Celica GT4 versus BMW... ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět

Co máte raději?

Toyotu
27
79%
BMW
4
12%
Škubánky
3
9%

Celkem hlasů: 34

Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Jo o tom se mi tedy nesní jezdit smykem do zatáček a koupit stavitelný tlumiče může každej tak o tom nemluv jako kdyby to byla sériová výbava toho tvýho bavoráku. Mluvil jsi o M3 jak je sylná a rychlá tak to srovnej se suprou!!
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

Ked su tlmice nastavovane z kabiny dielo tuzera tak ani nevies co je tuning.. Aby bolo jasno to som ja nevyrabal ale firma KONI ak ti to nieco hovory..kompletny podvozok s elektricky regulovatelnymi tlmicmi. A snivaj dalej ze by si na nieco take mal. Jasne uplne bezne jazdim cez najvescie krizovatky dverami napred.. fakt si bystry..
Komanche píše:neni zac ;)

jojo, my jsme evidentne nikdy nikdo nesedeli v jinem aute nez v tom, ktere mame, to je velice objektivni nazor :lol:

tlumice nastavovane z kabiny? tos musel byt spravny tuzer, za to by te na tuning-forum.org urcite pochvalili :D

jestli jezdis zatacky dverma napred v beznym provozu, tak jsi peknej debil a doufam ze te nikdy nepotkam...
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

Myslis atmo M3 s preplnanou suprou? najlepsie s vytunenou aspon na 700PS? Uz by si sa mohol zobudit a aspon si precitat co som pisal. Ale kto vie..seriova supra z 1991.
Celica2.0GTI píše:Jo o tom se mi tedy nesní jezdit smykem do zatáček a koupit stavitelný tlumiče může každej tak o tom nemluv jako kdyby to byla sériová výbava toho tvýho bavoráku. Mluvil jsi o M3 jak je sylná a rychlá tak to srovnej se suprou!!
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mison píše:Ked su tlmice nastavovane z kabiny dielo tuzera tak ani nevies co je tuning.. Aby bolo jasno to som ja nevyrabal ale firma KONI ak ti to nieco hovory..kompletny podvozok s elektricky regulovatelnymi tlmicmi. A snivaj dalej ze by si na nieco take mal. Jasne uplne bezne jazdim cez najvescie krizovatky dverami napred.. fakt si bystry..
Precti si to jeste jednou, jaxem to napsal, ju? ;) Neverim, ze by se do seriovyho BMW jakykoli rady, zejmena v te dobe, davaly stavitelne KONI. Proto to nazyvam tuzingem, dat si to do auta muze kazdej...
Jinak se tu nebavime o penezich, ja na to teda nemam, to ti klidne priznam, ale kdybych mel, tak si to stejne nekoupim... :P :P :P :P
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

ked tie tlmice nazyvas tuzing tak 95% supier je sami tuzing..to ma mat akoze auto tie makke tlmice z prvovyroby?? ked vylepsis auto tak je to tuzing? Chlapce zobud sa sak si series do vlastnych radov. Tam si rozpernu tyc a uz je to tuzing..zvysim tlak turba -tuzing.. myslis ze GT4 ma od vyroby nejake super tlmice?? A bud si isty ze tie tlmice tam boli montovane prave v tej dobe. Takze som mal tuzingovy podvozok..daj si radsej na auto nejake kridlo a folie na sklo na nazyvaj si to tuningom :o) Hadam tu nebudeme teraz rozoberat co si kdo moze domontovat do auta. Auto je na to aby sa vylepsovalo a ked mas uchylku na seriove tuctove auta tak ti to neberem. V tom pripade som tuzer. Ale jedno je jasne. Ja mam 4WD a ty nie..a na tom sa zatial nic nezmeni. Utvaram si na to auto svoj nazor a zatial mi vychadza ze na BMW bol bezproblenovejsi servis a vsetky veci okolo toho.Mozes si hovorit aky barbar presadol z BMW do "bozskej celici" :o) ake auto si mal ty? Cela tato blba diskusia je len nasledok toho ze isty jedinci tvrdia ze BMW je srot a toyota je najlepsia..uz sa zobudte..v kazdych radoch sa najde par vymakanych aut. Mozno keby si sa viezol v nejakej E36 tak by ta tvoja stara corolla isla na vrakac. nehovorim o tom co sa stane ked budes burat v BMW a v corolle. Keby som chcel len auto na sprint alebo aby fakt islo tak si nekupim ani bmw ani toyotu ale hondu. BMW pre mna bolo spojenim pohodlia, vykonu, zabavy a dostupnych dielov a to je to podstatne na kazdodenne jazdenie.
Komanche píše:
mison píše:Ked su tlmice nastavovane z kabiny dielo tuzera tak ani nevies co je tuning.. Aby bolo jasno to som ja nevyrabal ale firma KONI ak ti to nieco hovory..kompletny podvozok s elektricky regulovatelnymi tlmicmi. A snivaj dalej ze by si na nieco take mal. Jasne uplne bezne jazdim cez najvescie krizovatky dverami napred.. fakt si bystry..
Precti si to jeste jednou, jaxem to napsal, ju? ;) Neverim, ze by se do seriovyho BMW jakykoli rady, zejmena v te dobe, davaly stavitelne KONI. Proto to nazyvam tuzingem, dat si to do auta muze kazdej...
Jinak se tu nebavime o penezich, ja na to teda nemam, to ti klidne priznam, ale kdybych mel, tak si to stejne nekoupim... :P :P :P :P
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

