chce na jedno auto zhruba času a my s nějakou rezervou (aby se to krylo a nebyli prostoje) najeli na ty časy.
S pořadím bych to bral tak jak jsme se hlásili, stím, že kdo psal, že na čase mu nesejde, tak je posunout s jejich souhlasem dozadu.
Já jelikož jsem se tedy přihlásil první a navrh i čas budu tam v těch domluvených 10:00, vím že to teď vypadá "namyšlenecky", ale už stím souhlasilo výše několik lidí, tak si myslím, že to bude nejlepší řešení.
Pokud to shrnu, do reakce Jacka bych prosil, abyste nepřidávali další příspěvky. Díky
My už jsme na čase a datu domluveni, pouze by bylo dobré, aby pak Jacek určil kolik chce na jedno auto zhruba času a my s nějakou rezervou (aby se to krylo a nebyli prostoje) najeli na ty časy.
S pořadím bych to bral tak jak jsme se hlásili, stím, že kdo psal, že na čase mu nesejde, tak je posunout s jejich souhlasem dozadu.
Já jelikož jsem se tedy přihlásil první a navrh i čas budu tam v těch domluvených 10:00, vím že to teď vypadá "namyšlenecky", ale už stím souhlasilo výše několik lidí, tak si myslím, že to bude nejlepší řešení.
Pokud to shrnu, do reakce Jacka bych prosil, abyste nepřidávali další příspěvky. Díky
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Souhlas!
Jackovi jsem psal - právě proto, že už je to tu tak zasekané, tak aby to nemusel všechno číst a až se ozve, tak se uvidí. Třeba bude sám chtít udělat ještě někoho, aby se mu ta cesta líp rentovala. Takže až napíše, dám vědět a přiberem další dle pořadí, jak se zapsali.
Prozatím bych tyhle debaty taky uzavřel - až tu budem něco hledat, tak je zbytečný se tímhle prokousávat!!!
Jackovi jsem psal - právě proto, že už je to tu tak zasekané, tak aby to nemusel všechno číst a až se ozve, tak se uvidí. Třeba bude sám chtít udělat ještě někoho, aby se mu ta cesta líp rentovala. Takže až napíše, dám vědět a přiberem další dle pořadí, jak se zapsali.
Prozatím bych tyhle debaty taky uzavřel - až tu budem něco hledat, tak je zbytečný se tímhle prokousávat!!!
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
Takže poslední domluva s Jackem je taková, že 10 aut zvládne. Víc už bych ho ale nedráždil, tak na koho se nedostane, tak buď příště nebo když někdo z nás nebude moct (pouze z vážného důvodu!!!), tak místo něj.
1. skupina: 10:00 - cca 13:00: extremehany, die.catana, RUMCAJS, KarlosCZ, pavel.em, trca
2. skupina po 13:00: topgan, Martin Black, Méďa-1, Rothstein
z té první skupiny by extremehany a die.catana šli první a my ostatní se dohodneme....
Jen mi ještě všichni zainteresovaní co nejdříve potvrďte do soukr. zprávy, jestli máte xenony a čirá skla. Mám pocit, že před faceliftem byla čirá a po facu tmavá, ale jistej si nejsem. Až to od vás budu mít, tak to Jackovi pošlu hromadně, ať v tom nemá bramboračku.
Díky
1. skupina: 10:00 - cca 13:00: extremehany, die.catana, RUMCAJS, KarlosCZ, pavel.em, trca
2. skupina po 13:00: topgan, Martin Black, Méďa-1, Rothstein
z té první skupiny by extremehany a die.catana šli první a my ostatní se dohodneme....
Jen mi ještě všichni zainteresovaní co nejdříve potvrďte do soukr. zprávy, jestli máte xenony a čirá skla. Mám pocit, že před faceliftem byla čirá a po facu tmavá, ale jistej si nejsem. Až to od vás budu mít, tak to Jackovi pošlu hromadně, ať v tom nemá bramboračku.
Díky
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
-
xenon wroclaw
- Člen Týmu
Ahoj jsem ze Dvora kdyby byla naka sance se jeste dostat na seznam dej me prosim vedet.Muzu cely den a mam to kousek.Mam 12/2003 s xenonempavel.em píše:K akci 21.1. v HK:
Včera jsem poslal Jackovi soukr. zprávou souhrnné info - je nás 8 potvrzených, všichni předfacelift. Čekám na jeho vyjádření, pak dám vědět....
Rothsteine, posílal jsem ti SZ, nemám odpověď - jestli máš zájem, odepiš....
- extremehany
- Věčnej rejpal