Prosinec, špatný to měsíc pro Celicu

vše ohledně modelové řady Celica
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ja bych ho tam nedal,přijde mi moc veliké.Kola OK :lol: Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Floyd
Řidič

Příspěvek od Floyd »

Klidne tam to kridlo mrskni :D Ja ho mam na 5.gen, ale byla celkem fuska ho tam dopasovat. Ted jeste cekam, az mi vyjede Celda z lakovny a hodim nejake foto. Jinak znamy ho ma taky na 6.gen a vypada to cool!Asi jedine rozumne, ne az tak drasticke kridlo, co jsem na Celicu nasel...
Nobi
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobi »

No ja ho mam taky, ale mam 5.gen a navic coupe, takze tam bez kridla ten zadek vypada dost prazdne.. Je to podle meho kridlo ktery nejenom ze dobre vypada, ale ma tam taky svuj ucel ktery plni myslim si ze dobre, narozdil od tech "kridel", ktera dnes clovek vidi.. Mas na to kridlo atest ?
Toyota Celica Coupe 1.6STi
Today, Tomorrow, Forever..

nobi98@gmail.com
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

I me se kridlo libi :lol:
Celica 1,6STi
Obrázek
Floyd
Řidič

Příspěvek od Floyd »

Nobi píše:No ja ho mam taky, ale mam 5.gen a navic coupe, takze tam bez kridla ten zadek vypada dost prazdne.. Je to podle meho kridlo ktery nejenom ze dobre vypada, ale ma tam taky svuj ucel ktery plni myslim si ze dobre, narozdil od tech "kridel", ktera dnes clovek vidi.. Mas na to kridlo atest ?
No, atest nemam....ani jsem s nim nepocital...vyrobce ho ke kridlu nedava a nejspis vi proc :? Zatim jsem nemel moznost to testovat s policii, ale kdyztak je to ´origo´ :D Kdyz srovnam kridlo na GT-Four 94- tak je tohle jeste vpoho :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“