Kde jsme koho potkali ;-)
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
hosi kdyby tady kazdy mel psat jakou a kolik celicu potkal za den tak to tema je 30ti strankove...
:D:

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
u futura tady v ostrave vcera parkovala cely den zluta 5g. orig litaky, 4x4 turbo 

Neri píše:Zdravim, dneska mě zdravila 5g myslím vínové barvy na cestě z ČB na Tábor. Jelikož jsem byl z budějek pěkně nasranej z tamnější zácpy zareagoval jsem na pozdrav pozdě. Tímto se dotyčnému omlouvám.
Je ahoj!!! moc na forum uz nechodim, ale prislibuji, ze se polepsim

Ja te videl asi pred tydnem v noci, jel jsem do c.velenic a potkal jsem te nejak u trebone... a ted kdyz sem jel do CB, tak jsem te nejke v protismeru potkal. blikal jsem

Jo, jo, mam vinovou 5.g. ikdyz ted jak je spinava, tak je z ni spise sediva

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Marťas píše:Neri píše:Zdravim, dneska mě zdravila 5g myslím vínové barvy na cestě z ČB na Tábor. Jelikož jsem byl z budějek pěkně nasranej z tamnější zácpy zareagoval jsem na pozdrav pozdě. Tímto se dotyčnému omlouvám.
Je ahoj!!! moc na forum uz nechodim, ale prislibuji, ze se polepsim![]()
Ja te videl asi pred tydnem v noci, jel jsem do c.velenic a potkal jsem te nejak u trebone... a ted kdyz sem jel do CB, tak jsem te nejke v protismeru potkal. blikal jsema ty nic.. tak jsem si rikal, ze jsi asi neznalec modelu celica
![]()
Jo, jo, mam vinovou 5.g. ikdyz ted jak je spinava, tak je z ni spise sediva, musim ji umyt a nablyzkat... By sme mohli dat pokec, bratr ma celicu 4woko modrozelena barva
krasne kola:) co to je za model? OZ?
Kola "Alustar" (pry sou to nejaka nemecka, tato znacka vyrabi i zavodni alu, nvm, nezajimal jsem se)... mno auto sem s nima uz koupil... kazdymu se tam libi, mel jsem tam pneu R17 225/45 byly moc velke a neprakticke...Momentalni rozmer R17 205/35, je to tvrdsi, kazdej hrbulek cejtim, ale super.... par tvrdsich hrbolu sem dostal a kola v pohode, zadne ohnuti atd... spokojenost...tot suma sumarum 

- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dopoledne jsem potkal pěknou stříbrnou Celicu 7. generace v Říčanech. Řidič byl dokonce tak galantní, že mě pustil z vedlejší silnice. Pokud bude řidič tyto řádky číst, tak ještě jednou děkuju
.
PS: Já měl zrovna stříbrnýho Yarise...

PS: Já měl zrovna stříbrnýho Yarise...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Čau měl jsem taky dobrou zkušenost. Přes Toyotu v Sokolově jsem si nechal v létě z Němec dotáhnou 7g stříbrnou. Napsali mi, že si jí mohu vyzvednout že jim tam už stojí a když jsem přijel tak tam stála krásná stříbrná 7g. jen neměla kůži a 2ku fičák jak mi bylo zděleno. Nešel jsem ani dovnitř chtěl jsem si jí nejdříve prohlednout. Prohlížel jsem si jí a prohlížel. Pořád na mě koukala nějaká ženská pak se zeptala co si přeji. Říkám že si prohlížím moje nové auto. V rozpacích mi řekla že je její moje bylo na kontrole v dílně než mi ho chtěli předat. Paní tam byla jen na servisu ale s neměc. značkou. Tak jsem poznal dalšího z mála majitelů 7g. 

- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Bozsky.Paja
- Navigátor
Nedávno jsem se držel slečny se stříbrnou 6.gen jako mám, já bohužel nezdraví. Včera jsem potkal další červenou 5 gen. a opět bez pozdravu...lidi zdravit neumí...jinak vše v ČB.
To Martas...tys chodil v Budějkách na stavárnu co?

Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
Ostrava dlouho nic:D:..akorat ted na podebradce blede modra T18 s bilymi koly..
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
A já s Marťasem chodil do třídy ( na tu stavárnu )Bozsky.Paja píše:Nedávno jsem se držel slečny se stříbrnou 6.gen jako mám, já bohužel nezdraví. Včera jsem potkal další červenou 5 gen. a opět bez pozdravu...lidi zdravit neumí...jinak vše v ČB.

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"