Toyota Touch 2 - Auris TS 2017
Re: Toyota Touch 2 - Auris TS 2017
Zdravím.
Mám dotaz. Když se připojí v mirrorlinku navigace, třeba waze, jde na pozadí spustit autoradio?
Mám dotaz. Když se připojí v mirrorlinku navigace, třeba waze, jde na pozadí spustit autoradio?
Toyota Auris TS 1,6 Valvematic Trend+ 2018
Shodou okolnosti jsem dneska byl v servisu a pujcili mi Yarise HSD s TT2 bez navigace (na FCB tvrdili, ze mirrorlink na TT2 bez navi nechodi). Takze tady mas video navod. Jen si musis nainstalovat ten LG mirrordrive. Dokonce to chodi lip nez s verzi s navi, mirrorlink se zapne automaticky (u RAVky musim rucne) a ja kdyz dam mapy maximalizovat, tak to spadne a musim znovu spoustet LG mirrordrive. Na verzi bez navi to nepada. Jen teda tady zase otravuje hlaska o tom, ze neleze pouzivat za jizdy (ale funguje i za jizdy), to na RAVce neotravuje.ramesses píše:Taky jsem zkoušel Mirrorlink na Samsung Galaxy S7 i A3 a ani jeden mě nefunguje - v menu TT2 se mě po připojení telefonu vůbec nezobrazí ta položka Mirrorlink. Na obou telefonech se mě po připojení zobrazí přes celou obrazovku, že je propojeno Mirrorlinkem (takový to autíčko a kolem něj se to krouží) a nic dalšího
RAV4 HSD FWD
Díky kadel, už jsem to rozjel. Klíčový je mít nainstalovaný ten LG MirrorDrive - bez toho se ikona Mirrorlink v TT2 nezobrazí. Tady by měla Toyota zamakat a vydat svoji verzi té appky např. "Toyota MirrorDrive"
...nebo Samsung upravit ten "vestavěný" Mirrorlink.

Toyota Auris Hybrid TS Executive 2017
Nejaký mirrorlink má Toyota ťažko na saláme.

Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
auto este nemam doma, ale pozeral som ze napriklad sygic je mirrorlink enabled appka. a sygic car navigation je priamo navi robena na mirrorlink.
samsungacky car mode, ktory je tiez mirrorlink enabled, ma priamo v sebe moznost gmaps, sygic car navigation alebo HERE maps.
stale dufam ze toyotacka navi v poslednej verzii bude pouzitelna aspon tak ako sygic.
mate s nou niekto nejake skusenosti ?
samsungacky car mode, ktory je tiez mirrorlink enabled, ma priamo v sebe moznost gmaps, sygic car navigation alebo HERE maps.
stale dufam ze toyotacka navi v poslednej verzii bude pouzitelna aspon tak ako sygic.
mate s nou niekto nejake skusenosti ?
Moja skúsenosť je taká, že radšej použijem mobil. V núdzi je to ok, ale dnešné navigácie (ako waze, Google maps) sú už niekde inde.
Práve som pozeral že to má indikáciu pozície v zápche ako má waze atď. No potestujem keď auto dorazí. Používam ináč Google maps aj v zahraničí a občas skombinujem so sygicom vďaka možnosti nastavenia dlainicnych známok pre jednotlivé krajiny. Nečakám že sa to vyrovná Google alebo sygicu len že to bude použiteľné.
Mňa sklamala navigácia keď mestskú trasu neraz vypočíta dosť odveci. Traffic je v menších mestách (teda na Slovensku všetko možno okrem Bratislavy) chabý.
Skoda že u nás nevysielajú tie dopravné info ako v Rakúsku
- extremehany
- Věčnej rejpal
Mám dotaz, koupil jsem auto bez navi, je systém s navi stejný a je to jen třeba o montáží GPS modulu a změny SW neo nejde udělat upgrade? Těch 12 litrů co chtěli jako příplatek za GPS je podle mě moc
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Jde udelat upgrade. Je to jen modul. Podivej se do Yarisu, tam si to kluci koupili a dodelali sami
RAV4 HSD FWD
- extremehany
- Věčnej rejpal
Jinak je vše nachystano včetně MAP nebo mi to někdo musí upgradnout?
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
To vsechno obsahuje ten modul. Nejlepsi, kdyz napises Labusovi, to je odbornik na slovo vzatej
RAV4 HSD FWD
Zdravim.
Mám dotaz. Auto vlastnim měsíc a chtěl bych se zeptat jak to máte s kvalitou signálu rádia?
U mě to je dost špatný, kde mi dřív rádio hrálo normálně, teď šumí a vypadává signál a kde to původně občas škobrtlo, tak teď je to skoro mrtvý. Je problém jen u mě nebo to je normální?
Mám dotaz. Auto vlastnim měsíc a chtěl bych se zeptat jak to máte s kvalitou signálu rádia?
U mě to je dost špatný, kde mi dřív rádio hrálo normálně, teď šumí a vypadává signál a kde to původně občas škobrtlo, tak teď je to skoro mrtvý. Je problém jen u mě nebo to je normální?
Toyota Auris TS 1,6 Valvematic Trend+ 2018