Jak se Vám líbí?

vše ohledně modelové řady Celica
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja_ma píše:
greddy píše:sakra ty svetla chciiii :) ja mam RV 90 tudiz mam ty "osklivy" tyhle se mi libej vice..

takze nic navic co sem jmenoval..ty blatniky u CS jsou jen nafouknuty je to tak? zajima me jestli bude lehci je nechat vytahnout nebo sehnat z CS..ted ale uvazuju ze bude asi levnejsi je vytahnout :)
Ses zblaznil ne? Uz ted jsou kola zalezly jako prase!!! Kdyz je vytahnes to ab y jsi tam dal aspon 5cm podlozky... A nebo nejake 17" + podlozky... Ja chci davat 1,5cm, se mi to takto moc nelibi... Max 2cm.
a co takhle dat sirsi gumy to te nenapadlo ? :).. naprava pujde cela s GT4 takze nevim proc bych se mel zblaznit ;)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

ty woe ted sem cumel na ty stranky jak si psal vejs, to mi ale nepride legalni vystavovat takovy mnozstvi krasavic 8)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

A co si pomuzes sirsima gumama? To z toho jako budes delat offroada, nebo co? Bere se prece rafek a ne guma... Kurna a to jsem zvedavy jak tam chces dat napravu z GT4, to budes predelavat na 4 kolu?
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja_ma píše:A co si pomuzes sirsima gumama? To z toho jako budes delat offroada, nebo co? Bere se prece rafek a ne guma... Kurna a to jsem zvedavy jak tam chces dat napravu z GT4, to budes predelavat na 4 kolu?
respektive disky s gumou ;) proc offroada? tady skoda o necem mluvit.neres to kdyz nevis co se je v planu, tvoje celda to neni tak se strachovat nemusis ;)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

si treba roztrhejte vobčanky kuci :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

už se poprali? :lol:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Nobi
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobi »

ze sou ty kola zalezly? :) tak tam da jiny s mensim ET ne.. Ano i takove vymozenosti existuji :D podlozky sou sajrajt ne?
Toyota Celica Coupe 1.6STi
Today, Tomorrow, Forever..

nobi98@gmail.com
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

greddy píše:sakra ty svetla chciiii :) ja mam RV 90 tudiz mam ty "osklivy" tyhle se mi libej vice..

takze nic navic co sem jmenoval..ty blatniky u CS jsou jen nafouknuty je to tak? zajima me jestli bude lehci je nechat vytahnout nebo sehnat z CS..ted ale uvazuju ze bude asi levnejsi je vytahnout :)
mě se taci líbí, tak je nedám :D navíc jako jetý nejsou moc k sehnání...

jinak ty blatníky.. mno.. mno.. nevi, ty originály jsou krásně nafouklý, kdežto když je bdueš jen vytahovat cca 4cm tak to asi nebude ono, ale zase jestli nebudou přední blatníky z GT4 vypadat na normální divně?

BTW envim jak ostatnim, ale já když říznu zatáčku opravdu ostře(serpentýny) tak mi dřou pření kola o lem blatníku :( vzadu už sem to vyřešil, ale v předu bohužel neni jak...
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

garfielld píše:

mě se taci líbí, tak je nedám :D navíc jako jetý nejsou moc k sehnání...

jinak ty blatníky.. mno.. mno.. nevi, ty originály jsou krásně nafouklý, kdežto když je bdueš jen vytahovat cca 4cm tak to asi nebude ono, ale zase jestli nebudou přední blatníky z GT4 vypadat na normální divně?

BTW envim jak ostatnim, ale já když říznu zatáčku opravdu ostře(serpentýny) tak mi dřou pření kola o lem blatníku :( vzadu už sem to vyřešil, ale v předu bohužel neni jak...
prave ze vytahovacka vytahuje kraje...ale urcite to nejak pujde..celica od pakfeiferu je brutalne siroka prave diky nafouklym blatnikum.chtel bych jen trochu...
no divne to vypdat nebude kdyz uz tam mam turbo kapotu a CS naraznik tam pujde rovnez vcetne motoru :)
ty svetla si urco sezenu, jsem vubec netusil protoze tech faceliftovych celic sem tolik nevidel..

ty kola to chce odzkouset...budu davat ted na kola nizsi profil tak se to snad zlepsi..me zatim nic nedre :)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

prej se prodavala v dansku celicy oficialne s widebody kitem :shock:

Obrázek
Obrázek

a jeste reknete ze to vypada divne :D
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Nj, ale tady jsou nafoukly i ty predky...

2Nobi: Ja vim ze ET to vyresi, ale pokud by jsi daval blataky ze 4WD, tak kdyz das ET0, to -39mm oproti ET39, tak tam budes mit porad diru jako predtim... Pokud tam ale chce davat celou napravu, tak to potom ano...
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Nobi
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobi »

jasne.. pravda :wink:
Toyota Celica Coupe 1.6STi
Today, Tomorrow, Forever..

nobi98@gmail.com
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja_ma píše:Nj, ale tady jsou nafoukly i ty predky...

2Nobi: Ja vim ze ET to vyresi, ale pokud by jsi daval blataky ze 4WD, tak kdyz das ET0, to -39mm oproti ET39, tak tam budes mit porad diru jako predtim... Pokud tam ale chce davat celou napravu, tak to potom ano...
mam moznost ted neco nakrast s st205 tudiz tam pujed par veci z podvozku..je to bohuzel jen vrak kde zbylo par veci.nastesti vsechny co potrebuji...

ty blatniky menit nejspise nebudu z duvodu toho ze ty zadni vymenit nejdou :D...takze je spise necham nahrat a trosku vypouknout aby tam vlezli kola
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Takze bude motor z st205??? A co brzdy? Ty taky beres? Kdyztak bych se o ne hlasil :lol: 8) :wink:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

bohuzel motor to nema.ten byl pryc jako prvni :D

jo budu brat prave brzdy a podvozkovy dily jako ramena a podobne...
uvidim teda v jakym budou stavu az je rozeberu...
Odpovědět

Zpět na „Celica“