a co sa tyka tej ankety..tak JA SOM TAM NEPISAL ZE BMW 325I JE LEPSIE AKO GT4!. staci citat. Preco neporovnavas seberovne auta ako M3 a GT4?
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mison píše:a co sa tyka tej ankety..tak JA SOM TAM NEPISAL ZE BMW 325I JE LEPSIE AKO GT4!. staci citat. Preco neporovnavas seberovne auta ako M3 a GT4?
anketu jsem Ti zmenil, doufam ze uz jsi spokojeny :lol:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mison píše:ked tie tlmice nazyvas tuzing tak (kraceno)... Mozno keby si sa viezol v nejakej E36 tak by ta tvoja stara corolla isla na vrakac. nehovorim o tom co sa stane ked budes burat v BMW a v corolle. Keby som chcel len auto na sprint alebo aby fakt islo tak si nekupim ani bmw ani toyotu ale hondu. BMW pre mna bolo spojenim pohodlia, vykonu, zabavy a dostupnych dielov a to je to podstatne na kazdodenne jazdenie.
Zajimavy, najednou si stojis za tim, ze mas 4WD? Jeste nedavno jsi tvrdil ze zadohrab je best... :P
Jinak v E36 jsem se nekolikrat vezl, a vubec nicim mne to auto neuchvatilo... Navic mi prijde uchylny, ze to ma kazdej buran, nejlepe s deravym vyfukem, aby delalo co nejvetsi bordel... :roll:
Kdyz furt tak opevujes BMW, nechapu proc jsi sel do Toyoty....... :lol: :lol: :lol: :lol:
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

lebo niesom len jednostranne zaujaty blbecek. Ja si kludne najdem dobre auto aj u fiatu, mercedesu alebo fordu. A preco som si kupil toyotu to ta nemusi trapit. Proste ju mam. Dalej sa uz k tomu nebudem vyjadrovat lebo stale melies to iste dookola a uplne prekrucas moje vyroky. Kto chce BMW ten nech si kupi BMW kto Toyotu nech si kupi toyotu.
Komanche píše:
mison píše:ked tie tlmice nazyvas tuzing tak (kraceno)... Mozno keby si sa viezol v nejakej E36 tak by ta tvoja stara corolla isla na vrakac. nehovorim o tom co sa stane ked budes burat v BMW a v corolle. Keby som chcel len auto na sprint alebo aby fakt islo tak si nekupim ani bmw ani toyotu ale hondu. BMW pre mna bolo spojenim pohodlia, vykonu, zabavy a dostupnych dielov a to je to podstatne na kazdodenne jazdenie.
Zajimavy, najednou si stojis za tim, ze mas 4WD? Jeste nedavno jsi tvrdil ze zadohrab je best... :P
Jinak v E36 jsem se nekolikrat vezl, a vubec nicim mne to auto neuchvatilo... Navic mi prijde uchylny, ze to ma kazdej buran, nejlepe s deravym vyfukem, aby delalo co nejvetsi bordel... :roll:
Kdyz furt tak opevujes BMW, nechapu proc jsi sel do Toyoty....... :lol: :lol: :lol: :lol:
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Nevím jak jsi to myslel s těmi 700 koněmi ale co vím tak nejsilnější supra má přes 1000 a nejsilnější Celicu jsem viděl s 900. z 0 na 100 pod 3s a z 0 na 200 6,5. ukaž mi nějakýho takovýho bavoráka
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mison píše:Co sa tyka motorov. co poviete na toto: 1033hp BMW M5 turbo. 9,84sec@1/4mile alebo BMW E30 325i 24v turbo with 754+ hp ...
Jeste ke starsimu prispevku:
TADY (pozor, 13MB video), mas Toyotu Supra - 1/4mile@9sec... :P

