RC modely Celica T23
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
tez si rikam ze si to na tech kockach musi znicit. ja mam thunder tigera...

No jo, jezdím TTcko... ikdyž teda teď si s ním trochu lámu hlavu, páč mi pořád vodchází velký převodový kolo a nevim proč... motor správně uloženej, všechno OK... a jak nasadím driftový kola... vodrbe se... pastorek je taky novej, už fakt netuším, co dělám špatně... taky přemejšlím vo Yokomu...
) I todle HPIčko co kupoval Thomas nevypadá vůbec blbě... uvidíme

Jo to mi TTčko dělá taky, zrovna proto mi teď nejezdí, ale myslím že to bude tím motorkem co tam mám, MiG 500, jezdí(lo) to stejně rychle jak spalovákRED5ive píše:No jo, jezdím TTcko... ikdyž teda teď si s ním trochu lámu hlavu, páč mi pořád vodchází velký převodový kolo a nevim proč... motor správně uloženej, všechno OK... a jak nasadím driftový kola... vodrbe se... pastorek je taky novej, už fakt netuším, co dělám špatně... taky přemejšlím vo Yokomu...) I todle HPIčko co kupoval Thomas nevypadá vůbec blbě... uvidíme

Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jo Jo s migem jsem taky jezdival, ale dle mě je TT-01 mrtvej podvozek, člověk aby si ho tročku zlepšil tak do něj musí nasipat tkolik peněz a za ty peníze by měl už něco jiného. Já se teda pokoukávám po Yokomu mno a uvidíme, ono je dilema doprat něco čeldě a nebo si pořídit rc autíčko. A jdyž jsem prodával moje zbylé karosky tak si pro ně dojel pán co také má Toyotu Corolu a tak jsem ho hnedka seznámil s námi a říkal mi že má doma rozmlácenou karoserii Toyoty Celicy 6 generaci tak kdyz se mi ji z neho povede vygindat tak se 100% vrítím k RC modelům. a Bude jak velká tak i malá
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
JJ TTčko je dobré pro úplne laiky a začátečníky,ale jak říkaš, na úpravy s to prodraží. Já to Yokomo mám a zcela spokojenost, kvalitní práce a zpracováníczmk5 píše:Jo Jo s migem jsem taky jezdival, ale dle mě je TT-01 mrtvej podvozek, člověk aby si ho tročku zlepšil tak do něj musí nasipat tkolik peněz a za ty peníze by měl už něco jiného. Já se teda pokoukávám po Yokomu mno a uvidíme, ono je dilema doprat něco čeldě a nebo si pořídit rc autíčko. A jdyž jsem prodával moje zbylé karosky tak si pro ně dojel pán co také má Toyotu Corolu a tak jsem ho hnedka seznámil s námi a říkal mi že má doma rozmlácenou karoserii Toyoty Celicy 6 generaci tak kdyz se mi ji z neho povede vygindat tak se 100% vrítím k RC modelům. a Bude jak velká tak i malá

- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
A copak jsis tam dával za moor a regulátor do toho yokoma? Já bych to chtěl mít na občasný drift, ale také na ježděníSeeJ. píše:JJ TTčko je dobré pro úplne laiky a začátečníky,ale jak říkaš, na úpravy s to prodraží. Já to Yokomo mám a zcela spokojenost, kvalitní práce a zpracováníczmk5 píše:Jo Jo s migem jsem taky jezdival, ale dle mě je TT-01 mrtvej podvozek, člověk aby si ho tročku zlepšil tak do něj musí nasipat tkolik peněz a za ty peníze by měl už něco jiného. Já se teda pokoukávám po Yokomu mno a uvidíme, ono je dilema doprat něco čeldě a nebo si pořídit rc autíčko. A jdyž jsem prodával moje zbylé karosky tak si pro ně dojel pán co také má Toyotu Corolu a tak jsem ho hnedka seznámil s námi a říkal mi že má doma rozmlácenou karoserii Toyoty Celicy 6 generaci tak kdyz se mi ji z neho povede vygindat tak se 100% vrítím k RC modelům. a Bude jak velká tak i malájediné z čím sem si nevěděl rady tak výběr elektroniky,to bylo dilema, ale teď už je to delší dobu ok a super zábava
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Jo... souhlas... uplně ze začátku bylo i to TTčko celkem dobrý... Ale se silnějším motorem a reglem ve spojení se všema možnejma vůlema a vaklama (některý bych skoro nazval až jako zemědělský:))) už to zas tak fajn není... Právě proto teď scháním yokomáckej kardanovej podvozek nebo HPI stage 2 drift (v krajním případě bych asi skousnul i TB-02ku), což už je asi jiná kávička... jinak já jezdím MIGa 500ku s GM V4+ reglem... na drift super... má to sílu, nijak extra se nehřeje... a když náhodou fungujou převody, jezdí to ještě celkem fajnově...
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jestlimyslíš tu co kopil za skoro 4000 tak to bude asi trochu něco jinéhoMarty píše:BTW tu čeldu maj teď v globusu asi za 400 kč.

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
No to bude určitě něco jiného!,....... je rozdíl mezi "RC modelem" a "modelem na dalkové ovládání z Tesca"ArnieGT píše:Jestlimyslíš tu co kopil za skoro 4000 tak to bude asi trochu něco jinéhoMarty píše:BTW tu čeldu maj teď v globusu asi za 400 kč.![]()
![]()