Zelam ti aby si vybral dobre a ostalo naozaj len pri tom oleji

Nevím jak Dinitrol, ale co jsem četl, je to NĚCO bázi vosku, řekl bych že přímo vosk bude lepší. Aspoň tolik mé zkušenosti s Bitumenem (také na bázi vosku). Pravda že jsem to nedal na nové auto, ale v podstatě pod černou slupkou probíhala rez. Patrně pomaleji než bez nástřiku. Takže jsem dal dolů co šlo a nástřik přímo voskem. Je to lepivé, ale doufám že bude funkční. Ale opakuji se, pokud to dáš na nové, možná to maká na 100pro.Matrix44 píše: ↑čtv 30.05.2024, 10:37 Podvozok a dutiny nechám určite vystriekať Dinitrolom. Dával som to aj na manželkinu novú i30 a neľutujem toho. Tam mám ošetrené aj zvary na celom výfuku. Čo sa týka lapačov - zásteriek, tak mám pocit že všetok priestor za nimi je oplastovaný, takže by nemal byť problém s tým, že sa za nich nejaký ten bordel počas zimy dostane.
Jedna vec ma prekvapila, že nie je možné pre PHEV doobjednať dojazdové rezervné koleso. Videl som veľa videí na ktorých má PHEV dojazdové koleso pekne uložené v kufri auta. Videá boli prevažne USA, Astrália, ale aj Ukrajina a Rumunsko.