Střešní nosiče
Takže dávám sem poznatky: dal jsem nosič s lyžema a byl klid, jenom klasika proudění vzduchu. I při 120km/h v pohodě a spotřeba mě ukázala 6,2l, což není špatné na to jak se jelo a jakýma cestama . Takže spokojenost, akorát jsem zjistil, že fakt by ty ostřikovače mohli stříkat trošku víc, příští týden se jdu nahlásit na garančku, tak jim to tam předhodím!rkuzela píše:V neděli jsem namontoval přesně podle plánku střešní nosič od fy. Superauto Italy a nestačím se divit, hučí jako "kráva". A to už od 60km/h . Údajně je to vcelku normální, ale co jsem měl na filcce zahrádku, tak jsem o ní ani nevěděl. Uvidím ještě až tam dám nosič s lyžema, mělo by se to prý trochu ztišit, pak sem dám echo jak to dopadlo. Nebo nemáte na to někdo nějakou vychytávku?

Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool,3R3, 03/2011
Mám čerstvou zkušenost se spotřebou - mám 2.0 D4-D. Běžně jezdím do práce 18km dálnice, 8 km město a spotřebu mám 6. Jel jsem na hory, dva dospělí, dvě děti, kufr max.naloženej, i vzadu pod nohama plno tašek. Na střeše origo nosič a rakev Thule (narvaná na max.). Jel jsem na tempomat Praha - Jizerské hory pořád cca 115 km/h. Vynuloval jsem BC před jízdou a po dojezdu na hory průměr 6,4, po dojezdu domů 6,2. Tak to je opravdu dost slušný, čekal jsem tak 7. Nafta Verva, jinak jezdím na Top Q.rkuzela píše: Takže dávám sem poznatky: dal jsem nosič s lyžema a byl klid, jenom klasika proudění vzduchu. I při 120km/h v pohodě a spotřeba mě ukázala 6,2l, což není špatné na to jak se jelo a jakýma cestama . Takže spokojenost, akorát jsem zjistil, že fakt by ty ostřikovače mohli stříkat trošku víc, příští týden se jdu nahlásit na garančku, tak jim to tam předhodím!
- Standa50
- Manager Týmu
Re: Střešní nosiče
Trochu opráším toto téma, chtěl bych si pořídit příčníky a našel jsem tyto
http://www.nosiceatera.cz/stresni-nosic ... VcKyPntlBd
http://nosice.com/stresni-nosice/toyota ... 00660.html
Thule budou předpokládám o poznání tišší,což je obrovské plus ,ale druhá věc je kompaktibilita s rakví nebo nosičema kol či lyží od jiných výrobců (Hakr a pod.) Na stránkách prodejců moc informací není,tak jsem se chtěl zeptat na vaše názory a zkušenosti s těmito příčníky
Dík
http://www.nosiceatera.cz/stresni-nosic ... VcKyPntlBd
http://nosice.com/stresni-nosice/toyota ... 00660.html
Thule budou předpokládám o poznání tišší,což je obrovské plus ,ale druhá věc je kompaktibilita s rakví nebo nosičema kol či lyží od jiných výrobců (Hakr a pod.) Na stránkách prodejců moc informací není,tak jsem se chtěl zeptat na vaše názory a zkušenosti s těmito příčníky
Dík
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Nic jiného než Thule bych nekupoval.
2014 Toyota Auris Touring Sports CVT
2013 Lexus GS450h F Sport
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
2013 Lexus GS450h F Sport
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
Mám tu Ateru, je to německý výrobek, mám od nich i nosiče na kola na kouli, nemůžu si na nic stěžovat.
- Přílohy
-
- 20150507_150518_HDR.jpg
- (180.67 KiB) Staženo 2874 x
-
- 20140705_161616.jpg
- (162.28 KiB) Staženo 2874 x
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Můžu se zeptat, na kolik vyšlo tažný zařízení na hybrida? Mám taky nosič kol od Atery, byl mi doporučen místo Thule.maxwell píše:Mám tu Ateru, je to německý výrobek, mám od nich i nosiče na kola na kouli, nemůžu si na nic stěžovat.
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
Je tam trochu jiný uchycení, než na klasický auris..Kupoval jsem přímo v Tsusho..cenu si už nepamatuju, ale myslím, že to bylo určo přes deset....jukni do Tsusho ceníku...
V ceníku pro hybrid to bohužel samostatně není, jen pro nehybridní verzi. Ale nevadí, poptám se přímo u prodejce, jen jsem se chtěl připravit na tu pálku.maxwell píše:Je tam trochu jiný uchycení, než na klasický auris..Kupoval jsem přímo v Tsusho..cenu si už nepamatuju, ale myslím, že to bylo určo přes deset....jukni do Tsusho ceníku...

Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
- Standa50
- Manager Týmu
Jak jsou na tom příčníky atera s aerodynamickým hlukem?maxwell píše:Mám tu Ateru, je to německý výrobek, mám od nich i nosiče na kola na kouli, nemůžu si na nic stěžovat.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
žádný obtěžující hluk jsem nezaznamenal...další výhodou je opravdu jednoduchá a rychlá montáž, žádný klíče, je to na bezpečnostní tisícihran...
Ahoj,
chci se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s montovanim stresniho boxu do t-drazky?
chci se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s montovanim stresniho boxu do t-drazky?
Kluci mám na prodej stříbrné příčníky Atera stejné jak dával kolega nahoře na foto. Měl sem je 2x na střeše. Hlučnost v pohodě. Jsou jako nové. Cena 2000,- kdyby něco.... Aurise už po nehodě nemám
Auris Touring Sportc CVT
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
Příčníky - vzal jsem originální Toyota díky slevě, sedí skvěle a ani se mi nezvedla spotřeba tak jak píšou v návodu.....
Nosiče kol - tady pozor, původně jsem měl originál Toyota, který jsme vrátil protože neseděly na originál příčníky (!!!), při návštěvně prodejny Thule jsem zjistil, že nosiče Thule jsou u té obyčejné verze dokonce lépe vybavené (šrouby na přímé přichycení do drážky příčníků) než originál Toyota (pro kterou to dělá Thule) - normálně by to mělo být naopak, když jsou "originály" dražší....koupil jsem tedy Thule a spokojenost....
Nosiče kol - tady pozor, původně jsem měl originál Toyota, který jsme vrátil protože neseděly na originál příčníky (!!!), při návštěvně prodejny Thule jsem zjistil, že nosiče Thule jsou u té obyčejné verze dokonce lépe vybavené (šrouby na přímé přichycení do drážky příčníků) než originál Toyota (pro kterou to dělá Thule) - normálně by to mělo být naopak, když jsou "originály" dražší....koupil jsem tedy Thule a spokojenost....