a co takhle dat sirsi gumy to te nenapadlo ?ja_ma píše:Ses zblaznil ne? Uz ted jsou kola zalezly jako prase!!! Kdyz je vytahnes to ab y jsi tam dal aspon 5cm podlozky... A nebo nejake 17" + podlozky... Ja chci davat 1,5cm, se mi to takto moc nelibi... Max 2cm.greddy píše:sakra ty svetla chciiiija mam RV 90 tudiz mam ty "osklivy" tyhle se mi libej vice..
takze nic navic co sem jmenoval..ty blatniky u CS jsou jen nafouknuty je to tak? zajima me jestli bude lehci je nechat vytahnout nebo sehnat z CS..ted ale uvazuju ze bude asi levnejsi je vytahnout
Jak se Vám líbí?
- martin.matess
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

ty woe ted sem cumel na ty stranky jak si psal vejs, to mi ale nepride legalni vystavovat takovy mnozstvi krasavic 

http://www.martinmatess.estranky.cz/ 
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw

Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
respektive disky s gumouja_ma píše:A co si pomuzes sirsima gumama? To z toho jako budes delat offroada, nebo co? Bere se prece rafek a ne guma... Kurna a to jsem zvedavy jak tam chces dat napravu z GT4, to budes predelavat na 4 kolu?
- martin.matess
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

si treba roztrhejte vobčanky kuci 

http://www.martinmatess.estranky.cz/ 
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw

Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- lizzard
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

už se poprali?  

http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
- garfielld
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

mě se taci líbí, tak je nedámgreddy píše:sakra ty svetla chciiiija mam RV 90 tudiz mam ty "osklivy" tyhle se mi libej vice..
takze nic navic co sem jmenoval..ty blatniky u CS jsou jen nafouknuty je to tak? zajima me jestli bude lehci je nechat vytahnout nebo sehnat z CS..ted ale uvazuju ze bude asi levnejsi je vytahnout
jinak ty blatníky.. mno.. mno.. nevi, ty originály jsou krásně nafouklý, kdežto když je bdueš jen vytahovat cca 4cm tak to asi nebude ono, ale zase jestli nebudou přední blatníky z GT4 vypadat na normální divně?
BTW envim jak ostatnim, ale já když říznu zatáčku opravdu ostře(serpentýny) tak mi dřou pření kola o lem blatníku

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
prave ze vytahovacka vytahuje kraje...ale urcite to nejak pujde..celica od pakfeiferu je brutalne siroka prave diky nafouklym blatnikum.chtel bych jen trochu...garfielld píše:mě se taci líbí, tak je nedámgreddy píše:sakra ty svetla chciiiija mam RV 90 tudiz mam ty "osklivy" tyhle se mi libej vice..
takze nic navic co sem jmenoval..ty blatniky u CS jsou jen nafouknuty je to tak? zajima me jestli bude lehci je nechat vytahnout nebo sehnat z CS..ted ale uvazuju ze bude asi levnejsi je vytahnoutnavíc jako jetý nejsou moc k sehnání...
jinak ty blatníky.. mno.. mno.. nevi, ty originály jsou krásně nafouklý, kdežto když je bdueš jen vytahovat cca 4cm tak to asi nebude ono, ale zase jestli nebudou přední blatníky z GT4 vypadat na normální divně?
BTW envim jak ostatnim, ale já když říznu zatáčku opravdu ostře(serpentýny) tak mi dřou pření kola o lem blatníkuvzadu už sem to vyřešil, ale v předu bohužel neni jak...
no divne to vypdat nebude kdyz uz tam mam turbo kapotu a CS naraznik tam pujde rovnez vcetne motoru
ty svetla si urco sezenu, jsem vubec netusil protoze tech faceliftovych celic sem tolik nevidel..
ty kola to chce odzkouset...budu davat ted na kola nizsi profil tak se to snad zlepsi..me zatim nic nedre
- ja_ma
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Nj, ale tady jsou nafoukly i ty predky... 
2Nobi: Ja vim ze ET to vyresi, ale pokud by jsi daval blataky ze 4WD, tak kdyz das ET0, to -39mm oproti ET39, tak tam budes mit porad diru jako predtim... Pokud tam ale chce davat celou napravu, tak to potom ano...

2Nobi: Ja vim ze ET to vyresi, ale pokud by jsi daval blataky ze 4WD, tak kdyz das ET0, to -39mm oproti ET39, tak tam budes mit porad diru jako predtim... Pokud tam ale chce davat celou napravu, tak to potom ano...

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
mam moznost ted neco nakrast s st205 tudiz tam pujed par veci z podvozku..je to bohuzel jen vrak kde zbylo par veci.nastesti vsechny co potrebuji...ja_ma píše:Nj, ale tady jsou nafoukly i ty predky...
ty blatniky menit nejspise nebudu z duvodu toho ze ty zadni vymenit nejdou