skus zodvihnut zadne sedadla, poodtihnut kobercek, vacsinou je tam pristup k nadrzi (palivove cerpadlo) a filter bude isto tam.Gabriello píše:Dik za odpoveď,
znamená to teda že sa knemu dostať nedá? Alebo je tam šanca na výmenu bez toho, aby som rozobral pol auta.
Kontrolka špatné funkce motoru
Toyota Avensis kombi, r.98, 2.0.TD - 2C-TE, black
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
Oprava vstřikovacího čerpadla
Cestou do Krkonoš se mi rozsvítila kontrolka motoru. Bylo to po dlouhé domě poprvé (vlastně podruhé, manželka pod mírným nátlakem přiznala, že se jí den předtím rozsvítila taky). V pohodě jsme dojeli. Druhý den jsem potřeboval auto přeparkovat a měl problémy s nastartováním, ale nastartoval jsem (svedli jsme to na to, že auto stálo z kopce
). Jaké bylo naše překvapení, když na Nový rok jsme chtěli odjet domů a auto nešlo nastartovat. Baterka točila, ale motor neprojevil žádnou snahu chytit. Od "domorodců" jsem sehnal kontakt na mechanika Auto Jirouš (http://www.autojirous.cz), kterého nejvíc zajímalo kde jsem tankoval (beru jen Benzina TopQ + aditivum). Když přijel, tak zkontroloval palivový filtr, pak odšrouboval přívod ke vstřikům a z trubičky nafta ani nukápla. Domů jsme jeli jiným autem. 
Po odtažení do tepla dílny zněl verdikt "vstřikovací čerpadlo". Nechal jsem ho poslat do Auto ZM Brno. Tam diagnostikou zjistili vadné regulační ventily, čerpadlo opravili za 11643,-Kč (s DPH) a poslali zpět do Krkonoš. Mechanik to složil dohromady (za 6500,-Kč) a auto opět jezdí.
Komunikace s AUTO ZM byla super. byli ochotní a aktivně mě informovali. Domů poštou poslali fakturu i s protokoli před a po opravě.
Komunikace s AUTO Jirouš taky super. Ochotní lidé, ceny mírné. Když vám přestane auto jet v Krkonošíchneváhejte obrátit se na ně.

Po odtažení do tepla dílny zněl verdikt "vstřikovací čerpadlo". Nechal jsem ho poslat do Auto ZM Brno. Tam diagnostikou zjistili vadné regulační ventily, čerpadlo opravili za 11643,-Kč (s DPH) a poslali zpět do Krkonoš. Mechanik to složil dohromady (za 6500,-Kč) a auto opět jezdí.
Komunikace s AUTO ZM byla super. byli ochotní a aktivně mě informovali. Domů poštou poslali fakturu i s protokoli před a po opravě.
Komunikace s AUTO Jirouš taky super. Ochotní lidé, ceny mírné. Když vám přestane auto jet v Krkonošíchneváhejte obrátit se na ně.