Toyota Avensis nikdy viac?
- jimmi73
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Pre tento Avensis je predpísaná baterka 55 Ah, ale kludne tam môžeš dať aj väčšiu kapacitu, treba hlavne pozrieť rozmer podložky, na ktorú pôjde baterka (aby tam vošla). Baterka odíde naozaj zo dňa na deň a nepomôže ani diagnostika servisu (test baterky), ak sa robila pred 2 a viac týždňami.
C-HR 1,8 HSD
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
- olstrane
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem navštívil servis toy a už jsme zase o něco chytřejší. Náplní to neni vypadá to na tlakový ventil nebo snímač otáček na kompresoru. V pondělí to tam musím nechat na celý týden rozeberou to na prvočinitele a pak objednají potřebné díly. Varianty další jsou ucpané sítko nebo trubka popř. něco na výparníku.Davis píše:Tak to jsem rád, že to dobře dopadloPřeju hodně najetých kilometrů bez závad.
Jo a blikající kontrolka A/C znamená, že je závada na klimatizační jednotce - většinou to znamená nedostatek náplně, každý rok by se to mělo přeměřovat a tuším jednou za dva nebo tři roky vyměnit. Já to dělal nedávano (výměnu kapaliny) a stojí to cca 1tis kč. Nestojí za to si zničit klimu jen kvůli zanedbané údržbě. Jo a klima by se měla zapínat i v zimě tak 1x měsíčně na 10minut aby se kapalina promíchala.

Doporucujem ti odpojit baterku ked to bude tyzden stat ak je starsia. Mne auto stalo dva tyzdne v servise a potom po tyzdni mi skoncila baterka. V navode na pouzitie novej bolo, " hlboke vybijanie alebo ponechanie vo vybitom stave nenavratne poskodzuje bateriu" podla mna sa statim dost vybila a kedze bola od vyroby tj. 4 roky tak sa uz z toho nespamatala. Alebo nie?
Podobne ...
Ja by som to videl podobne ako fajry. Neexistuje auto, ktore by sa nepokazilo, existuje len menej poruchove. A to Toy bezpochyby su. O tom sa isto presvedci "smoliar". Treba sa len pozerat na televiziu s otvorenymi ocami a daju Vam za pravdu (hocikde vo svete maju Toy) a zoberte si jazdu cez pust, safari alebo podobnu strapu, isto tam nenajdete "Logana", lebo tam by ta to mohlo stat "keihak".
Doporucujem najprv ist s kupnou zmluvou za pravnikom a potom potrapit predavajuceho.
To prejde a casom budes isto spokojny.
Cauko
Doporucujem najprv ist s kupnou zmluvou za pravnikom a potom potrapit predavajuceho.
To prejde a casom budes isto spokojny.
Cauko
Corolla TS 1,8 Hybrid Comfort TechStyle 11/2020
Zdravim.
Pepo asi sa ti nechcelo ist cez vsetky 4 strany. Uz je to vybavene povodny majitel a servis kde to bolo pred kupou testovane to cvakli. Zatial jazdim bez problemov aj ked mi pred dvoma tyzdnami skoncila baterka. Teraz pojdem na 90t prehliadku a dam si to podrobnejsie preklepnut ci ma este necakaju nejake pekvapenia. Inac auto je fajn, super jazda az na parkovanie a dost ma prekvapilo ako pocujem letne gumy(via ako motor, ten skoro vobec). Zimne boli tichsie a riadenie maksie ale to je asi tou letnou gumou.
Pepo asi sa ti nechcelo ist cez vsetky 4 strany. Uz je to vybavene povodny majitel a servis kde to bolo pred kupou testovane to cvakli. Zatial jazdim bez problemov aj ked mi pred dvoma tyzdnami skoncila baterka. Teraz pojdem na 90t prehliadku a dam si to podrobnejsie preklepnut ci ma este necakaju nejake pekvapenia. Inac auto je fajn, super jazda az na parkovanie a dost ma prekvapilo ako pocujem letne gumy(via ako motor, ten skoro vobec). Zimne boli tichsie a riadenie maksie ale to je asi tou letnou gumou.
Pneu vrs hluk
Len kratko. Mam osobnu skusenost opacnu (letne ticho, zimne hluk-matador MP15) a v robote mame Savy (zimne) a tie vobec nepocujem. Takze podla mna nie je problem v aute, ale v gumach.bobnuc píše:Zdravim.
Cauko
Corolla TS 1,8 Hybrid Comfort TechStyle 11/2020