Roztoč si svýho Opela

Tlachání o všem - bez zaměření!
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

garfielld píše:...
BTW: na silnici je to hlavně o toleranci, o ničem jinym to neni, někdy si řikám že k řidičáku by se měly dělat i psychotesty :)...
ty psychotesty? to je komedie akorát :twisted: a další věc jak z lidí tahat peníze, pokud chceš jezdit s náklaďákem nad 7,5t jako pracovní činnost za úplatu (tzn. klasická práce), tak psychotesty musíš mít, aji EEG vyšetření... a oboje je fakt jen komedie pro stát..

martin.matess: pokud jsi nikdy nejezdil s náklaďákem bo kamionem, tak nás budeš stále odsuzovat... je to hodně velkej rozdíl mezi osobákem a něčím větším ;) ale je fakt, že na našich dálnicích dělají celkem bordel maďaři a poláci, kolegové ze slovenska se taky často přidávají... rumuni a turci taktéž, ale těch tu tolik nejezdí, češi bývají většinou ti "zakřiknutí" ;) ale každej vidí velký auto, tak všechny cpe do jednoho pytle, bohužel... :(:(
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 Celerak: poté co jsem si vyzkoušel jednu cestu kamionem do Španělska a zpět (i když jen jako spolujezdec), tak jsem si názor na kamióňáky výrazně opravil Samozřejmě někteří jsou bohužel fakt prasata (většinou ty jak píšeš).
Jinak mi při té příležitosti bylo vysvětleno pár základních pouček jak se v autě chovat, když je nablízku kamion a od té doby s nima nemám problém, naopak mi dost často i poděkují ;-)

Jinak k té diskuzi tady o nedodržování pravidel, ať si každý jezdí nakolik se cítí, ALE DOPRDELE JENOM NA PRÁZDNÝCH OKRSKÁCH NEBO V NOCI NA PRÁZDNÝ DÁLNICI ATP. AŤ KDYŽ SE ROZSTŘELÍ, TAK PŘI TOM VEME JENOM SEBE A TEN SVŮJ PEKÁČ!
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

BRunner: tak to jsem rád že někdo se mnou souhlasí :) taky se chovám jinak když jedu celicou, ptže vím co nemám rád od osobáků, když jedu s náklaďákem.. když se ti někdo nalepí těsně za prdel, tak ho nemáš šanci v zrcátkách vidět :twisted: (to je jen jedna z věcí..)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

biscuit: to potěší, to jo...

mě zas dneska hafo moc nas*al nějakej bulhar, nebo bělorus, prase aby se v těch značkách co jsou z doby před EU vyznalo... jedu si hezky těch 90, páč víc omezovač nepustí :evil: a dojedu tady toho trotla, jel tak 80-82, levý pruh volnej, tak sem najel vedle něho, skoro už čumáky vedle sebe a on začal zrychlovat... a najednou koukám, a ten debil jede rychleji než já, takže mi nezbylo nic, než se odporoučet zpět za něho, mezitím za mnou už hafo osobáků... a jakmile viděl, že nemůžu předjet, tak zase zpomalil na těch 80... tohle mi udělal ještě asi dvakrát, jakmile viděl že chci předjet, tak přidal... no do kopce už to holt nezvládl tak jsem ho dostal, ale takovýhle lidi by patřilo vyházet do pole, kvůli takovejm se pak všici vztekaj na kamiony a náklaďáky že předjíždí jak posraní... jenže tohleto už vidí málokdo, bohužel... a tady o tom bysme mohli popsat ještě xxx MB textu :roll: :twisted: jak říkám, zlatý německo, tam vás ani nikdo nevybliká, buď uhnou, nebo i zpomalí a pustí vás, to u nás prostě neexistuje
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Ta agresivita,ale není na ústupu.Spíš narůstá.Lidi vydělávaj(nebo podváděj)víc a tak na našich silnicích přibývá drahých,luxusních a zatraceně silných a rychlých sportáků.Onehdá jsem na biku pronásledoval SLK 55 AMG,které se honilo s M3.Šlo to docela v pohodě-Rovinky byly do dvou set a provoz nebyl ani řídký,ani hustý.Tak akorát.Zpočátku jsem jen viděl jak v dálce dvě auta předjíždějí rychleji než je obvyklé :D To byla výzva(moralisté at´si říkají co chtějí).Do kilometru jsem byl nalepený na nich.Nebyli to žádný vořezávátka a určitě věděli,jaký potenciál ovládají.Také ho dost využívali-šli do předjíždění,kam bych s GT4 už nešel...Při tom nikoho neomezili.Já na mašině nalepený na nich jen sledoval a bavil se :D Dva hupy,pak stotřicítková levá,stoupání 200m a horizont.Za ním silnice padá mírně doprava.(Silnice z Č.Lípy do N.Boru za Pihelem pro znalé)V těsném závěsu všichni tři sprintujeme do kopce a v tu chvíli jsem si všiml za horizontem dvou návěsů vedle sebe.Na plné se tam předjížděly kamiony.Zaklapl jsem plyn a šel tvrdě na brzdy.Auta jakbysmet.Oba museli zajet hodně do krajnice,aby se vešli a já chvilku neviděl přes ty drny co lítaly :D :D :D Docela srdcovka.Mercedes hned odbočil do Boru a BMW zvolněným tempem jelo dál na Liberec :twisted: At´to klukům lítá bez nehod :D
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

o vykendu jsme jeli s kamosem na motokary trochu se vyradit.Jeli jsme z Mostu do Chomutova kde je dvouproudovka a je tam asi 4 kilometrovy rovny usek.Prede mnou nikdo a za mnou jen jedno auto.Byl to zrezlej fiat(croma?) ktery mne behem chvile dohnal.Zaradil se vedle mne a jel stejnou rychlosti asi 30 sekund.Cekal kdy vyrazim,ale rekl jsem si,ze to nema smysl a trosku jsem ubral,asi tak na 80 a pochopil,ze to se mnou nepude.Kamos se mi docela divil,protoze mne zna.Ani nevite jak jsem musel potlacovat svoje zavodnicke pudy :lol: Ale pak jsem z toho mel dobry pocit.A na motokarach jsme nakonec vyhrali :wink:
celica 1,6
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“