Stary "novy" clen tymu

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

zatim to vypada hodne zajimave, jsem zvedavej az to bude komplet poskladany a na slunicku :-)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

JJ souhlasím s Pavlem už se těšim až to dáš do kupy,mě trvalo složit MR2 zpátky po celolaku asi tak týden neměl jsem na to moc času a ona je to docela pakárna všechno napasovat zpátky aby to všude sedělo hlavně gumy
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jj ale jeste mi chyby nastrikat dvere to bude pakarna a (predni kapota ale to je jen metaliza) STRIKAM SI TO CELY SAM tak na to nemam taky tolik mista kde a polorozebrany auto jen pod pergolu se mi davat nechce
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Jsi borec.....já si to sám cákam jen do plniče a i tak mě štve ten malej prostor v garáži...nehledě na dementní prach...takže na barvení půjde do lakovny.
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

zase takovej borec nejsem, ten lak z lakovny budes mit lepsi nez ja ja jen ja tro nemam prachy tak mi nic jinyho nezbyva a radsi budu mit lak sem tam tecku nez abych daval 20 000,- za barvu navic jak sem rekl nevim o nikom kdo by tohle nastrikal takze je to jasny , jo a diky bohu za rozlestovacku to je fajn vec 8) a vypada to bomba,
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Invader-v klidu, alespoň to sem nemusím psát já :D , jinak vzhledem k mý uchylce na chrom by se mi taky líbil víc leštěnej, ale u mě stejně není moc vidět, jinak zatím s chladičem spokojenost. dyž už tady taháte takoýhle esa z rukávu-tak se taky musím pochlubit s novinkou, co sem si v pátek přivezl-dneska to pudu montovat.Jsou to ty červeno stříbrný polohovací s názvem racing
http://www.carbonia.cz/?m1=15&t=246&t2=197
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

hej ty jsou pekny pockam az budoiu nejaky v akci a pujdu do nich taky ale v jinech barvach samozrejme 8)

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

děkuju za pochvalu-právě že tyhle už v akci jsou-za tuhle cenu pár posledních kusů-jel sem se na ně do mosta podívat, jestli se mi budou líbit a rovnou sem si je vodvezl, bedny už mám namontovaný, teď se mi jenom leštěj držáky na zesilovač a budu mít už konečně po letech hotovej interier a budu moct zaklapnout ten hlavní velkej plast kolem rádia-dva roky sem jezdil s rozkopaným interierem :D
pepamoto
Řidič

Příspěvek od pepamoto »

marcelus : Ty sedačky fakt super :wink:
Konečně mám auto s motorem uprostřed
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Invader - prosím tě...jak jsi sundával boční okýnka. Já je mám lepený a nevim, jak je dostat ven. Nějak se tam se strunou nedostanu....neznám prostě grif... :cry:
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

ja bocny okynka mam prisroubovany a prilepeny takovou "zvejkackou" je to porad zivej kit a navic jsme ted to akorat resily pres SZ jinak jsem povolil srouby a pomalu s citem jsem tlacil na sklo a pomalu odtrh

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
pepamoto
Řidič

Příspěvek od pepamoto »

Raimok :já používám ostrou ale fakt ostrou špachtli , musíš jí namočit v oleji a pak to jde odříznout , opatrně a olejovat a jde to , je to jedinej způsob jak nezničit ty rámečky když nemáš tu origo vyřezávačku , strunu používám jenom na rozbitá okna
Konečně mám auto s motorem uprostřed
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Díky za tip...to zkusim. Vytlačit mi to nešlo. Napadlo mě to odtavit drátem....ale nejdřív zkusim tohle.
Jinak čelní okno jsem dnes konečně sundal....ani se moc neponičilo.
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Tak jsem to nakonec spáchal nožem na koberce....nacákal jsem to olejem a jel jak fretka....fuška, ale je to dole :wink: dík
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

zdravim pridavam dalsi fotecky z miho projektu a dotaz : nemate nekdo znamyho v toyote potrebuju napsat papir aby mi dali dozadu ctvercovou znacku :?

zatim nedoslo na celkovou finis praci jeste mi chyby dvere a ty lizatka do predu i v zadu a vicko od nadrze ale vymenil jsem chladic a pridelal skla a nandal gumy

pneumatiky mi priveze az za tejden protoze mi je sehnal kamos jeste levnejs z nemeck novy o litr levnejsi tak to se vyplati pockat jeste stejne nemam veci ze zinkovny a k calounici davam veci az zitra takze zadna krec jo a koupil jsem si zrcatka sice mi svte ze nejsou elektricky ale za ty prachy maji supr tvar i s blinkrem ten se mi fakt libi

ps jo a nekde tam dam taky foto miho staryho chladice at se zasmejete

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Odpovědět

Zpět na „MR2“