Jste HRDÍ na celicu ?

vše ohledně modelové řady Celica

Jak berete svoji celicu ?

Jen jako dopravni prostredek
2
4%
Jako pekne auto
7
16%
Jako svoji lasku, kterou chape jen jeji majitel :o)
36
80%

Celkem hlasů: 45

Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

S tou spotřebou jste mě překvapily. :shock: Já uvažuju už dlouho,že bych koupil druhé auto bo rodina Celicu 1,6.Proto se raději optám teť.Kolik papá? Při takové klidné jízdě a při absenci jakýchkoliv úprav. :?:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

jak komu me treba 6 - 6,5l ale v prumeru ostatnim vetsinou kolem 8l
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

to nepochopim asi dobra ridicka v kombinaci s hodne dobre udelanou GO :)))

me stve ze na konci to meri uz nejak divne..mam jeden dilek.na ten ujedu docela dost a pak najedou z niceho nic to spadne o 3mm a za dalsich 5km o dalsi tri a uz mi sviti rezerva :D a ja nevim jestli mi keca merka nebo ne
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Normalni, taky mi to takhle dela, ale na rezervu ujedu zase spoutu kilometru....
Celica 1,6STi
Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Tonda píše:S tou spotřebou jste mě překvapily. :shock: Já uvažuju už dlouho,že bych koupil druhé auto bo rodina Celicu 1,6.Proto se raději optám teť.Kolik papá? Při takové klidné jízdě a při absenci jakýchkoliv úprav. :?:
leňulka má nějakej motor na bázi Perpetummobile, páč za tolik má problém jezdit i moje 1,6ka :lol: ale do 7,5l na 100km se s tou 1,6l bez problémů vždycky dostaneš
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

A nebo si z nas lenulka strili, jak myslivec.. Je to dost dobra spotrreba, za to skoro jezdi novy dieselovy motory... :D Jde videt, ze lenulka si s tim umi pohrat..
Celica 1,6STi
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Marťas píše:A nebo si z nas lenulka strili, jak myslivec.. Je to dost dobra spotrreba, za to skoro jezdi novy dieselovy motory... :D Jde videt, ze lenulka si s tim umi pohrat..
:bomb: kdo si z nás střílí? :twisted:
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

za tolik mi nejezdi dalkove ani 1.4 66kW civic 6g :D (1000kg)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Treba tam ma lenulka motor z yarise :D
Celica 1,6STi
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

spíš

Příspěvek od micron »

LPG- hidden :lol: pif paf
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

:shock: to mluvila o plynu? Já se ptal na benzín. :? Čoveče nejsme v Anglii.Proč píšete anglicky?Chcete být zajímavý?Tak si nechte vytetovat čínskej znak dušená rýže a nos tanga atd.Já zůstávám u toho svýho.Učil jsem se Německy ale proč bych sem psal danke a další hovadiny.Kam tohle spěje? :?
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

az si z vas budu strilet tak to poznate chlapi :P ta spotreba je opravdu tak jak pisu, pri ceste z Pribrami (podotykam hodne svezi jizda Esab potrvrdi) jsem mela spotrebu 6,2, nevim jakto, nevim cim to je, ale je to tak, dokonce jsem se dnes asi po 3 tydnech divala na olej, a je porad jako novy, musim pochvalit pana servismana co mi delal lehkou GO ze ji udelal fakt moc dobre, to bude ta hlavni pricina toho vseho :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no ja z tou svojí zajel 7l a to jsem jel loni z liberce rychlost 100až 120km/m a taky se divil běžně po přerově jezdím kolem 9l
ja bych chtěl mk4 a jel jsem v ní a z čeldou se to nedá srovnat a naklady oproti celice jsou sakra vyšší když si chceš zajezdit tak spotřeba 12-20l bavím se o twin turbu330ps v základu interier se mi líbí krouták perfektní ma to i 6 rychlost no nádhera mk3 se mi zdá hranatá ale taky ujde ale nejel jsem v ní bohužel
ja to beru že supra je matka celici
ted jsem jednu supru dostal na narozky sice na dálkový ale jezdí to super to mi věřte fakt bomba
zde náhled
http://www.sakrble.cz/nikko/1533-toyota-supra
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

S tema matkama jsi to nejak popletl :lol: Je to presne naopak :wink:
Jo a jinak v posledni dobe je ma spotreba po meste kolem 8-9 a dalku jsem jel za 6,5l, ale zase to byla jen takova "poklidna" jizda :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Petr píše:no ja z tou svojí zajel 7l a to jsem jel loni z liberce rychlost 100až 120km/m a taky se divil běžně po přerově jezdím kolem 9l
ja bych chtěl mk4 a jel jsem v ní a z čeldou se to nedá srovnat a naklady oproti celice jsou sakra vyšší když si chceš zajezdit tak spotřeba 12-20l bavím se o twin turbu330ps v základu interier se mi líbí krouták perfektní ma to i 6 rychlost no nádhera mk3 se mi zdá hranatá ale taky ujde ale nejel jsem v ní bohužel
ja to beru že supra je matka celici
ted jsem jednu supru dostal na narozky sice na dálkový ale jezdí to super to mi věřte fakt bomba
zde náhled
http://www.sakrble.cz/nikko/1533-toyota-supra
MKi4 je o nečem jiném, ale jen tak pro srandu srovnej si spotřebu NA mkiv supry ( 250-280PS ) a Na celicy .. celda je v tu chvíli k smíchu.. ale tu sem nepletu jelikož ta má torošku jiné pořizovací náklady ( provozní ani moc ne.. )

BTW když tetak oslnila jízda v 330PS MKIV tak bych ti doporučil svézt s enekdy ( pokud budeš mít vubec v živote tu příležitost v MK3 s motorem z mkIV o výkonu cca 400PS, a skeletu odlehčeném na 1200kg :D to je terpve masakr :D

.....kor když je blbě nastavená sekvence a turba běží v paraelním režimu :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“