sport filter

vše ohledně modelové řady Yaris
Yaris WRC
Řidič

Re: Filter

Příspěvek od Yaris WRC »

beckman píše:No tak CHIP vyšel na 2700Kč mám teď místo 68HP cca o deset více 78HP
je to znát že to zabírá z nízkých otáček mnohem lépe je to živější a o něco málo rychlejší už mi to dalo 196km/h
2700KC je fakt malo sa mi zda ale ak to vies vybavit budem rad ak pomozes... a btw nenici sa tym motor?
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

Já myslím že neníčí jede to v poho a pokud se ničí tak to poznám tak nejdřív za 30 000tis jinka ta firma dává 2 roky záruky na chip a 6 měsíců bezplatný servis buď na vylepšení softwaru dle tvého přání a nebo pokud bude dostupná jiná konfigurace tak poskytnou tu novější. Jinka Chip mám od firmy BITPOWER
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Četl jsem že si můžeš výkon nechat změřit, měřil si ho? Myslím u Bitpoweru. Já osobně chipům moc nevěřím. U přeplňovaných motorů ano, ale u atmosvéry moc ne. Asi bych to potřeboval vyzkoušet na vlastní kůži :D
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

Tak měřit jsem si ho nenechal ale znát to fakt je. To poznáš víš jak to auto jezdílo do té doby a jak to jezdí teď je to rozdíl samozřejmě ne nic moc šílenýho co bych chtěl od litru
Kelda
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelda »

Jestli se můžu zeptat, kde sídlí firma Bitpower?? Si myslim,že to znát musí být, já jsem poznal i ten filtr, líp se to sbírá. Jinak zkoušeli jste sprinty s většíma obsahama? Zatim jsme si to dávali jen s Renaultem 19 s obsahem 1,6...tomu jsme naklepali úplně v poho a s Felicií 1,6 jedem stejně. Všichni jsou z Yaríska vyřízený :shock: :twisted: Nevěří,že je to jen litr :wink:
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

Kelda píše:Jestli se můžu zeptat, kde sídlí firma Bitpower?? Si myslim,že to znát musí být, já jsem poznal i ten filtr, líp se to sbírá. Jinak zkoušeli jste sprinty s většíma obsahama? Zatim jsme si to dávali jen s Renaultem 19 s obsahem 1,6...tomu jsme naklepali úplně v poho a s Felicií 1,6 jedem stejně. Všichni jsou z Yaríska vyřízený :shock: :twisted: Nevěří,že je to jen litr :wink:

No tak BITPOWER má ofiko sídlo ve Vrbně pod Pradědem aspoň myslím jestli si to dobře pamatuju, ale klidně se podívej na stránky www.bitpower.cz jsou tam kontakty jak na sídlo firmy tak mají i po ČR smluvní partnery kde zajišťují instalaci, já si to domluvil že mi chip udělali v Praze. Jinak je pravda jak řikáš že všichni si myslí že si dělám srandu když řeknu no já mám jen litr no a když beru na dálnici OCTAVII ve 180km/h tak frajeři jen kroutí hlavou jak může litr jet takovou rychlostí, a to samo nejedu vůbec na max :twisted: už jsem slišel i nej vtip, že prej tam mám i turbo :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) beckman dne čtv 09.02.2006, 21:41, celkem upraveno 1 x.
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

no jak pozeram ten cennik bitpower tak nic za 2700 tam nevidim nemyslel si nahodou 27 000? ale nechal by som to spravit len ta cena 2700 sa mi ozaj nepozdava :roll:
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

Yaris WRC píše:no jak pozeram ten cennik bitpower tak nic za 2700 tam nevidim nemyslel si nahodou 27 000? ale nechal by som to spravit len ta cena 2700 sa mi ozaj nepozdava :roll:

No tak jim napiš mail nebo zavolej kdyby to nebyla tahle cena tak si to nenechám dělat 27 000 bych za to opravdu nedal!!! Je pravda že stránky poněkud předělali ale když jim napíšeš mail že máš yarise a že máš zájem o chip tak Ti dají vědět za kolik a tak 2700,- je to u litru, s větším obsahem by to bylo asi víc :roll:
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

OUKEJ :wink:
Kelda
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelda »

Nazdárek, tak zítra pálím do Prahy pro chip, ale stojí 3600,- s DPH...ale pořád to je super cena. Nejdřív řekli,že chtěj 8000,- a že to nemá cenu čipovat litra,ale když jsme se zmínili,že už to od nich někdo má na Yarisu do 3000,-....tak si dali říci :twisted: ....díky za super tip :P
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

Kelda píše:Nazdárek, tak zítra pálím do Prahy pro chip, ale stojí 3600,- s DPH...ale pořád to je super cena. Nejdřív řekli,že chtěj 8000,- a že to nemá cenu čipovat litra,ale když jsme se zmínili,že už to od nich někdo má na Yarisu do 3000,-....tak si dali říci :twisted: ....díky za super tip :P
heh pekne ta chceli ojebabrat
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

Nazdárek klucí tak sorry máte pravdu zrovna jsem minule vyštrachal ten doklad o zaplacení a bylo to fakt taky 3600Kč i s DPH tak pak uvidíme jak Ti to pojede. Klidně řekni že už jsem si nechal čip dělat u nich oni budou vědět protože můj Yarísek byl první kterého čipovali. Tak hlavně pak napiš jak Ti to šlape jsem moooooc zvědavej co na to budeš říkat. A pak na ty ostatní pomalí káry jenom bye bye :twisted: :twisted:
Kelda
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelda »

Tak jsem nepořídil, mám tam jinou řídící jednotku-Denso a ty prý máš Bosch. Jednotku Denso neumí čipovat. Tak by mě zajímalo, jak je to možné. Mám rok výroby 9/2000 jakej máš ty? Taky se prý vyráběli v Japonsku a ve Francii,tak jestli v tom není rozdíl. Pěkně mě to se... :mad: Musím se poptat někde jinde,jestli to někdo neumí,ale za tu cenu...to pochybuju :cry:
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

Tak to je pěkně v pr..., :roll: já mám totiž rok výroby 2002 září a mám francouze, je fakt že řídící jednotku mám od Bosche, já když jsem se domlouval tak chtěli rok výroby auta a řekli že to půjde nevím jestli se Tě taky ptali na rok výroby, ale myslel jsem že tady v tom bude Yaris jako Yaris :shock:
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

mna by velmi zajimalo aky to ma vplyv na zivotnost motora :roll: :?:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“