LFS - Vanocni Zavodni Turnaj:D:D
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
kua.. bych si fakt zahrál, ale na klávěsnici je to prostě něco hroznýho, zlatý NFS(jakýkoliv), to zase nedokážu ovládat s volantem
nechcete radši dát to? nebo co třeba Unreala nebo Flatout? jinak zrovna pařim NFS Porsche, to je co se jízdních vlastností týče asi nejlepší NFS vůbec, respektive v náročnosti ovládání, ty auta se fakt chovaj jak bourací kladivu 

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
-
Celi-johnny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
tak hru ke stazeni najdes na www.lfs.net musis se i zaregistrovat....at je nas co nejvic ..felaru byla plna prdel .. a z toy klubu jenom my tri... o vanocich dame dalsi..
-
Celi-johnny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
garfielld píše:kua.. bych si fakt zahrál, ale na klávěsnici je to prostě něco hroznýho, zlatý NFS(jakýkoliv), to zase nedokážu ovládat s volantemnechcete radši dát to? nebo co třeba Unreala nebo Flatout? jinak zrovna pařim NFS Porsche, to je co se jízdních vlastností týče asi nejlepší NFS vůbec, respektive v náročnosti ovládání, ty auta se fakt chovaj jak bourací kladivu
no flatouta bych nekde i oprasil ale uplne toho prvniho... ale zase to nebude mit moc lidi...jinak to lfs se na klavesnici da uplne vpohode ale musis se dotoho dosta.. brzdit do zatacek atd.. a zvyknout si nato... ja vcera na klavesnici jezdil 1,3,4mista a to tam byli borci s volantama... ArnieGt to taky hral poprve a celkem mu to slo a dobre sme se bavili...
ztáhni z www.lfs.net a zkus to z volantemDesidee píše:dejte mi odkaz na stažení, ci taky hrát![]()
![]()
hraju NFS, ale s volantem je to na ... lepší je klávesnice
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
garfielld píše:kua.. bych si fakt zahrál, ale na klávěsnici je to prostě něco hroznýho, zlatý NFS(jakýkoliv), to zase nedokážu ovládat s volantemnechcete radši dát to? nebo co třeba Unreala nebo Flatout? jinak zrovna pařim NFS Porsche, to je co se jízdních vlastností týče asi nejlepší NFS vůbec, respektive v náročnosti ovládání, ty auta se fakt chovaj jak bourací kladivu
No jo, NFS Porsche bylo zlatý
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo musím konstatovat že jsem to hrál poprvé a po takových 2hod. se do toho člověk trochu dostane aby se dalo vyjet na okruh s ostatníma,....ale sranda to teda byla,...
zapotil jsem se u toho docela dost,...
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
A když máš jen demo, tak nemůžeš hrát po síti? Mam tam zatim jen 3 auta odemknutý a jen jednu dráhu. Včera jsem to zkusil..je to trochu citlivější, ale dobrýSeeJ. píše:Já to mám cracklé,.. demo stačí když neni volant:DRaimok píše:Vy jste to krekli nebo zaplatili??
-
Celi-johnny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
prave kdyz si tam das crack tak ti to po internetu nepujde... .stejne hrajeme porad s tema malyma puntama...to je tak nejsnadnejsi na ovladani... a po internetu to jde normalne das online hra.. pripojit na server.. a my ti tady vzdycky vypiseme jmeno serveru a heslo akorat m usis byt zaregistrovany na www.lfs.net

Jj v demu se dá hrát po síti, Ten crack už asi nikde nenajdeš, protože ho zrušili a funguje pouze na starou verzi X, jinak zajezdit s náma můžeš, stačí se domluvitRaimok píše:A když máš jen demo, tak nemůžeš hrát po síti? Mam tam zatim jen 3 auta odemknutý a jen jednu dráhu. Včera jsem to zkusil..je to trochu citlivější, ale dobrýSeeJ. píše:Já to mám cracklé,.. demo stačí když neni volant:DRaimok píše:Vy jste to krekli nebo zaplatili??Dobrá je ta formulka. Zkusim někde najít nějakej crack. Chci hrát s váma
http://www.gamershell.com/download_28506.shtml
a klikni tam na Download, čím míň procent ve vytíženosti tím líp
Raimok, no já bych chtěl
a klikni tam na Download, čím míň procent ve vytíženosti tím líp
Raimok, no já bych chtěl
čelda 1.8 (97)