Supra 8.9s (13MB) - Toyota Supra, 8.90s - 262kph

Supra 900hp (11MB) -
tady jsou nejake specifikace

VeilSide 1,268 HP Drag Supra run (8MB) - 9.81 at 154 mph on road tyres. No nitrous. 1,268 HP from a 2JZ-GTE using 2x HKS GT-3240 at 2.4 Kg/cm2
Naposledy upravil(a) Komanche dne ned 16.01.2005, 12:50, celkem upraveno 1 x.
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mison: mimochodem pred Toyotou jsem mel Volvo ;) to je pro me taky dobra znacka, ale nemecky auta ee 8)
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

zachvilu sa tu budu porovnavat kozmicke lode nie? tie upravene supry a celici uz so seriov maju malo co spolocne. Najsilnejsi seriovy motor co bmw seriovo predava je asi v M5 507hp. Atmosfera. Ked mozes pomocou turba dostat raz taky vykon a viac..tak si to mozes vyratat. Naco robit auto ktore uz ani nesedi na ceste..vydel som supru co isla na zadne..naco je komu take auto? Tam mas 507 koni v serii a k tomu adekvatny podvozok. chcem vydiet supru s takym vykonom a ostatnymi vecami v serii. Ale snivajte dalej o super preplnanych suprach. Ja som nehovoril o aute ktore privezies na voziku na drahu, odjazdis zavod a nalozis nazad na vozik..ja som hovoril o uplne normalnych seriovych BMW ktore jazdia po europe. Keby som mal vo vacku 300tis a mal na vyber medzi M3 a 4WD z 1991 tak beriem BMW ani nemrknem. A Celicu som kupil preto lebo je to udajne dobre auto a stalo smiesne prachy. Keby bola v tej cene M3 tak beriem M3.
http://www.autospeed.com/cms/A_2266/article.html

Celica2.0gti: neohanaj sa tu nejakymi cislami ked to nemozes niecim podlozit..asi tazko si take auto videl a na nete moze ktokolvek napisat cokolvek. Takze Lamborghini, ferrary, Bugatti..to su vsetko sraci co nedokazu spravit auto ktore ide na 200 za 6.5sek. Ale aj keby si mal na vyber medzi Nazca C2 a Suprou tak si beries supru ..ja viem. Je to tvoj sen tak si ho snivaj dalej. Ja sa budem radsej vozit. Uz davno som stratil iluzie ze mozem mat nejake auto ktore by bolo lepsie ako ostatne, lebo vzdy sa najde niekto kto ma viac prachov a strci ta do vacku s niecim lepsim. aj preto ta moja celica bude v podstate seria. A ked ho bude niekto chciet kupit za dobru cenu tak ho predam a kupim si zasa nieco ine.
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

Este jeden link na podla vas shit od BMW http://www.auto.cz/?article=740
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mison: chapu dobre ze srovnavas Toyotu z roku 91 a M3 z roku 2004? Aspon ten link na auto.cz tomu naznacuje... :P
A jinak k tomu porovnavani: Ty si zacal... proto jsem ti nalinkoval ty videa, takze i prispevek od Celica2.0gti je tim vlastne podlozeny...
Odpovědět

Zpět na „Celica“