tak to zas pozor, GT4 je tim, nafouknutim v bocích úplně neodolatelná, normýlní celica oproti ní vypadá jak anorektičkamicron píše:a neni nafouklá-zbobtnalá... nemam rád tlustý zadky ani nádory...![]()
favorit color
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: heh

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
yes
yes... já ať žeru moc, nebo míň, vychlemtám dost pivka- prej se může tloustnout- blbost, sem hubenej jak anorek-tička- teda spíš tyčka
a preferuju štíhlý děvčata, štíhlý zadečky, a tak i na celice se mi líbí víc pudel STi GTi než FAT ASS4.
Chceš bejt druhej rozhodčí v utkání Greddy VS. CS? good hrajem pííísk.
(no jo zase sem si dal trošku toho řeckýho vína... slohy) ale nejsem alkoholik, jen litrovka.
ale jak tak koukám na statistiku barev- zejtra se musim drčet statistiku... 1 test 6 points druhej 8 points a teď třetí musí bejt nad 10 points... jako Cajti...
no koukejte někdo přidat modrým...teď vyhrávaj červený! ale o 1 hlas... bastardi
je libo borůvkový pivko? no problemo http://www.blueberries.com/blueberries.wmv - ty drinky maj asi nějaký vedlejší efekty... se mi zdá že jsou ti interpreté jaxi vyjetý jak koleje na dálnicích. 
a ještě 1 info bonus http://www.boruvky.cz/oboruvkach.htm
"Pravidelné užívání borůvek je doporučováno pilotům letadel a profesionálním řidičům či závodníkům" "zlepšuje kvalitu vidění za šera" - sem s nima

Chceš bejt druhej rozhodčí v utkání Greddy VS. CS? good hrajem pííísk.

(no jo zase sem si dal trošku toho řeckýho vína... slohy) ale nejsem alkoholik, jen litrovka.
ale jak tak koukám na statistiku barev- zejtra se musim drčet statistiku... 1 test 6 points druhej 8 points a teď třetí musí bejt nad 10 points... jako Cajti...
no koukejte někdo přidat modrým...teď vyhrávaj červený! ale o 1 hlas... bastardi

a ještě 1 info bonus http://www.boruvky.cz/oboruvkach.htm
"Pravidelné užívání borůvek je doporučováno pilotům letadel a profesionálním řidičům či závodníkům" "zlepšuje kvalitu vidění za šera" - sem s nima

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

to mas pravdu ale proste tim ze ten stredni nadech (o tech boulich na stranach se ani nezminuju ) je na takovych hnusech tak to straci kouzlo...CS píše:greddy...
original je len jeden...
tie svetla tam uz su a uz tam ostanu, teraz som hovoril o kapote...
... mal som rozcesnuty cumak tak som to nejako riesil a tak isto ako by mi vadilo keby moja frajerka vyzerala na 99% rovnako ako ine (akurat v inej farbe kabatu), tak mi to vadilo aj na aute... ci by som to urobil este raz... neviem, bolo to pred 5rokmi... ale stale nemam v laske vyklapacky a ked sa mi nieco nepaci a mozem to zmenit aby sa mi to pacilo viac, tak to urobim... momentalne som kupil GT4 a tam sa mi nepacia 4ocka protoze vypada jak vycivenej pavouk, ale som o 5 rokou starsi a uz ma natolko nezaujima ako to vizera z vonku ale co je pod kapotou...
k tem svetlum urcite to vypada pekne jako celek ale proste celica je celica

- CS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
greddy...
mas pravdu, ze na tych inych autach to vyzera desne.. harmonia 0b. na carlosa sedi ako R na serbel...
micron...
zebernatku nemusim... ze mi tece do cumaku, taky no problem... ono to je ucelove a paradne to odvadi teplo od rozpalenej turbiny z mot priestoru...
mas pravdu, ze na tych inych autach to vyzera desne.. harmonia 0b. na carlosa sedi ako R na serbel...
micron...
zebernatku nemusim... ze mi tece do cumaku, taky no problem... ono to je ucelove a paradne to odvadi teplo od rozpalenej turbiny z mot priestoru...
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...