zadní repro

vše ohledně modelové řady Corolla
AlkyonE10
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlkyonE10 »

bude no, ale ho to nezajímá, prostě to chce a tak to bude. možná kvůli toho nepojede ani na hory. super no!:( Nikola (jeho holka)
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Beaver: To je pech, nedám :D :D

Držáky:

ObrázekObrázek
Na fotkách je jeden a ten samej, z obou stran.
Holomek!
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

pajec píše:POKUD BYS CHTĚL TAK TI MŮŽU JEŠTĚ TU 4000 ŘADU SEHNAT. ORIGINÁL S ČESKÝM NÁVODEM A DVOULETOU ZÁRUKOU! PRACUJU TOTIŽ V ELEKTRU A DÍVAL JSEM SE ŽE DODAVATEL HO JEŠTĚ MÁ. :wink:
taky delam v elektru :) ale na netovou cenu se stejne nedostanu, a za druhy ta 3100 by mela mit kvalitnejc udelanej ten joystick, jelikoz u ty 4000 sem se ted doslechl ze odchazi...
CharlieCh píše:2 Alliq - a musí to být pijonýr? Teď nevím, jestli chceš (časem?) pořídit i zesík, ale hodně lidí (včetně mě :? ) díky pijonýru řeší problému s rušením zesilovačů v rytmu alternátoru. Co Clarion?
na Clarion jsem taky koukal, a taky na Alpine, ale ani u jednoho me neuchavatil design, takze proto padla volba na Pioneer, kde se mi desne libi ty zapusteny tlacitka... :)
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

Šefík má i netový obchod a tam ho má za 2 871,- ale byla to jen nabídka ;-)

Jinak já mám vyhlídnutou DEH-50UB. Protože zatím tam mám jakýsi sencor, který už tam byl jak jsem to kupoval a začíná blbnout.
Corolla E10 1,3 XLi 16V, 55kW, 4E-FE, r.v. 1996
Odpovědět

Zpět na „Corolla“