Sterace
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Chci napsat něco k ostřikovačům, takové téma jsem nenašel, tak to hodím sem. Prosím Vás, je možné nastavit směr trysek? Manuál teď nemám k dispozici. Mně to stříká strašně dospodu, nahoru na sklo to stěrače vůbec nedostanou tu kapalinu, a jen se maras na čelním skle rozmaže. Dneska jsem se málem na dálnici přizabil, viděl jsem kulovku. Díky všem.
P. S. jak je ta kapalina do ostřikovačů hustější, tak mi to stříká jen jedním čůrkem, jako kdyby nemohl motorek vyvinout dostatečný tlak nebo co...
P. S. jak je ta kapalina do ostřikovačů hustější, tak mi to stříká jen jedním čůrkem, jako kdyby nemohl motorek vyvinout dostatečný tlak nebo co...
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokial tam mas klasicke nerozprasujuce dizy, tak to ide stelovat. Normane zastrcis do tej kovovej trubicky hrubsiu ihlu a hybes s tym, ono to celkom drzi, tak zo zaciatku treba vyvinut trochu vacsiu silu ale zase nie moc velku.
No a potom si to dostelujes ako potrebujes na vsetkych 4 a hotovo. Len pocas stelovania to treba pravidelne overovat.
No a potom si to dostelujes ako potrebujes na vsetkych 4 a hotovo. Len pocas stelovania to treba pravidelne overovat.
2 Joshuaboy
Trysky nelze štelovat, musí se vyměnit. Taky mně to stříkalo pod stěrače a v rámci záruky byly vyměněny trysky za verzi která stříká výš. Pak se to zlepšilo.
Trysky nelze štelovat, musí se vyměnit. Taky mně to stříkalo pod stěrače a v rámci záruky byly vyměněny trysky za verzi která stříká výš. Pak se to zlepšilo.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Čepo, díky, jdu se objednat do servisu.
Edit:
Odpověď servisu (asi po dvou hodinách od odeslání mého požadavku)
Dobrý den, pane XY,
pro tyto případy je možnost zaměnit původní trysky ostřikovačů čelního skla za jiný typ, typ s jiným úhlem nastavení trysek, u kterých je kapalina ostřikovačů rozprašována výše na čelní sklo. Skladem tyto bohužel nemáme, nechal jsem je proto objednat, přičemž předběžný termín dodání je 10.2.2012. O jejich dodání Vás budeme telefonicky informovat, kdy zároveň domluvíme termín přistavení vozu k výměně trysek. Výměna pak bude provedena na počkání.
Děkuji a přeji příjemný den
Pavel Urban
Service advisor & Customer relations executive
TOYOTA
Edit:
Odpověď servisu (asi po dvou hodinách od odeslání mého požadavku)
Dobrý den, pane XY,
pro tyto případy je možnost zaměnit původní trysky ostřikovačů čelního skla za jiný typ, typ s jiným úhlem nastavení trysek, u kterých je kapalina ostřikovačů rozprašována výše na čelní sklo. Skladem tyto bohužel nemáme, nechal jsem je proto objednat, přičemž předběžný termín dodání je 10.2.2012. O jejich dodání Vás budeme telefonicky informovat, kdy zároveň domluvíme termín přistavení vozu k výměně trysek. Výměna pak bude provedena na počkání.
Děkuji a přeji příjemný den
Pavel Urban
Service advisor & Customer relations executive
TOYOTA
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Dantechno, ok, optám se na cenu. Mimochodem, teď to zase stříká celkem dobře, kousek nad stěrače, dokonce nějaké proudy docáknou i na střechu, ale stejně při jízdě odpor vzduchu ten proud vody strhne dolů, a budu tam, kde jsem byl. Takže vyměnit.
2 Joshuaboy
Vidím, že jezdíš na servis do Trencaru NJ-Šenov. BTW, když budeš zkoušet nové trysky, tak při rychlosti cca 110 km/hod, při rychlosti kolem 40-50 km/hod. by to mělo být v pohodě.
Vidím, že jezdíš na servis do Trencaru NJ-Šenov. BTW, když budeš zkoušet nové trysky, tak při rychlosti cca 110 km/hod, při rychlosti kolem 40-50 km/hod. by to mělo být v pohodě.
2 Joshuaboy
V rychlosti 110 km/h to nesmí stříkat na nebo pod lišty stěračů. Logicky pak to při tyto rychlosti houby stírá, akorát to rozmaže bordel. Zimní kapaliny do ostřikovačů jsou jaksi hustější než letní, takže to někdy budí dojem, že čerpadlo ostřikovačů má poddimenzovaný výkon.
Nějaký odkaz k ostřkovačům http://auris-forum.de/viewtopic.php?f=1 ... 9&start=15
V rychlosti 110 km/h to nesmí stříkat na nebo pod lišty stěračů. Logicky pak to při tyto rychlosti houby stírá, akorát to rozmaže bordel. Zimní kapaliny do ostřikovačů jsou jaksi hustější než letní, takže to někdy budí dojem, že čerpadlo ostřikovačů má poddimenzovaný výkon.
Nějaký odkaz k ostřkovačům http://auris-forum.de/viewtopic.php?f=1 ... 9&start=15