Nová Toyota Corolla sedan E15
Objavila sa prva chyba, aspon u mna.
Obcas nefunguje displej autoradia. Musim vypnut motor, vytiahnut klucik, zasunut znova a potom sa rozbehne.
Uvidim co sa s tym bude diat dalej. Ak bude problem pretrvavat a to obcas sa zmeni na castejsie, pojdem do servisu. Inak to necham az na servisnu prehliadnu po roku.
Obcas nefunguje displej autoradia. Musim vypnut motor, vytiahnut klucik, zasunut znova a potom sa rozbehne.
Uvidim co sa s tym bude diat dalej. Ak bude problem pretrvavat a to obcas sa zmeni na castejsie, pojdem do servisu. Inak to necham az na servisnu prehliadnu po roku.
Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
hm
zaujimalo by ma ci ste nahodou nepoculi nieco o tom, ze toyota robi rozdielne motory pre auta predavane u na vychode europy a na zapade?
neviem sice ci sa to tyka aj tento corolly lebo E15 sedan je pokial viem nastastie znovu made in japan .. ale zaujimalo by ma to
neviem sice ci sa to tyka aj tento corolly lebo E15 sedan je pokial viem nastastie znovu made in japan .. ale zaujimalo by ma to
Re: hm
To je nesmysl, výroba vypadá takto:andy.gee píše:zaujimalo by ma ci ste nahodou nepoculi nieco o tom, ze toyota robi rozdielne motory pre auta predavane u na vychode europy a na zapade?
1.4, 1.6 a 1.8 VVTi = Anglie
1.0 VVTi + 2.0 D-4D a 2.2 D-4D = Polsko
1.3 VVTi (pro Yaris) a 1.4 D-4D = Francie
převodovky = Polsko (spolumajitel je Aisin - 6% Aisin, 94% Toyota)
Motory pro Corollu E15 budou zřejmě made in Japan.
hm
mne sa to tiez zda byt hlupost, preto som to tu hodil aby ste to posudili ..
zaujimalo ma to lebo sa jeden majitel toyoty stazoval na inom fore, ze sa mu pokazil motor myslim
spominal tam ventily .. neviem no
zaujimalo ma to lebo sa jeden majitel toyoty stazoval na inom fore, ze sa mu pokazil motor myslim
Kód: Vybrat vše
http://forum.autobazar.eu/smejd-motory-len-pre-vychodnu-europu-corrola-auris-t12423.html?highlight=motoryTen dotyčný si pěkně vymýšlí, vždyť dělat motory v jedné továrně zvlášť pro východní a zvlášť pro západní trh by znamenalo zvýšení nákladů
Maximálně by mohl být rozdíl mezi motorem vyrobeným v Japonsku a motorem vyrobeným v Evropě.
Navíc to že kecá se dá nádherně ilustrovat na výrobní vadě prvních VVTi motorů (2000-2005) kdy za určitých podmínek začal motor žrát neúměrně olej. Touto závadou trpěly motory prodané jak v celé Evropě, tak i USA a Japonsku.
A v neposlední řadě je divné, že někdo kdo má auto v záruce a klekne mu motor, tak místo toho, aby šel do autorizovaného servisu a vadu reklamoval, tak si motor sám rozebere
Takže jednoznačně to je fake.
Maximálně by mohl být rozdíl mezi motorem vyrobeným v Japonsku a motorem vyrobeným v Evropě.
Navíc to že kecá se dá nádherně ilustrovat na výrobní vadě prvních VVTi motorů (2000-2005) kdy za určitých podmínek začal motor žrát neúměrně olej. Touto závadou trpěly motory prodané jak v celé Evropě, tak i USA a Japonsku.
A v neposlední řadě je divné, že někdo kdo má auto v záruce a klekne mu motor, tak místo toho, aby šel do autorizovaného servisu a vadu reklamoval, tak si motor sám rozebere
Takže jednoznačně to je fake.
- Vaclav Kopecky
- Navigátor
Alu-disky ENZO H
Taky přidávám něco pro E15 Toyota Corolla 1,4 VVTi (1/2008) - 4x Enzo H rozměr 6,5x15" (5x114.3mm ET40, CB 60,1mm); chromovaný ventil; bezp.šrouby Blok; kompl.montáž = 8288Kč. Chtěl jsem jít vloni do 16", ale cena přechodu rozhodla! Zajímavé je, že matice kol ALU disků a plecháčů mají různý rozměr na klíč.deto píše:Ako som slubil, uploadol som fotky novych diskov. Zial, stihol som aj urobit defekt.

Mám před sebou dvouroční prohlídku a zatím žádné problémy.

Nevyzeraju zle, aj ked urcite 16" by boli krajsie.
Ja som zistil, ze potrebujem iny kluc na ALU disky az ked som dostal defekt a nemohol dat dole koleso
Chromove capiky na ventily som mal tiez, ale asi len 4 mesiace
Potom ich niekto sprivatizoval, kazdopadne ocakaval som, ze sa to stane skor.
Ja som zistil, ze potrebujem iny kluc na ALU disky az ked som dostal defekt a nemohol dat dole koleso
Chromove capiky na ventily som mal tiez, ale asi len 4 mesiace
Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Corolla 009
Zdravim Vas ,
pred tyzdnom som sa stal majitel novej Corolly model 009 v sivej-popolovej farbe a zatial som velice spokojny s tymto autom , vybral som si motor 1.33Dual VVT-i so 6stupnovou manualnou prevodovkou, i so zadnymi parkovacími senzormi vo vybave...
pred tyzdnom som sa stal majitel novej Corolly model 009 v sivej-popolovej farbe a zatial som velice spokojny s tymto autom , vybral som si motor 1.33Dual VVT-i so 6stupnovou manualnou prevodovkou, i so zadnymi parkovacími senzormi vo vybave...
VRACIA MI BRZDOVY PEDAL
Ahojte , chcem sa Vas spytat niečo : Ked stupim na brzdovy pedal tak mi horsie auto brzdi a jako keby tam nieco bolo alebo co , mi vracia pedal spet takym vybrovanim ci co to je ... nevim ci koli zime ze by tam cosik bolo abo co ale nerobi to stale napr. ked zastavim tak v poho a po hvili zase problemy ... poradite nieco
Re: VRACIA MI BRZDOVY PEDAL
Pokud jsi nikdy nevlastnil auto s ABS tak to bude asi ono. Proste klasicka funkce ABS, budes si na to muset zvyknout, protoze v zime na kluzky vozovce to dela dost castoJohny007 píše:Ahojte , chcem sa Vas spytat niečo : Ked stupim na brzdovy pedal tak mi horsie auto brzdi a jako keby tam nieco bolo alebo co , mi vracia pedal spet takym vybrovanim ci co to je ... nevim ci koli zime ze by tam cosik bolo abo co ale nerobi to stale napr. ked zastavim tak v poho a po hvili zase problemy ... poradite nieco
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm