iPod sada

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Ahoj mladozenac,
nic sa nehlasis asi si na svadobnej kvasnici :)
nemame nic nove?
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ahoj, tomu by si neveril ale po svadbe su este nejake vybavovacky, tak som na ipod sadu uplne zabudol. dobre ze si pripomenul, zajtra mu idem zavolat-lebo posledne co som s nim hovoril hovoril ze na to caka, kym mu to pride-lebo to objednal
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ahoj mio: este to sice nemam a ten kamos na mna nezabudol ale co ti xcem povedat je to, ze som ti spominal o ovladani mp3 prehravaca. Hovoril som ti ze sa to bude dat len cez mp3 prehravac, ale dozvedel som sa ze da sa to urobit (a on mi to urobi) aby sa ovladalo priamo cez radio. Len sa bude musiet radiu naprogramovat dalsia jendnotka. Ani si nevies predstavit ze sa toho neviem dockat :D
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

pockaj nechapem,spominal si mi vsetko,ja aj otom viem ze sa cez jack nebude dat ovladat cez radio nase,ale aka jednotka to vie spravit? ako vie poslat signal to si viem predstavit,ale ked ten MP3 prehravac to nevie spracovat?? ci ako to funguje...
super ze sa nevies dockat, :D no mne uz sliny tecu jak besnemu ked mi o tom pises...dufam ze mi zozenies aspon kablik...som si totiz vsimol ked som hladal ten nestastny filter ze krasne vidiet radio konektory zo zadu ked strcis hlavu dnu a asi si to tam napojim a uz...
napis viac o tom ...potom :D
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

mne hovoril, ze jednoduchym vzapojenim kabla do radia, by sa mp3 prehravac resp. veci pripojene na jack ovladali z mpr3 prehravaca resp. pristroja zapojeny na jack. Avsak ked sa tam urobi mala zmena-tak sa bude ovladat priamo na radiu. Ta mala uprava spociva "naprogramovani" riadiacej casti radia-kde sa mu prikaze ze tam ma novu cast na ovladanie. ale ako to urobi ti neviem povedat, lebo mi to len cez telefon vysvetloval
Jojo
Navigátor

Příspěvek od Jojo »

podľa mňa,ak to bude prepojené iba jackom,tak sa to nebude dať ovládať na palubovke,lebo jackom sa prenášajú iba 3 signály a to ľavý a pravý kanál(stereo) + GND(zem).tak to fungovalo aj na mojom starom rádiu.ale doba pokročila od vtedy,čo som to študoval :lol: :roll:
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 1F8
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Hej doba pokrocila.Ked si uz mal iPod Shuffle, tak ten ma zakladnu k PC ktora sa pripaja do jacka iPodu a cez ten jack sa Shuffle dobija cez PC,stahujes a natahujes data,a dokonca si tie mp3 mozes aj vypocut v PC,ale to je tiez len prenos dat....cize ten jack sa asi da pouzit na rozne veci :D
som len prekvapkany ze sa nase radio da programovat? parada no ked vravis...
tomko, ty len na mna mysli s tym kablikom...please.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

neboj, myslim na teba. Doba urcite pokrocila, pretoze urobi to aj tak, ze mi zaroven bude mp3 prehravac aj nabijat
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Tak s tym nabijanim si ma totalne zabil :D to bude teda masaker ten tvoj "kablik". klobuk dole ked to vyjde...
:wink:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ja som myslel ze som o tom uz pisal :o
Jojo
Navigátor

Příspěvek od Jojo »

tomko
tak potom mysli aj na mna s tym kablom :)
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 1F8
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ja ked to buem mat-aj namontovane, ja tu hodim foto ako to funguje a tak a potom mi date vediet ci to xcete
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Som nasiel nieco take ale tak to je riadna technika,kable,mario,tak toto je dost sila a este aj ta cena....hroza...
http://www.nexxia.co.uk/iPod_MP3_Adaptors/Toyota.htm

http://www.nexxia.co.uk/Installation_Ad ... daptor.htm
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

cisto teoreticky by to malo ist aj lacnejsie... len neviem,ci by sa to dalo ovladat na radiu,totiz existuju kable na aux,ktore sa napoja na vyvod na cd menic a na aux napojis uz co chces,laptop,mp3,mobil,hocco,bezne radia aux uz maju do vyroby,taketo kable dostat napr tu: http://autohifi-ady.sk/eshop/index.php? ... d09fbb98cb

a to v slusnych cenach,ak to pojde,tak si rovno jeden kupim...
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

No ale na Toyotu a Yaris som tam nenasiel nic a ty?
Odpovědět

Zpět na „Yaris“