(neboj,nie som...)
Ale ako píšeš- ja som auto nekupoval s informáciami,že buchoty su bežným javom správne fungujúceho auta...Viem,že aj iné značky to lahké nemajú,ale mna to nezaujíma... Ja som kupil toyotu a je mi jedno,akej je triedy..Je to Toyota a hotovo!!
Tie podblatníky som kontroloval a aj vyťesňoval z rôznych častí a strán.Dokonca som nad predným pravým kolesom nahmatal nad tým umelohmotným krytom 2 lanká,ktoré som "poslepiačky" prilepil o podblatník obojstrannou lepkou,aby prípadne nebúchali.Mal som sice dorezané ruky od toho umelohmotneho krytu,ale čo neuribím na zistenie závady...
Ale ešte raz sem hodím jednu vetu,ktoré som už spomínal ( a to aj v servise!)
Ked je auto naložené, nič nebúcha !!!!!!!!!
Ako príklad dám dnešný deň:Išiel som s manželkou asi pred 5 hodinami do tesca. Ked sme išli dvaja s prázdnym kufrom ,tak to boli slúšné "jeby " do auta.
No ked som naložil kufor taškami s vodami , zemiakmi , nejaké mlieko , mäso...teda cca dokopy 50kg, auto bola ako limuzína
Čiže ak mám plný kufor, vypadá to,že je všetko je to OK
Takže asi je niekde pes zakopaný určite....
Ale ak povedia páni v Bystrickom servise,že nič nebúcha ,tak NEBUCHA !!
No a aj keby ano,tak to nie je vraj závada v týchto triedach áut sú to bežné veci a nemám počúvať tak velmi takéto zvuky .A toto povedal profesionálny servisant v AUTORIZOVANOM SERVISE TOYOTY , potom to asi bude pravda...
Ved aj na papiery -ako na odovzdávajucom protokole je napísané,že urobili viacere skušobne jazdy a žiadna podobna zavada sa neprejavila ! -tým pádom sú krytí.
Vieš si predstaviť,že by si prišiel na nejaký koncert profesionálneho hudobníka a skôr,než by začal hrať by povedal divákom -alebo posluchačom ,že ak budem spievať alebo hrať falošne,je to bežná vec...ved mám len konzervatorium (strednu 6 ročnu školu) a nie vysokú školu !!! To patrí v mojej triede bežnou záležitosťou,čo nie je teda závadou...
No ty môj koki.... toto by som asi povedal prvý krát v živote a naposledy...