tady si někdo nedá a nedá pokojMarťas píše:Kdyby ty chytry hlavy policejni nemeli na fotce vyfocenou SPZ tak ani neprijdou na to, co je to za auto.. (prej se vozim v lanceru)
techniku maji dobrou.. kdyz si vemu, ze oni jeli proti me 84 a ja si to svistel 154 km/h... mno udelali cvak a vypada to jako kdybych stal, ani paprsky u kol nejsou mazle....
Bleeee modra fabie s radarem
Mno a ted jsem si to mastil s bratrovo 4 wokem 170km/h a proti me policejni oktavka s radarem, tak nevim, jestli me vzala....
http://www.ukazto.com/?img=1548676,radar.tiff(intel

Chápu že je 50 někde v nějaké obci atd... ale na hlavních tazích je to celkem hloupost
   Chápu že je 50 někde v nějaké obci atd... ale na hlavních tazích je to celkem hloupost   Jel jsem  celou dobu přes Hloubětín v koloně a ta blbka z tý krabičky před oknem celou cestu řvala "překročili jste povolenou rychlost" a do toho  radarový varování
  Jel jsem  celou dobu přes Hloubětín v koloně a ta blbka z tý krabičky před oknem celou cestu řvala "překročili jste povolenou rychlost" a do toho  radarový varování   (tak jsem jí pak vypnul
  (tak jsem jí pak vypnul  
 beru že v  obci je potřeba jet pomalejc přeci jen děti sou děti nebo opilci atd... ale proč mimo obec takový stupidní omezení?
  beru že v  obci je potřeba jet pomalejc přeci jen děti sou děti nebo opilci atd... ale proč mimo obec takový stupidní omezení?

Problém je v reakceschopnosti některých individuí "řidičů" u kterých rozdíl rychlostí nehraje žádnou roli
   Problém je v reakceschopnosti některých individuí "řidičů" u kterých rozdíl rychlostí nehraje žádnou roli